Şimdi Ara

Bu Ses Sistemini Nasıl Bağlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elime bir sistem geçti. Markasını bilmiyorum. Çok karışık duruyor, hiçbir fikrim yok nasıl bağlanacağı konusunda. Giriş çıkışların fotoğrafını atıyorum. İlk foto TV'nin girişleri
    Bu Ses Sistemini Nasıl Bağlarım?

    Bu Ses Sistemini Nasıl Bağlarım?
    Bu Ses Sistemini Nasıl Bağlarım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 7 Ocak 2017; 19:58:40 >



  • Televizyondaki yeşil yer kulaklık ses çıkışı olması lazım,, eğer exradan RCA kırmızı-beyaz audio OUT çıkışı yoksa Tv de,, en son kulaklık çıkışı kullanılır anfi için..

    Tv ile anfi arasındaki bağlantı;
    http://st3.myideasoft.com/shop/ah/60/myassets/products/982/pr_01_2982.jpg?revision=1453846102 bu kablodan alıp, kaliteli almaya çalışın, ses ileteceği için ucuz kablolara dış parazitler veya tv ile tam iletim sağlayamadığı için ek ses oluşabilir..

    Mevcut kablonun bir ucunu Tv ye,, diğer kırmızı beyaz ucunu ise, anfinin soldaki CD in, tape İn veya Video 1/2 in,, giriş çiftlerinden birinine bağlayınız,, eğer video in girişlerindende ses gelirse, anfinizde 4 adet ayrı stereo giriş var demektir,, hangisine ne bağladıysanız, cihazın ön panelinden o konuma getirerek ses alabilirsiniz..

    Şimdi aklıma geldi; TV nizde Dijital optikal audio out çıkışı varsa, ilk tercihiniz, dijital optik kablo ile,, Tv ye bağlantı yapmak olsun, eğer o yoksa,, Tv deki dijital coaksiyel audıo out çıkışını kullanınız,, bu girişler anfinin en solundadır.

    Yukarıda anfi ses giriş işlemlerini yaptık,, sıra geldi Hoparlörlere...

    Elinizde en az iki adet, en az 6 ohm empedansında ve 20w üzeri hoparlör olması gerekir MDF kabin içinde.
    Bu iki adet hoparlörü ++ ve --- lere dikkat ederek,,, anfinin Front hoparlör çıkışına bağlayınız, kırmızı sağ hoparlör, beyaz sol hoparlör,,, kırmızı beyaz +lar, siyahlar ise eksi..

    Kolay Gelsin
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam cevap için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.