Şimdi Ara

GG-N11 nelazimsabak / BEBEĞİM ÖZEL / MUSA POLAT satıcısı hakkında (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
15.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Efsaneyi ayakta tutalım
  • konuyu açan arkadaş hiç olmazsa kutulama şekli farklı da olsa istediği ürünü alabilmiş, bu hafta trendyoldan bu firmadan sipariş verdim, yenidoğan mendili sipariş etmeme ragmen uni vipes mendil gonderdiler. insanları keriz yerine koymanın alemi yok, ben uni vipes isteseydim onu sipariş ederdim. üstelik muadil ürün falan bile değil. piyasada bu iki mendilin fiyat farkı neredeyse yarı yarıya. 7 sayfa entry girilmiş, bir kere bile alışveriş yapmamız kişiler bu esnası savunuyor. Konuyu açan arkadaşın haklı olduğu ortaya çıkmaya başlıyor.
  • Çoktan beri yorum yapan olmamış. Ben de aynı yerden Sleepy Sensitive Islak mendil aldım.Küçük bir ilçede olmama rağmen kargo hızlı geldi.Şimdi koliye baktım aynı ürünün büyük kolisini küçülmüş ona koymuş, gayet normal, anormal olanı ise 24 adet aldığım halde iki katı yani 48 adet göndermiş.Fazladan gönderdiğinin parasını göndermek için telefon numarasını ararken burayı gördüm, iki satır da ben yazayım dedim.
  • ilk mesaj 4 yıl önce ve adam hala aynı şekilde para kazanmaya devam ediyor. HB'de 10'lu paketler halinde diye gösterdiği maskeleri 50'li paket gönderdi. ambalaj boyu numarasıyla sipariş başı 3-5 lira kazansa, ayda en az bin siparişte 3-5 bin lira havadan para demek. platformların bu tip ufak görünen çakallıklara müdahale etmemesine şaşırsak o da saflık olur galiba.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.