Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.455
Cevap
64
Favori
484.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okan10tr

    Arkadaslar telefon teknosada 2599lira diyo suan. Bilginiz olsun

    P10 plus mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam duz p10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu arada yeni aldigim bu cihazin garantisini de sorguladim bu da 11.07.2019a kadar diye cikti. Yani boyle cikmasi normal gercekten de sanirim. Sonradan guncelleniyomus diye de duydum bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Plusunu bu fiyatlarda alan oluyor tabi mağaza için uygun gibi fiyat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, bayanlar iki sorum var

    1. Huawei p10 da arama esnasında ses kaydı yapılabiliyor mu

    2. Ekran da satır sütun sayısı değiştirebiliyor muyuz bildiğim kadarıyla 4x6 bunu 5x6 yapabiliyor muyuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun gibi değil hocam uygun :) Huawei Türkiye garantili cihaz için konuşuyorum ben internette bile bu fiyata hiç görmedim haftalardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSAM monitor de Combined APP Cpu çok feci şarj yiyor... Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

    1.5 saat falan mobil veri açık - 6 saat ekran süresi aldım... 19 saat bekleme aldım...

    Değerler normal ama en çok harcayan Combined APP Cpu...

    Nedir ne değildir?
  • okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyata almışsın hocam ..güle güle kullan ..kutu açılımı diğer aldığın cihaza göre farklı dimi? Yani jelatin vs var üzerinde ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk gunden 7 saat ekran suresi aldım oldukca iyi. Super amoled in janjanli rengarenk ekrani arasa da gozler buna da alisiriz.



    Samsungdaki gibi hızlı / yavas sarj secenegi var mi bunda? orijinal kablosu cok kisa samsung un hizli sarj kablosunu type c donusturucusu ile kullansam sikinti olur mu? Bi de ben bulamadim ama telefonun kendi equaliser i yok mu?

    Bu arada telefon p10 paralel ithalat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 17 Aralık 2017; 14:55:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kararsızım P10 mu One plus 5T mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hem önünde hem arkasında koruma jelatinleri vardı ayrıca arkasında imei no yazılı ufak bir jelatin var ve yine ayrıca ekran koruma filmi var. Diğerinde bunların hiçbiri yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık 1 aylık nokta hatasız lacivert renk huawei tr garantili p10 plus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım süresi 11 saat

    Ekranın açık kalma süresi 5 saat 38 dakika

    Yüzde 15 de şarj var daha.



    Bu veriler nasıl sizce? Gün içerisinde neredeyse wifi hep açıktı, yaklaşık 3 saat kadar da wifi değil de 4,5g ile bağlandım nete.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir ay önce p10 ile aranıza katılmıştım. Bir aylık kullanım sonunda izlenimleri aktarayım dedim. Biraz uzun bir yazı olacak. Umarım faydalı olur.
    Önceki telefonum LG G4 olduğu için genel olarak onunla kıyaslama yaparak anlatacağım. Ayrıca eksi olarak yazdığım şeylerin çözümü olabilir. Bilen arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim.

    İlk olarak telefon huawei tr garantili, n11'in 11.11 indiriminden kupon ile Ereyon satıcısından 2300₺'ye aldım. Satıcının kargolama, paketleme vs. özellikleri gayet iyi. Ben memnun kaldım.

    Özelliklere gelirsek, bana göre en iyiden en kötüye doğru sıralayacağım.

    Tasarım: Telefonun en iyi yanı. Öyle ki yanında gönderdikleri kılıfla ancak 1-2 dayanabildim. Sonrasında düşme riskine rağmen yakın zamana kadar kılıfsız kullandım. İnceliği, yüzeyin hissi çok iyi. Bazı arkadaşlar elden kayacak gibi yazmış ancak bende öyle bir his uyandırmadı.

    Ekran: Ekran kalitesi telefonun diğer hoşuma giden özelliği. Hem boyut hem çözünürlük olarak güzel. G4'te 5.5 inç ekranından sonra bu küçük gelir mi diye endişenmiştim ama çok daha kullanışlı olduğu anladım. Bana göre ideal ekran boyutu. Telefondan dizi izleyen biri olarak ekran beni tatmin etti. Parlaklık son ayarındayken güneşli ortamda yansımaya karşı yeterli oluyor. Sadece parlaklığın otomatik modu geliştirilebilir. Ayarlamalarda geç kalıyor. G4 daha başarılıydı.

    Pil: Günü çıkaramadıklarını belirten arkadaşlar olmuş. Ben tam 24 saati çıkartıyorum. Pille alakalı sorunlar zaten ilk güncellemelerde çözülmüştü. telefonu alır almaz onlar yüklendiği için şu ana kadar bu konuda sorun yaşamadım. Telefonda çok oyun oynayan birisi değilim ancak sürekli açma, sosyal medya vs kullanma oranım yüksek. En fazla aldığım ekran süresi 4.5 saatti sanırım. Benim için yeterli ancak az gelenler için bence şarj performansı bu eksiği kapatır. Yarım saat içerisinde %50 dolduruyor ki bu gün içi kullanımda hayat kurtarır.

    Diğer özellikler: Daha küçük çaptaki konuları burada topladım.
    Ses çıkışı bence gayet iyi. Hem hoparlör hem de konuşma sırasındaki ses kalitesi net ve yüksek. Mikrofon performansı da iyi.
    İnternet bağlantı hızında fark olur mu diye bunu almadan önce G4 ile test yapmıştım. Sonra da aynı lokasyonda hatta aynı saatte p10 ile yaptım. Pek bir fark olmadı. Turkcell kullanıyorum. İstanbul/Maltepe'de 166 Mbps indirme 43 yükleme hızı aldım.
    Ekran görüntüsü alma konusunda da endişelerim vardı. G4te direkt alta buton ekleyebiliyordunuz. Çok kulladığım bir özellikti. Bundaki parmak eklemi ile çift tıklama ilginç olmuş. Biraz daha kullanımı zor ama iş görüyor. Açılan ekran görüntüsü çok hızlı kayboluyor ama Bir de tıklanacak bir alan varsa ilk vuruşta oraya denk gelince normal tıklama olarak algılıyor. Kaydırarak ekran görüntüsü alma seçeneği güzel olmuş
    Parmak izi okuyucu çok iyi. Algılama hızı gerçekten şaşırttı. Tuş olarak da işlemleri tek tuşta toplamaları güzel olmuş. Ancak kullanım olarak bazen zorluk çıkartabiliyor. Açık uygulamaları açmak isterken yanlışlıkla çıktığım çok zaman oldu.

    Performans: Dediğim gibi, çok oyun oynamadığım için bu konuda yönlendirici olamayacağım. Uygulama arası geçişler açılış kapanış vs performansı benim için yeterli. Şu ana kadar 2-3 kere donma yaptı, birinde de kapanıp açıldı kendiliğinden. Yeni bir telefonda olmaması gereken şeyler aslında ama nadir olduğu için pek takmıyorum. Isınma konusunda da sorun yaşamadım. G4'e göre çok daha az ısınıyor. Kamera ile farklı modlarla çekim yapıldığında ısınma hissettim. Onun dışında rastlamadım. Zaten metal kasa olduğundan tekrar soğuması da hızlı.

    Arayüz: Arayüz olarak biraz beklentimin altında kaldı. Aslında tasarımsal olarak açılır pencereler butonlar vs güzel ancak kullanıcıyı kısıtlıyor gibi. Ayrıca bariz bir iphone kullanıcılarını hedefleme var bence dış tasarımdan sonra yazılım tarafında da ios'a benzemiş.
    Yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi kaydırmada kesinlikle sorun var. Yukarı aşağıda bir nebze alışılıyor ancak instagram gibi uygulamalarda sağa sola kaydırma insanı çileden çıkartabiliyor. Algılamadığı ya da ekranın en sağından tutup çekmek gerektiği durum çok oldu.
    Ayarlarda şu ana kadar bir çok şeyi bulabildim ancak titreşim yoğunluğunu bulamadım. İnternette bazı yabancı sitelerde tarif ettikleri yerde bende yok. Belki sürüm farkıdır. Bu konu da beni en çok etkileyen sorunlardan. Özellikle bildirimlerde en sevmediğim şey deli gibi titreşim sesi çıkarıyor. İşte telefonu masaya koyamıyorum. Komple kapatmak da istemiyorum. Bildirim, arama, alarm vb hepsinde ayrı ayrı titreşim yoğunluğunu ayarlayabilmemiz lazım.
    Emojiler hala androidin iğrenç versiyonu Çok önemli bir konu değil ama ben G4te bunlar güncellendi sanmıştım. Meğer o LG'nin kendi emojisiymiş. Neyse oreo ile düzelir.
    Uygulamaları ya ana ekrana klasörleyerek ya da menüye dizme seçeneği sunuyor. Ben menüde klasörlemek istiyordum. Bu da çok önemli değil ama olsa iyi olurdu dediğim şeylerden.

    Kamera: Bu başlıktaki neredeyse tüm yorumları okudum. Sanırım kamerasını beğenmeyen tek kişi benim. Büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Özellikle de kamera ilk baktığım özelliklerden biriydi alırken. İlk etapta çekilen resim güzel gözükebiliyor. Ancak bende yakınlaşma hastalığı var. Hemen zoom yapıyorum ve o zaman ne keskinlik ne renkler beni hiç tatmin etmiyor. Resimlerde bir oynanmışlık var gibi. Tam açıklayamıyorum ama belki de isoyu çok fazla kullanmasındandır. Gündüz yine neyse. Düşük ışıkta tam felaket. Artık hiç yeltenmiyorum bile. Diğer modları kamera arayüzü vs gayet güzel aslında. Ama dediğim gibi çekilen fotolar beklentimin çok altında kaldı. Sırf kamera için telefonu iade etmeyi bile düşündüm ancak üşendim sonra. Belki yazılım güncellemeleri ile düzelir.

    Zaten çok belirtilmiş ama ben de yazayım. Kutusundan çıkan kılıf kötü arkadaşlar. Sert plastik ve tam saydam değil. Rengi soluk gösteriyor. Yine de düşünüp koymaları iyi tabi. Ben bir süre kılıfsız kullandıktan sonra bunu aldım. Tam aradığım gibi ince. Yalnız alacaksanız içinden çıkan ekran koruyucuyu denemeyin. Kendi takılı gelen daha iyi. Hala daha kaliteli tam kaplayan ekran koruyucu bulamadım.
    Kutusundan çıkan kulaklığı ise denemedim. Apple kulaklığı gibi. O tarzda kullananlar için güzel olabilir. G4 ile gelen kulakiçi kulaklıktan çok memnunum. Onu kullanmaya devam ediyorum.

    Sonuç olarak bana göre güzel bir telefon ancak parasını hak eden bir telefon değil. O kadar para vermişken çok daha üstün bir şey beklerdim ben. Hal böyle olunca tabi 3-4 binlikleri hiç anlayamıyorum zaten . Bunu almadan önce op5 ve mi6 arasında çok gitmiştim. Açıkçası aklım onlarda kalmadı değil.
  • felisvanicus F kullanıcısına yanıt
    Hocam ereyondan almışsınız, kutu içeriği nasıldı ön ve arkada koruma jelatinleri ve ekranda ekran koruyucu var mıydı? Ben de ordan almıştım ama bu söylediklerim çıkmadığı için teşhir ürünü diye iade ettim. Emoji olayı kötü ben de beğenmiyorum mesajlarda iphonedaki gibi çıkıyor ama mesela facebook da yine o çirkin suratlar çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü telefonun neredeyse 2000 tl olduğu bu devirde ithalatçı garantili 6/128 p10 plus bence alınabilecek en iyi telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Evet onlara özellikle dikkat ettim. Kutu içeriği, koruma jelatinleri vs hepsi tamdı. O anlamda şüphe duyacağım bir şey çıkmadı.
  • şu mavide boyada nokta nokta atma oluyor diye bir yığın yaygara yapmıştık ya, kasmayın, siyahta da oluyor, sırf bu sebeple siyah almıştım ve geçen kabı çıkardım aylar sonra, 1 tane beyaz nokta var, bilginiz olsun
  • Arkadaşlar halen 165 sürümü mevcut güncelleme gelmedi ithalat garantili
  • makusla06 kullanıcısına yanıt
    Htc u11 6/128 mi p10 plus mu ikisininde fiyatı aynı acaba me dersiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.