Şimdi Ara

Evet Monitör Önerisi (Gtx1060 ve ileride PS4 Pro + Film)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Devamlı düşünüyorum, devamlı bakınıyorum, yeni nesil monitörler tanıtıltı ve iştahım kabardı ama fiyatlar uçmuş durumda doların da maksimumu zorlamasıyla.

    Samsung 2333sw kullanmaktayım. TN Panel FHD çok eski bir monitör (8 senesi var) Hala taş gibi çalışıyor aslında ama ben artık sıkıldım. O da bana bakmaktan sıkıldı :D İşin aslıysa yazın sonunda hd7870'den gtx1060'a geçtim. Oyunlardaki görsellik tamam yine gayet iyi de biraz daha fazlasını arıyor gözüm. Aslında IPS monitör bakma ihtiyacı da hissediyorum ama oyuncu amaçlı olunca yine TN'lere dönüyor iş.

    Sıkıntım ise yeni nesil modellerin fiyat olarak çok uçuk olma ihtimali. Bir de gtx1060 ile 4k monitör beslemek zor olacaktır. Eh 2k ya dönersem de bu sefer ps4 ve yine bir nebze performans problemi çıkıyor karşıma. Eh VR da kapıda yani 2. nesil olarak bakıyorum. Sizce ne yapmalı? HDR da istiyorum zira film/dizi izlemek en büyük keyiflerimden. Aldığım zaman da görüldüğü üzere 8 sene kadar bile kullanabiliyorum :) Ondan dolayı da çekincem oluşuyor. Kavisli de olsun istiyorum ama bir türlü uygun bir şey düşünemiyorum. (34 de büyük geliyor ama fena da olmaz sanırım fiyatı çok abartı olmazsa aslında)

    Yeni nesil monitörlerin ülkemiz için durumunu yorumlayacak ve öneride bulunacak birileri var mıdır? Bir de Asus kalite kontrol kısmında ciddi manada düşük durumda mı? Hangi firma daha başarılı?



    *Bütçe olarak ise 2000-3000 diyeceğim ama ileriki zamanları beklersem (yaz başı mesela) bir parça yükselebilir yani 4000 civarına çıkarım. Tek sıkıntı parayı hak edecek bir ürün olması. 4000 e çıkıp fhd tercih etmem ama 4k yı da kaldıramam ekran kartımla sonuçta :/

    *Bir edit daha, çerçeveler de çok fazla kalın olmasın zira çerçeve takıntısı oldu şirkete bilgisayar aldırırken. Zaten önceden de vardı ama şimdi Samsung'un çerçeveler deli gibi batabiliyor. Bu arada 2. ekran olarak 793s Samsung kullanıyorum ama CRT olduğu için ondaki çerçeve nedense affedilir oluyor. İleride 3. ekran olarak da devam edecek tabii :)

    *Edit: PG27UQ bu monitörü önceden görmüştüm ve hayalimde yazılıydı ama geç gelecek olması işte sıkıntıydı. Bu noktada acaba Asus ya da başka bir firma bir de bunun Freesync 2 destekli versiyonunu yapsa, ileride yani yaz döneminde de piyasada olsa, aynı döneme yeni nesil ekran kartları gelse, gtx1060'ı satıp yeni nesil amd alıp 4k monitörle kullanmak daha iyi bir fikir olabilir mi? Yani hem geleceğe yönelik bir monitör olur, hem daha uygun fiyatlı olur hem de aradaki fark ile zaten amd tarafına geri dönüş yapmış olurum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 31 Ocak 2017; 12:25:17 >







  • Selam,

    Eğer oyuncu monitörü arıyorsanızhttps://forum.donanimhaber.com/2-monitor-arasinda-kaldim-hangisi-daha-iyi--123648942#123711121 bu ürün hem tam performanslı hemde gamerlara yönelik üretilen bir ürün ve kesinlikle tavsiye ederim aynı modelin 27" olanını kullanıyorum ve ciddi panel ve görüntü farkı var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: butterfly0803

    Selam,

    Eğer oyuncu monitörü arıyorsanızhttps://forum.donanimhaber.com/2-monitor-arasinda-kaldim-hangisi-daha-iyi--123648942#123711121 bu ürün hem tam performanslı hemde gamerlara yönelik üretilen bir ürün ve kesinlikle tavsiye ederim aynı modelin 27" olanını kullanıyorum ve ciddi panel ve görüntü farkı var

    Merhaba,
    Linkte bir çok monitör var. Asus-Acer ve Benq? Bunlardan hangisi? Asus'a karşı normalde olumlu düşünüyordum ama araştırmada olumsuz pek çok yöne rastladım. Gsync noktası da aklıma takılan kısımlardan yani istiyorum haliyle ama Nvidia'ya mahsur kalma kısmı da düşündürtüyor :/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.