Şimdi Ara

Vatan partisi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marco Luigi


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08


    quote:

    Orijinalden alıntı: Marco Luigi


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08


    başka argümanızız yok zaten. kardeşim bu adam 1968 kuşağı ikliminde yetişmiş 1980 in hemen ardındaki siyasal görüşleri ile şimdikiler arasında dağlar kadar fark var.
    ona bakarsak ben de 5-6 yıl öncesine kadar ülkücüydüm. zaman geçer insanlar olgunlaşır fikirleri değişir. fikirleri ve düşünceleri değişmeyenler yobaz sabit fikirlilerdir.

    Bi insanın görüşü bu kadar değişemez hele pkk'yı öven yazılar yazıp sonra ulusalcı nasıl olur ? Savunmadığı görüş kaldı mı bu adamın ?

    pkk yı öven 1 tane yazısını göster. atıp tutmak kolay. hadi göster.

    Belirtilen dergilerin arşivlerine bakarsan bulursun



    http://erhanoymak.blogcu.com/dogu-perincek-in-iki-yuzu/2596022

    bana ne idiğü belirsiz blog yazsını kaynak olarak göstermem komik ona bakarsak akp hakkında yazılmış ne yazılar var onları buraya paylaşırsam olay çıkar.
    ben sana derginin içeriğinden bir metini kaynak olarak göster dedim. hangi sayı hangi sayfada hangi ifade geçiyor.




  • Atatürkçüyüm,laikim ama bu vatan partisi denilen parti faşist bir parti. Bir faşist partiden kurtulup diğerine oy atmak saçmalık. Benim oyum belli Kılıçdaroğlu'na rağmen CHP. Ama Komünist parti'nin başına iş bilen CHE vizyonunda biri gelirse tabii ki Komünist parti Arkandayız Maçoğlu.
    Vatan partisi HakkındaVatan partisi Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 26 Ocak 2017; 12:58:58 >




  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    bakın aşırı sol bir grubun partinin Doğu Perinçek analizi. Doğu Perinçek i dört döneme ayırmış.
    bizim sevdiğimiz şuanki 4 dönemi, ha ilerde başka bir döneme geçerse o zaman desteklemeyiz.başka bir partiye yönelim yaparız.

    http://kurtuluspartisi.org/dogu-perincek-ve-pda-avanesinin-kurt-meselesindeki-taklalari/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Habidin

    bu partinin başkanı ergenekondan hapse girmişti. daha sonra salıverildiğinde ilk konusmasında tayyip erdoğanı ve fethullahı bitireceğini söylemişti. fethullahı tayyip erdoğan sayesinde bitirdi ve şu an akp yi destekliyor.

    Bilgi sahbi olmadan görüş sahibi olmaz mı diyim yoksa herşeyi üstünkörü yorumlama sevdası mı diyim.. Adamların ( Vatan partisinin ) tek doğrusu var o da ülke için ne hayırlı ise o .

    Açılımın bitirilmesi ve Fırat Kalkanı operasyonu ülke çıkarına olduğu için bu politikaları sebebiyle AKP'yi destekliyor.

    Başkanlık, Türkiye için ciddi bir tehdit olduğu için bu konuda şiddetle AKP ve RTE'ye karşı çıkıyor.


    Bence mevcut durumda gerçekten ülke çıkarlarını savunabilen tek parti Vatan partisi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793


    quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08


    quote:

    Orijinalden alıntı: Habidin

    bu partinin başkanı ergenekondan hapse girmişti. daha sonra salıverildiğinde ilk konusmasında tayyip erdoğanı ve fethullahı bitireceğini söylemişti. fethullahı tayyip erdoğan sayesinde bitirdi ve şu an akp yi destekliyor.

    akp yi desteklediği yok uydurma. akp yi sadece fetö ve pkk operasyonları konusunda destekliyor. yani miili konularda destekliyor,öteki şeylerde tam karşısında.
    mesela Suriye konusunda ta 2011 den beri hep Esad ı desteklediler bundan taviz vermediler. Esad ile akp arasındaki ara buluculuğu bu parti yapıyor.

    https://youtu.be/mu9TLk5hn5w

    https://youtu.be/HHF9oUPac1M



    http://www.cnnturk.com/turkiye/dogu-perincek-bati-erdogani-diktator-gosterip-devirmek-istiyor



    http://www.ulusalkanal.com.tr/m/?id=139920



    http://www.medyaege.com.tr/perincek-tek-care-erdogan-33487h.htm



    https://t24.com.tr/haber/dogu-perincek-tayyip-erdogan-kemalizme-teslim-oldu,349434



    Atıyım mı daha ?







    ben yazımda ne dedim fetö ve pkk konusunda akp yi sonuna kadar destekliyor bu konuda bir yanlışlık yok. o videoların içeriğine bakın bu net olarak görünüyor. ne yani akp ye düşmanlık edecem diye fetö yü mü desteklesin. ABD ve bazı Avrupa ülkeri Türkiye ye asimetlik soğuk savaş uyguluyor bu konuda akp nin arkasında durmayıp köstek mi olsun.
    işte bu bilinçli duruşu yüzünden Vatan partisini destekliyorum. söz konusu vatansa gerisi teferruattır.

    eğer perincek akp destekçisi olsa şuan Anayasaya evet oyu isterdi,ama bu değişikliğe CHP den daha çok karşı çıkan vatan partisi.




  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Bir de zahmet edip başkanlık ile ilgili video linklerine bak istersen..
  • Değerli arkadaş, başka oy verecek parti mi bulamadın? Doğu Perinçekgiller'in Atatürkçülüğü de, Yandaşlığı da, PKK'cılığı da gelip geçicidir. Adam kalıptan kalıba girmiş ömrü boyunca.

    Lütfen şu kitabı iyice incele, böyle bir hataya düşme. Ayrıca vatan partisi değil, sahte vatan partisi demeliyiz, çünkü "vatan partisi" türkiye komünist partisinin legal çıkışının adıdır.

    https://line.do/tr/bin-kaliplilar/z5v/vertical
  • Ayrıca şu videoyu da izlemenizi öneririm:

  • tarihselmaddeci kullanıcısına yanıt
    Zamanında kimden duydum bilmiyorum ama şu söylenmişti " solcular yıllardır birbirlerini içinde kavga ettikleri için birbirlerinin bacaklarından çekerler, kim ayağa kalkar gibi olsa ona çelme takarlar ve böylece hiçbiri ayağa kalkamaz" Konuda yazını okuyunca aklıma bu geldi.

    Perinçek Ergenekon davasında yargılandı mahkumiyet aldı. Adamlar yıllardır TV'lerinde ABD'ye karşıyız, nato'ya karşıyız, demiş verdiğin linklerde yazanlar :

    "Bunlar, NATO’yu savunmuşlardır, ABD’yi savunmuşlardır, AB’yi savunmuşlardır, "

    Adamlar (şu anda açığa düştüler Rusya'nın son açıklamaları sonrası ama) Rusya'ya heyet gönderdik ilişkileri biz iyileştirdik diyorlar yazıda :

    "Bunlar, Sovyetler Birliği ve Sosyalist Kamp’a karşı açıktan bir savaş yürütmüşlerdir. Sovyetleri en büyük ve en tehlikeli düşman ilan etmişlerdir. Sovyetlerin Türkiye’yi işgal edeceği; Türkiye Devrimi’nin yolunun da bu işgale karşı bir ayaklanmadan geçeceğini iddia etmişlerdir."

    Adam sabahtan akşama bağırıyor başkanlığa karşıyız diye ne yazılmış :

    "Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül Gladyo olmaktan çıkarılıyor, Gladyoluk sadece F-Tipine ait bir niteliğe indirgeniyor. Bu çarpıtmadır, düzenbazlıktır, sahtekarlıktır, korkaklıktır, AKP işbirlikçiliğidir."

    Youtube'da Kurtuluş TV videolarını baktım, Ulusal TV ve Vatan partisinin benzeri hassasiyetleri var. ASlında aynı şeyi söylüyorlar çoğu konuda ama siz 50 yıl önce söylenenleri kutsal kabul edip üzerine düşünmeden bu çağda hala 70'te söylenenleri tekrarlıyorsunuz

    "Usta’mız Hikmet Kıvılcımlı, bunların kimliğini 1971 yılı başında açığa çıkarmış; bunların gerçek iç yüzünü tam yansıtan bir adla adlandırmıştır: CIA Sosyalizmi demiştir, bunların yapıp ettiğine. "

    Bence o zaten kısıtlı insan gücünüzü ve zamanınızı benzerlerinizi karalamak için harcamak yerine çıkın siz de Ulusal TV gibi kanal kurun ve halkı AKP ve ABD'ye karşı bilinçlendirin.




  • nucro kullanıcısına yanıt
    Sen dalga mı geçiyorsun yoksa adam mı seçiyorsun?

    Arkadaşım, sence o 50 sene önce söylenenler sayesinde 12 Eylül faşizmi, Abdullah Öcalan ya da diğer karşı-devrimci kuvvetler ne derece güçlenmiştir bir fikrin var mı? Kaç insanı "bak biz soldan da destek alıyoruz" diye kandırmıştır? Biraz aklınızı kullanın ya, bu sözleri eden kişiler dürüst değildir, bizim söylediğimiz budur. İnsanları kandırırlar, çıkmaza sürüklerler. Ayrıca Perinçek sol değildir, sahte solcudur, kavramları doğru kullanalım.

    Ayrıca HKP ile sahte Vatan Partisi arasında ilik uyumsuzluğu var. Birisinin iliği gerçek devrimcilikle, sömürülenlerle bir arada olmakla yoğrulmuştur. Öbürü ise sömürücülerin cephesinde yer almakla var olmuştur. Elma ile armut karışmasın.

    Ve HKP'nin bu düzende bir televizyonu olamaz, çünkü o televizyonu 1 gün içinde kapatırlar. Çünkü HKP'nin sömürücü, yurt düşmanı AKP'gillere dediklerini hiçbir TV yayınlamaya cesaret edemez. İnanmıyorsan Kanunsuzlar adlı kitap serilerine bak.




  • Perinçeği destekleyenlere bahçeli çok güzel bir örnek. Bize dansözler değil; Ümit Özdağ gibi, Sinan Oğan gibi, Tuncay Özkan gibi, Osman Pamukoğlu gibi kişiler lazım.
  • tarihselmaddeci kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi ABD ve AKP ile uğraşmak yerine de sınırlı enerjinizi perinçeğe harcamaya devam edin. Adama ABD - AB - nato uşağı demeye devam edin. Böylece belki daha fazla kişiye ulaşıp ilham kaynağı olursunuz ! Çok inandırı oluyor çünkü..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.