Şimdi Ara

Philips 55PUS6581 Kullanıcı Deneyimi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
12
Favori
34.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 55pus6581 televizyonum sürekli reset atmaya başladı. Philips yazısı ve amblemi geliyor sonra açılacak gibi olup tekrar yeniden başlatıyordu kendini. Sitesinden usb ye yazılımını attım usb den kurmaya çalıştım fakat olmadı. Sonra servisi aradım otomatik yapılan yazılım güncellemesinden dolayı böyle olabildiğini söyledi ve televizyonu aldı götürdü. Servis girişinden servis modülü ile format atacağıni belirtti. Gelisme olursa yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis tv yi getirdi. Android 7.1.2 yüklü.

    Herhangi bir parca degisimi olmamis sadece yazilim güncellemesi olmuş. Bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ambilight ile ilgili sorun yaşayan var mı? Bende sadece sağ taraf aktif, sol ve üst tarafı çalıştıramıyorım. Sürümü android 7 ye güncelledim. Servisi aradım ama bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizler mi şanssızsınız ben mi çok şanslıyım bilmiyorum ama bende yok. Yani hepsinde demeyelim de bir çoğunda falan var diyelim bence. Benim cihazda nokta kadar bile yok örneğin.



    Ayrıca bence bu resim oldukça kötü görünüyor. Ben olsam kesinlikle böyle kullanmazdım....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 3 Kasım 2017; 22:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    Hakankc H kullanıcısına yanıt
    savcı963 kullanıcısına yanıt
    Işık sızması olan bölgenin tam altında uydu alıcısı mı var?

    Bu olay manyetik alan kaynaklı olabilir.

    Uydu alıcısı uzaklastirin o belgeden ve en azından 2-3 gün öyle kulllanın.

    Kutuyu tv den uzaklaştırinca, her iki cihazin da enerjisini bir süreliğine kesin. Mesela akşam kapatın ve fişlerini çekin, kutuyu tv den uzaklastirin ve sabah fişlerini takin ve deneyin. Belki hemen sonuç alırsınız.

    Sonucu yazarsınız sevinirim. Ben de merak ettim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbg_ant2 kullanıcısına yanıt
    7.1.2 sürümünde youtube da çözünürlük ayar kısmı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prehistorian P kullanıcısına yanıt
    Sorunu sürüm güncellemesi sonrası mı yaşamaya başladınız?

    Bence bu sorunda servislik durum var. Servisi çağırın bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Youtube da çözünürlük ayarı var ve aktif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, tv kablosuz olarak ağa bağlı , kodiden paylaşılan klasörleri görüyorum ama bazı mkv uzantılı dosyalı açtığım zaman görüntüde problemler oluyor. aynı filmi usb den izleyince problem yok. sorum şu tv nin ağ menüsünde pc nin paylaşılan klasörlerini nasıl görebilirim.sadece windows un standart paylaşılan resim müzik klasörleri görünüyor.çünkü ordan açabilirsem büyük ihtimal sorunsuz açacak.
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Servis geldi, amblight kablo temassızlığı varmış, kapağı açıp gidermiş, şu an sorun yok, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilginiz olsun diye bir durumdan bahsetmek istiyorum. Ben tv'yi kampanyadan aldığım için karşılaştığım sorunları çok dert etmeden eh napalım bu da böyle olsun diyerek kullanıyorum ama bir keresinde görüntünün çok bozulmasından ve insanların hayalet gibi görünmeye başlamasından sonra çok rahatsız olarak servisi aramıştım. Dediler ki perfect natural motion açık mı ? dedim evet açık niye açmayım ki tv nin en çok reklamını yaptıgınız özelliklerinden birisi ... Siz şimdi onu kapatıp bi daha deneyin dediler kapattım o bozulmalar azaldı ancak bu sefer de başka bir sıkıntı çıktı ortaya . Perfect natural motion kapalı olduğu için görüntü oyunlardaki fps düşüklüğü gibi lag'lı olmaya başladı insanlar falan tekliyo böyle yürürken yani görüntü akmıyo takılıyor sürekli. Servise dedim ki şimdi de görüntüler akıcı değil herşey takılarak donarak hareket ediyor. O zaman o özelliği geri açın eski haline dönsün yapacak bişey yok dediler. Yani şöyle bir anlayışları var , hangi sorunu söylerseniz sadece ona geçici bir çözüm buluyolar ve siz şikayetçi olduğunuzda şunu söylüyorlar ;
    1- akıcı görüntüler bozuluyo dediniz , perfect natural motion u kapatınca sorun düzeldi mi evet düzeldi o zaman hata olarak kabul edemeyiz tv'nizde bir sorun yok demektir.
    2 - tamam o sorunu hallettik peki şimdi de sürekli donarak ilerleyen insanları napıcaz ? perfect natural motion u tekrar açınca o sorun da düzelir yine tv'nizde bir sorun yoktur.

    Yani servis dalga geçiyor haberiniz olsun , ha bu arada tv nin ara sıra donması kapanması wireless'ın kopması sorunlarını ben de yaşadım , web tarayıcısını kullanmak da imkansız gibi birşey ben direk laptop u tv ye bağlayarak internete giriyorum sadece ... bu tv'ye 3000 tl'den daha fazla para vermeseniz iyi olur bence.




  • Güncelleme indiremedi diyor Neden yapar acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ok05

    Youtube da çözünürlük ayarı var ve aktif.

    Ben ayarlıyamıyorum internet hızına göre kendisi ayarlıyor ama ben 480P izlemek istiyorum çok kota gitmesin diye.
  • rasit019 kullanıcısına yanıt
    ok05 kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ettim doğrusu.

    Mümkünse bi ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

    Ve de android sürüm numaralarını yazalım.

    Benim cihazda şu anda android 6.0.1 ve youtube uygulama sürümü 1.3.11

    Çözünürlük ayarı yapabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey merak ediyorum TV' ye başlı usb flash disk yada taşınabilir HDD' ye aynı ağ üzerinde ki bilgisayardan dosya transferi yapabilir miyim ? Çünkü sürekli sök tak yapıyorum bir PC' ye takıyorum bir TV' ye.
  • Hakankc H kullanıcısına yanıt
    Uydu alıcı cihazın ısısı paneli etkiliyor olabilir . Isıl değer o bölgede yükseldiğinden dolayı LCD panelin o bölgesi bu şekilde davranıyor olabilir. açılır açılmaz mı o şekilde görünüyor yoksa daha sonra mı ortaya çıkıyor bu ışık sızması ? Bence o cihazı oradan kaldırın o şekilde bir deneyin . MAnyetik alan da tesir edebilir böyle bir oluşuma. Tam da uydu cihazının oraya denk geldiği için yazdım u yorumu. Yoksa normalde cihazda tam oarada ışık sızması var der geçerdim ama...
  • Ayrıca arkadaşlar sizden bir ricam var, şöyle iyi kanal listesi olan bir arkadaşım bu kanal listesini paylaşabilir mi benimle. Sizden ricam uğraşamıyorum kanalları dizmeyle falan. Ayrıca Ben Philips hue sistemiyle beraber kullanıyorum televizyonu inanılmaz bir renk cümbüşü oluyor salon çok çok keyifli herkesin bu sisteme sahip olmasını isterdim açıkcası. Fakat hue uygun fiyatlı değil malesef . Yinede bakmanızı isterimhttps://www.youtube.com/watch?v=7KcxUDOq-1M

    Çok memnunum , bu fiyatlara bu TV bence gayet güzel. Banding var ama sorun etmiyorum fark etmiyorum çünkü o nazarlık bence. Geri kalan hiçbir özelliğinde şu kötü falan diyemem. Tek kötü tarafı kumandası büyük ve ağır o .

    kanal listesini yosunkaya@gmail.com adresine gönderebilirseniz çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkür ederim ilgilenecek arkadaşlara.




  • Hakankc H kullanıcısına yanıt
    quote:

    Alıntı: Hakankc

    Hayırlı olsun. Tv güzel anlaşılan. Bende indirim bekliyorum 55pus7502 için.
    Philips çok eleştiriliyor, kafamız karışıyor haliyle.
    Sence bu tv 4500-5000 eder mi bu konuda kararsızım,
    birde 55mu8000 yada sony 55xe 8505, bu üçü arasında gidip geliyorum
    philips i ambilight için alacağım. Yardımcı olabilir misin? Bu üçü arasında hangisi?


    Arkadaşım
    Bir kişi diyorsa inanma ama 40 kişi aynı şeyi söylüyorsa
    yahu adam bi kulak kabartır bunca insan boşunamı eleştiriyor diye
    Bilip bilmeden seni yanlış yönlendiren malum markanın konusundaki kullanıcılar
    ve senin ambligt hayranlığın yüzünden
    Sony 55xe 8505 ve samsung 55mu8000 gibi performans açısından kıyas kabul etmez paneler dururken
    Gidip Armut yerine Çöpünü almışsın, ne diyeyim...

    Panelinde hem ışık sızması var hemde klasik İPS panelin vasat siyah performansı...




  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    hocam aylarca bana cevap yazdınız bu tv leri savundunuz öyle iyi böyle güzel konuya bakıyorumda berbat siyahlar sızan ışıklar görüntüde takılmalar ve işletim sistemiyle alakalı sorunlardan başka hiçbirşey göremiyorum o kadar insana ısrarla bu tv leri önerdiniz biz gerçekleri yazıncada yok öyle değil dediniz hatta size bi sorun olunca sorun yaşayan kişinin mağduriyetini sizmi gidereceksiniz yazmıştım bilmem hatırlarmısınız tamda benim söylediğime geldi iş şimdi arkadaşlar philipsin bu seneki modellerinin yakınından bile geçmeyin philips tp visiona satıldığından beri kalite git gide düşüyor birde hiç düşünmüyormusunuz bu kadar marka arasında neden philips ucuz diye bunuda kendinize bi sorun derim bu sene lg ve philipslerden uzak durun ben kullanıyorum sorun yok diyenlerede aldırmayın ya yalan söylüyorlar yada neyin sorun neyin sorun olmadığının farkında değiller..
  • punkerem kullanıcısına yanıt
    hocam 1-2 modele bakıp tüm modellerde var demek sizcede biraz tuhaf değilmi? banding sadece dandik panellerde ve 65 ve üzeri panellerde genelde göze çarpıyor onun dışında mu8000 mu9000 xe8505 xe9005 tarzı orta üst kalitedeki panellerde bu sorunu görmezsiniz isterseniz gidip bakabilirsiniz burayı binlerce kişi okuyor bişeyi yazarken ona göre yazmamız lazım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.