Şimdi Ara

Angry Birds'ün yeni oyunu 'Blast' hediyesiyle birlikte geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Angry Birds'ün yeni oyunu 'Blast' hediyesiyle birlikte geliyor 
    Rovio tarafından geliştirilen ve adını oyun dünyasına altın harflerle yazdırmayı başaran Angry Birds’ün "Blast" isimli yeni oyunu iki gün sonra indirmeye sunulacak. Daha önce sadece belirli bölgelerde yayınlanan ve internet ortamında APK dosyaları yer alan oyun her ne kadar Rovio için yeni bir tür olarak nitelendirilse de, aslında ana dinamikleriyle Candy Crush Saga ile oldukça fazla benzerlik gösteriyor.
     
    Angry Birds’ün ana karakterlerinin yer aldığı yapımda tahmin edebileceğiniz gibi yine kızgın ve sevimli kuşlarımızı özgürlüklerine kavuşturmaya çalışıyoruz. Sürekli olarak güncellenerek yeni bölümler ekleneceği ifade edilen Angry Birds Blast, 22 Aralık tarihinde iOS ve Android işletim sitemli cihazlar için yayınlanacak.
     
    Oyunseverlere ufak bir sürpriz yapmayı da ihmal etmeyen Rovio, 22 Aralık'tan önce erken kayıt yaptıran tüm kullanıcılara 9.99 dolar değerindeki oyun içi altını hediye edeceğini duyurdu. Eğer siz de bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız e-posta adresinizle birlikte buradaki sayfadan kayıt olabilirsiniz.
     



  • Toplu alıma en son kaça olur?

    Hav maç dis togedır vi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanımneder -- 20 Aralık 2016; 19:56:26 >
  • bekleyelim. bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.