Şimdi Ara

Lusca S911 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar benim bir sorunum var sizlerden yardım rica ediyorum yaklasık 3 ay öncewww.topmodels.com.tr Luscan S911 aracı aldım ilk başlarda çok memnundum ama daha bir ay dolmadan sıkıntı yasamaya başladım ilk yön konusunda problem çıktı direksiyon sağa dönük kalıyor ama kumanda da hassasiyet ayarı var oradan düzelttiğimde yinede biraz sağa dönük kalıyor 2. sorunum ise İleri gitmesi için kumandadan komut verdiğimde kesinti yapıyor. basılı tuttuğumda cok az haraket edip duruyor yaklasış 3 saniye sonra tekrar komut alıp yine aynısını yapıyor ve bu hep bu şekilde devam ediyor. Şuan araç sadece bu şekilde çalısıyor bir türlü cözüm bulamıyorum. Tahminimce gaza bastığımda kumandayla aracın frekansı kopuyor. Çünkü kumanda ve araçtaki ışık o sırada yanıp sönüyor sonra yine bağlanıyor. lütfen bana yardımcı olurmusunuz yada bu konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadas varmı?







  • Kemal507 K kullanıcısına yanıt
    Bu sitenin sattigi tüm s911 ler bozuk herhalde , alacak arkadaşlara uyarı yapmak gerekir bu mağazayı kullanmamaları için. Geçmiş olsun , inşallah düzeltirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim uğraşıyorum insallah düzelir hangi parcadan olduğunu bilsem o parcayı tedarik edicem umarım bilen biri çıkar. Zaten anlamıyorum sattıkları ürüne garanti vermiyolar.
  • topmodels sattığı ürünlere teknik destek sağlıyor sadece parça ücreti alarak tamiri yapıyor bir gönderin derim topmodelse incelesinler cihazı.
  • Bende topmodelsten aldim benimde 1 ay falan oldu banada pil bozuk geldi yeni siparis verdim pilden kaynaklanabilir eskiden benimde oyle bir sorunum yoktu ama son zamanlarda bendede senin dediginin biraz daha hafif versiyonu var kumanda pilindendir dedim deistirdim nafile araba pilindendir diye tahmin ediyorum yeni pilim geldidiginde bakicam sorun duzelmesse alici bozuk olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.