Şimdi Ara

WWE ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
890
Cevap
10
Favori
42.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lesnar'ın kasımda UFC maçı yok mu ne işi var WWE'de?
  • Fatal 5-Way'i Samoa mı kazandı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Irishman

    Fatal 5-Way'i Samoa mı kazandı ?
    Hangisi hocam? Çok önceden oynandı bir tane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de romanın kemeri elinde tutmasını istemiyorum ama adam kemeri alalı daha kaç ay oldu defalarca kemer maçına çıktı.Lesnar bey ilk zamanlarda aydan aya ppvlerde savunuyordu kemeri,sonra o süre 3 aya çıktı sonra sadece wmde ve royal rumbleda görünür oldu.Bu kadar da saçmalık olmaz yani lesnar kemeri kaybettiğinden beri raw şovuna can geldi,yeniden doğmuş gibi oldu
  • SmackDown 1000.bölüm yaklaşıyor. Bu şovdan çok umutluyum ama Crown Jewel'dan hiç beklentim yok. Bunlar dışında, Evolution şovunun gayet iyi geçeceğini düşünüyorum ama sızdığı söylenen maçların neredeyse yarısı bile hala duyurulmadı. Yani sızma olayı ne kadar doğru bilmiyorum. Umarım RAW Women's şampiyonluk maçı yerine Becky vs Charlotte ana karşılaşma olur ve geceyi kapatır.
  • Crown Jewel'ın çok yüksek bir olasılıkla Cemal Kaşıkçı hadisesi sebebiyle iptal edileceği söyleniyor. Önemli maçlar Survivor Series'e kaydırılacakmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi eski güreşçilerin bol botch yaptıkları maçları izlemekten ne anlıyor bu insanlar çözemedim.undertakerın yürüyecek hali kalmadı kardeşim yeter artık ya,koskoca efsane ne hallere düştü,üstelik her defasında last time denmesine rağmen tekrar tekrar yapılması
  • Önümüzdeki günlerde wwe network üzerinden yayınlanacak olan, pc ps4, xbox, android ve tablet üzerinden izlenebilecek olan evolution, crown jewel, survivor series, mixed match challenged, mae young classic, nxt war games, ve haftalık nxt bölümlerini izleyebilmek için 1 aylık ortak üyelik kaydı yaptırmak isteyen varsa beraber aylık üyelik alabiliriz. Pm'den yazabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roman Reigns 11 yıldan beridir lösemi hastasıymış. Tekrar nüksettiği için kemerini bıraktı ve belirsiz bir süre için ringlerden ayrıldı. Valla hiç beklenmeyen bir şeydi, hakikaten şok etti. Umarım tedavi süreci iyi gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196D -- 23 Ekim 2018; 3:31:25 >
  • Şok oldum, elim ayağım buz kesti resmen. Şov saatlerinde uyanık olmama rağmen canlı izlemeyi sevmeyen birisiyim. Telefona bildirim geldi ve hemen ne oluyor diye girdim. Girmez olsaydım. Seth’in yaşlı gözleri, Corey Graves’in titreyen sesi... Roman, bu bir emeklilik konuşması değil dedi. Umarım atlatır ve sağlıklı bir şekilde birkaç yıl sonra geri döner. Belki de tarihin en büyük geri dönüşü olur kim bilir. Ama yeter ki iyileşsin. Birisi sosyal medyada ne kadar doğru yazmış “Some fights are bigger than WWE”

    Gece tam dinleyememiştim ama konuşmasının tamamını dinledim az önce. Gerçekten çok çok zor bir durum. Sonuçta gencecik bir insan, bir eş ve bir baba. Sonuçta hayatı ortada, belki de en zor hastalıkla boğuşuyor. Ringden ayrıldıktan sonra arka alana giriş yaptığı an çok duygusal gerçekten. Özellikle Paul Heyman ve Strowman ile kucaklaşması. Belki 3 belki 5 yıl sürecektir ama mutlaka geri dönecektir diye düşünüyorum, umarım yanılmam.




  • Roman'ın şirketteki halinden nefret ederim ama senaryo dışında nasıl biridir bilemem. Sonuçta bir ailesi var, üzüldüm.

    WWE'yi izlemeyi bırakma sebeplerimden olsa da...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 23 Ekim 2018; 15:5:21 >
  • romanı sevmezdim ama durumu gerçekse geçmiş olsun üzüldüm. bu aralar tekrar izlemeye başladım cidden eski tat heyecan hiç yok çok yapmacık her şey vakit geçirmek için izlenir yinede
  • KONU SAHİBİNİN AZMİNİ SOLUKLAYAYIM .
    14 SAYFA SADECE KENDİ MESAJLARI AAA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

    KONU SAHİBİNİN AZMİNİ SOLUKLAYAYIM .
    14 SAYFA SADECE KENDİ MESAJLARI AAA
    Tutku
  • quote:

    Orijinalden alıntı: splinterfalcon4798

    romanı sevmezdim ama durumu gerçekse geçmiş olsun üzüldüm. bu aralar tekrar izlemeye başladım cidden eski tat heyecan hiç yok çok yapmacık her şey vakit geçirmek için izlenir yinede
    2005-2009 zirve , 2009-2013 fena değil, 2013 sonrası leş.



    CM Punk ayrıldıktan sonra RAW cidden bitti. Smackdown’ın bitişi de Jeff Hardy - CM Punk feudu sona erince oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wcw Candır
    Wwe Çöp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 26 Ekim 2018; 3:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lesnar kemeri almış tekrar, ne oldu ne bitti anlatacak var mı, 2 aydan beri takip etmiyorum neredeyse.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Roman Reigns'in hastalığı sonrası kemer boşa çıkmıştı ve Crown Jewel'da Braun Strowman'ı mağlup eden Lesnar yeniden şampiyon oldu.
  • Becky Lynch vs Charlotte vs Asuka hakkında... -EĞER İZLEMEDİYSENİZ SPOILER İÇERİR-



    İnanılmaz bir karşılaşma oldu, boş bir zamanda yeniden izleyeceğim. Botch denebilecek 2-3 olay oldu ama erkekler maçında da olabilecek şeylerdi ve abartılmamalı bence. Zamanlama hataları dışında, masanın veya bariyerin kırılmaması çok abartılmamalı bence. Şans verince kadın güreşçilerin de ne kadar heyecan yaratabileceğini yeniden görmüş olduk. 4.5 veya 5 yıldız gelecektir bu maça. Ronda Rousey karışmasa daha iyi olurdu ancak senaryonun ilerleyebilmesi için karışmak zorundaydı. Tek merdiven hareketiyle hem Charlotte’tan hem de Becky’den intikam almış oldu böylece. Sırada Royal Rumble var. Rumble maçını Becky’nin kazanması daha olası bana göre çünkü zaten Ronda vs Charlotte gördük. Böylece Becky, Ronda’ya meydan okur ve belki de kadınlar yine tarihe geçerek WrestleMania ana maçında yer alır. NXT’den beridir ayrı bir sempati duyduğum Becky’nin, sonunda en tepede yer almasından çok mutluyum. Four Horsewomen içinde NXT’de kemer alamamış tek isimdi ve ana kadroda da en az sayıda şampiyonluk kazanmış isimdi. Sabaha kadar konuşsun dinlerim dediğim 2-3 isimden birisi WWE’deki. Heel turn efsane oldu ve zaten çok sevildiği için ne yapsa destek görüyor. Charlotte için de torpilli vs. gibi yakıştırmalara katılmıyorum, NXT’den beri kendini çok geliştirdi ve zirvede olması için en uygun isimlerden birisi bence. Bu kadar kısa sürede kazandığı kemer sayısı abartı olabilir mi? Olabilir. Sasha ile haftada bir kemerleri değişiyorlardı bir dönem Asuka için zaten söylenecek şey yok, tam bir profesyonel. Uzun süre bekledi bekledi ve dün gece kaptı kemeri. RAW’da da aksiyon artmalı ama nasıl yapacaklar bilemiyorum. Ember Moon gibi henüz kullanmadıkları çok önemli bir isim var mesela. Şirketi kadın güreşçiler taşıyacak deseler, birkaç sene önce pek kimse inanmazdı sanırım.




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.