Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.455
Cevap
64
Favori
484.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademis

    Dostum ben şahsen teşhir ürünü almam,bu fiyattan daha aşağısına internette bulabilirsin Huawei Türkiye garantili cihaz.

    Huawei Türkiye garantili bir cihazı nasıl olupta 3.000 lira altında bulabiliyorsunki?
    Evet internette var 2.000ler seviyesinde ama ithalatçı garantili oluyor. Huawei'nin lansmanında söylediği ve satışının nereler olduğunu belirttiği yerler harici alınan cihazlar garanti dışıdır dedi. Sayfasında da garantili satışlarının olduğu yerler de var.
    Şu demek oluyor ki İTHALATÇI GARANTİLİ, ŞU GARANTİLİ , BU GARANTİLİ olanalrın hepsi ga-ran-ti-siz.

    Zaten bende resmi garanti olmayan yani ucuz olan huawei -xiaomi alacağım.
    Resmi garanti ile ithalatçı garanti arasında 800-1.000 lira oynuyor. 200- 300 olsa bi düşünür insan ama bir telefon fiyatı olunca ucuza yönelirsin.




  • arkadaşlar p10 plus modelin de instagram uygulamasında fotoğraf tuşu çalışmıyor. Silip tekrar yükledim ama sorun geçmedi. bilen var mıdır ?
  • Uzun suredir plus kullanan arkadaşlar, ekran süresinde azalma var mı ? Sosyal medya ve chrome ağırlıklı kullanimda ortalama kaç saat dkran süresi alıyorsunuz ?
  • enenengin E kullanıcısına yanıt
    Ben Eylül ayında n11'den 2560 TL'ye Huawei Türkiye garantili aldım.almadan önce satıcıdan teyit ettim, telefon gelince de kutuyu açmadan IMEI ile sorguladım Huawei Türkiye garantili olduğunu,bir sorun çıkmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -MorpheuS-

    Merhaba arkadaşlar, telefon p10 ith garantili ayarlara chrome mesajlara falan girince ekran parlaklığı otomatik olarak düşüyor. Sizde de oluyor mu bu durum? Ayrıyetten mağazadaki p10 ile kendi telefonumu karşılaştırdım ikisinide en yüksek parlaklığa aldım. Mağazadaki telefon gözle görülür derecede daha parlaktı.

    ekran ışığının azalma sorunu bende de oluyor. Mağazada denediğim telefonda da aynısı oldu. Sanırım yazılımsal bir sorun.
    Parlaklık bence senin telefonun beyaz dengesinden kaynaklanıyor olabilir. Ayarlar'da beyaz dengesini, test ettiğin telefon ile aynı yapıp dene.
  • Uzun suredir plus kullanan arkadaşlar, ekran süresinde azalma var mı ? Sosyal medya ve chrome ağırlıklı kullanimda ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Beyler cihazin kronik sorunu var mi ? bu renk atmasi hepsinde mi var plus modelini dusunuyorum 2.el fiyatlarida dusmus bi kac ilan buldum 2000-2100 e satilan s7 edgemi satip alicam pisman olurmuyum

    ben n11 den 1900 tl ye almıştım. 5 ay oluyor. Mavi aldım sürekli kılıf ile kullandım telefona kıyamadığım için şimdiye kadar renk atması soyulma meydana gelmedi. Tek sıkıntım uygulamalardan atması ara ara
  • VitesKolundakiTesbih V kullanıcısına yanıt
    Beyaz dengesi dediğiniz ayarlardaki renk sıcaklığı bölümü değil mi?
  • Araştırmalarım Teknoloji konusunda benden çok daha iyi olan ve face grubundaki yorumlardan edindiğim bilgiler ile;


    HUAWEİ P10 İLE XİAOMİ Mİ 6 için;

    1- Huawei P10 işlemcisi sorunlu olduğu, şarjı bir gün iyi başka bir gün kötü gittiği.
    2- Xiaomi Mi 6 için ise parça sorunu yaşayabileceğim konusunda bilgiler edindim.

    Telefonu resmi garantili değilde İTHALATÇI GARANTİLİ ( ki garantili mi bence değil ) alacağım.
    Yukarıdaki sıkıntılardan dolayı ertelemek durumda kalacağım. Lütfen yardımcı olmanızı rica edeceğim.


    Hangini alırsak iyi olur - kötü olur.
    Bu telefonları seçmemin nedeni ise: Eni 7.0mm den büyük olmaması - tek el ile güvende tutulu olması mühim, ÖNDE PARMAK OKUYUCUSU, 4 ram 64 hafıza.
  • enenengin E kullanıcısına yanıt
    Dostum p10 kullanıyorum,şarj konusunda 5-6 saat arası ekran süresi alıyorum.ben telefondan memnunum,ilk Huawei telefonum.sabit olarak batarya süresini ölçmedim.

    Xiaomi için bilgim yok.aslında ben de yaz aylarında mi6 istiyordum ama sonra Türkiye garantili Huawei p10 aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 27 Şubat 2018; 13:12:32 >
  • enenengin E kullanıcısına yanıt
    Xiaomi bilmediğim için yorum yapamam ama p10 tavsiye ederim
  • enenengin E kullanıcısına yanıt
    Sana P10'un tek sıkıntısını söyleyeyim. Kamerası düşük ışıkta çok kötü çekiyor. Onun dışındaki sorunlar şahsa özel. Yani herkes telefonu aynı şekilde kullanmıyor. Özellikle sarj konusunda bu durum geçerli. Ben telefonu evde kullandığımda 9 saat ekran süresi alıyorum ama dışarı çıkıp akıllı saati bağlayıp, gps ve mobil interneti açıp, parlaklığı vs fulleyince 4 saate düşüyor ekran süresi.

    Eğer çok büyük gelmezse eline Oneplus 5T'ye bakabilirsin. Bizzat yan yana karşılaştırdım, düşük ışıkta çok fark oluyor arasında. Gündüz çekimlerinde 5T'nin çok geride kalacağını düşünmüyorum henüz deneyemedim. Gece çekimlerinde benim telefonumu ağlatıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerdaR^73

    Uzun suredir plus kullanan arkadaşlar, ekran süresinde azalma var mı ? Sosyal medya ve chrome ağırlıklı kullanimda ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?



    telefonu daha tr de satılmazken çıktığı gibi yurtdışından almıştım hala kullanıyorum , ama hiçbir zaman şarj beklentimi karşılamadı . aldığımda 3 saat civarı idi şuan 2.5 3 arası günü gününe uymuyor ( plus 6gb )
  • -MorpheuS- kullanıcısına yanıt
    evet renk sıcaklığı.
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Proxy ile güncellemeyi sistem görüyor fakat download etmiyor. %0 olarak kalıyor ve "tutarlı olmayan ağ" uyarısı veriyor. Bu adımda wireless ayarlarından proxy kapatırsam indirmeye devam ediyor. Bu şekilde indirdikten sonra da paket ayıklamada hata gibi bir mesaj veriyor update yapmıyor. Bu arada Android 7'den 8'e geçiş için bunları yapıyorum. Bu hatalarla karşılaştınız mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

    Arkadaşlar merhaba bende p10 modeli var. Bu modelde JBL marka kulaklığımı görmüyor neden olabilir nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba?
    Başka bir telefonda çalışıyor laptop da çalışıyor ama gel gelelim p10 telefonuma gelince kulaklığı görmüyor. 3.5mm jack girişli bir kulaklık.

    Böyle bir problem başka yaşayan gören var mı?

    Çok saçma bir durum.
  • p10 piyasyası nedir bilmiyorum ama bende uygun aldım heralde 1750 ye yurtdışında geldi yeşil renk özellikle istedim. garantisi yok sıkıntı da yok şimdilik satıp garantilimi alsam diyorum huawei türkiye nsaıl garanti konsunda. Birde bu telefona nasıl güncellmee yapacağız emui 5,01 de kladı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FuRkN

    Merhaba.

    Proxy ile güncellemeyi sistem görüyor fakat download etmiyor. %0 olarak kalıyor ve "tutarlı olmayan ağ" uyarısı veriyor. Bu adımda wireless ayarlarından proxy kapatırsam indirmeye devam ediyor. Bu şekilde indirdikten sonra da paket ayıklamada hata gibi bir mesaj veriyor update yapmıyor. Bu arada Android 7'den 8'e geçiş için bunları yapıyorum. Bu hatalarla karşılaştınız mı acaba?

    Oreo ya gecisi nasil yapiyorsunuz zira ffinder ile su anda izin vermiyor diye biliyorum.cihazin surum,bolge kodu vb nedir?paylasabilir misiniz?
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Selam, pilden fazla güç harcayan uygulamaları kapat özelliğini kapat düzelir
  • Shiftlenbik kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç durum gerçekten,ben yapamadım ve ilk defa duyuyorum bunu.ben hangi kulaklığı taksam çalıştı şimdiye kadar
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.