Şimdi Ara

Olanlar Oldu (Ata Demirer)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Olanlar Oldu (Ata Demirer)


    "Olanlar Oldu" 20 Ocak'ta Sinemalarda!
    Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film!
    Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasında birlikte yaşamaktadır. Yaşı geçmekte olan oğlunun kasabanın güzeli Mehtap’tan ayrılmış olmasına ve hala evlenmemiş olmasına üzülen Döndü, bu gidişata son vermek için harekete geçer. Bu esnada mütevazı teknesinin sorunlarıyla boğuşan Zafer’in yaptığı mavi turda olanlar olur! Bu olanlar herkes için hayırlısı olur mu olmaz mı? Bunu hep birlikte göreceğiz.
    Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı eğlenceli filmin oyuncu kadrosunda Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Ülkü Duru da var. Yönetmen koltuğundaysa Eyyvah Eyvah filmlerinin de yönetmeni olan Hakan Algül oturuyor.

    Yönetmen: Hakan Algül
    Yapımcı: Necati Akpınar
    Senaryo: Ata Demirer
    İdari Yapımcı: Funda Ödemiş
    Görüntü Yönetmeni: Ahmet Sesigürgil
    Müzik: Fahir Atakoğlu
    Sanat Yönetmeni: Murat Uçan
    Kurgu: Mustafa Gökçen
    Kostüm: Funda Büyüktunalıoğlu
    Ses Tasarım Süpervizörü: Ulaş Ağce
    Ses: İntepe Ses
    Saç & Makyaj Tasarım: Suzan Kardeş
    Cast Direktörü: Tuba Sökmen Gülmez

    Oyuncular: Ata Demirer, Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon, Renan Bilek, Seda Güven, Toprak Sergen, Ali Yoğurtçuoğlu, Bedir Bedir, Gümeç Alpay, Bige Önal, Murat Okay, Tuna Kırlı, Efe Akercan, Esat Polat Güler ve Derya Alabora.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 22 Ocak 2017; 11:30:54 >



  • hakan algül'den başka yönetmen yok mu bu bkm'de. yazık valla. bir sürü senaryoyu harcadı bu adam. fabrikasyon film çekiyor
  • günlerdir her tarafta reklamları,röportajları falan dönüyor hayret burada hiç yorum yok
  • Vasat ama izlenir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Vasat ama izlenir

    hocam bende pazar günü için biletimi aldım ama umarım komik sahneleri filme saklayıp fragmanda çok göstermemiştir.Eyvah eyvah serisini çok severim bunu da ona benzettiğim için direk biletimi kaptım umarım pişman etmez
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Eyvah Eyvah 1 kadar komik değil. Biraz duygusala bağlamışlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • At Demirer yazıyo başlıkta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde Türk komedi filmlerini sevmem ama bu film olmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu filmi zileyin izletin. şu dönemde bu tarz filmelere millet olarak ihtiyaç var,çok güzel bir film olmuş.

    Ata Demirer den kötü bir iş çıkmıyor gerçekten. Normalde yazmam ama son dönemde o kadar kalitesiz filmler yapıldı ve gişe yaptıla ki seviye düşmemesi için bu tazr filmlere destek vermek gerekir. Son yıllarda izlediğim en iyi Türk komedi filmiydi.
  • film sıcak bir ege filmi.Film boyunca yüzünüzde gülümseme oluyor 6-7 yerde kahkaha atarak gülüyorsunuz.Kısacası izlemeye değer böyle kötü günlerde.Puanım 7/10
  • Film guzel gorunuyor da hakan algul'e guvenemiyorum. Butun senaryolari fabrikasyon hale getirmeyi, ruhunu oldurmeyi basariyor bu adam. Fragmanda bi katakulli yoksa izlenebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün izledim filmi.

    Türk komedi filmlerine olan önyargımla birlikte girdim sinemaya. Arkadaşımın zoruyla tabii.. Ata Demirer ise bu önyargımı biraz olsun kırmamı sağladı. Keyifle izlediğim bir film oldu. Kesinlikle Türk filmlerine kıyasla çok daha iyiydi. Şu sıralar bu tür kalitede piyasada maalesef film yok. Bu film ise ilaç gibi oldu. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün eşimle izledik filmi.ilk 20 dak.hariç gayet güzel bir film olmuş.döndü karakteri ilk başlarda sırıtsada sonradan keyifli karakter haline geliyor.düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Filmi çok beyendim özelliklede Yunanca çalan duygusal parçayı yati yati diye başlıyordu sanırım. Tam ismini bilen varsa yazabilir mi rica etsem ben bulamadım!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redspawn

    Filmi çok beyendim özelliklede Yunanca çalan duygusal parçayı yati yati diye başlıyordu sanırım. Tam ismini bilen varsa yazabilir mi rica etsem ben bulamadım!
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaplıBardak -- 13 Şubat 2017; 4:34:52 >
  • Alakası bile yok!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene bir Ege filmi
  • Filmi bugün Marmara Park Cinemaximum'da izledim. Merak edenler için yorumumu yapmadan önce şunu söyleyeyim ne olursa olsun ben filmi beğendim. Dandik Türk film kültürümüze göre kaliteli bir yapım olmuş. Dondurmam Gaymak gibi salak salak Ege filmlerinden uzak bir film bu.

    Gelelim nasıl bir film olduğunua. Film kesinlikle komedi filmi değildir. Eyvah Eyvah'ın Ege versiyonu bir film. Ama komedi unsurları Eyvah Eyvah'a göre çok daha az. Salt bir komedi filmi değil. Aşk veya romantik komedi filmi demek daha doğru olabilir. Filmde gerçekten komedi unsuru olarak güldüren yerler var ama sadece gülmek için gidilmez bu filme. Duygu yoğunluğu üstte de dediğim gibi bir önceki film serisine göre çok daha fazla var bence.

    Ben açıkçası TV kanallarında gördüğümüz klişe, abartılı Ege şivesiyle çekilmiş kötü bir film bekliyordum. Ama kesinlikle öyle değil, bence televizyondaki birçok Ege filmi/dizine göre çok daha kaliteli bir Ege filmi olmuş. Yani öyle abartılı bir şive, ağız yok sandığınız gibi. Tam kıvamında yapmış Ata Demirer, filmi izlerken (komedi filmi olarak gitmezseniz) sıkılmıyorsunuz.

    Filmde bence 1-2 tane çok gereksiz karakter var. 1 tanesi şu Aslı'nın erkek arkadaşı olan korkak herif. O adam hiç güldürmedi, bir şeyi etkilemedi bence. Diğerleri de şu Zafer'in eski karısı ve yanındaki sevgilisi olan Cenk karakteri. Çok iticiler ve gereksizlerdi bence.
  • kardeşim çok komik olduğunu söyledi. ben de izlemeyi düşünüyorum
  • yorumlara baktım olumlu görünüyor bugün mpx te izlemeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.