Şimdi Ara

ALKMAAR'IN HACASI VAN GAAL FENERBAHÇEYİ TANIMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "FENERBAHÇE HAKKINDA BİLGİM YOK!.."
    Teknik Direktör Louis van Gaal, "Rakibimiz hakkında fazla bilgim yok. Çünkü önce ligi düşünüyoruz. Pazar gününden sonra Fenerbahçe için planlarımızı yapacağız" dedi

    Hollanda liginde geçtiğimiz hafta lider PSV Eindhoven'ı deplasmanda 3-2 yenerek formunun zirvesinde olduğunu kanıtlayan Alkmaar, sarı-lacivertli ekiple 14 Şubat'ta oynayacağı ilk maç için henüz ciddi bir hazırlık yapmış değil.

    Teknik Direktör Louis van Gaal, Fenerbahçe maçı için henüz oyuncularıyla bir değerlendirme içine girmediklerini belirtirken, "Açıkcası şu an rakibimiz hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. Sadece ligdeki son maçı kazandıklarını ve lider olduklarını biliyorum" dedi.

    PSV galibiyetiyle ligde iddialı duruma geldiklerini kaydeden tecrübeli hoca, "Bizim için bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Willem maçı çok daha büyük önem taşıyor. Bu yüzden Fenerbahçe'yi pazar gününden sonra düşünmeye başlayacağız. Ancak teknik heyetimize rakibimizin birkaç maçını izlettirdik. Onların vereceği rapor doğrultusunda planlarımızı yapacağız. Türk futbolunun üst düzeyde olduğunun hepimiz farkındayız. Daha önce Kayserispor'u elememize rağmen büyük zorluk çekmiştik. Fenerbahçe ile oynayacağımız maçlar da kolay geçmeyecektir. Çünkü rakibimizde üst düzeyde futbolcular bulunuyor" dedi.


    http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=218334

    İkinci Vieri vakası







  • Van Gaal ve Sota'dan aciklamalar

    --------------------------------------------------------------------------------

    ‘Zico büyük isim... Ama oyuncu olarak’ Fenerbahçe’nin UEFA Kupası 3. turunda karşı karşıya geleceği Hollanda ekibinin hocası Van Gaal, Kanarya’nın teknik patronu için bu yorumu yaparken, Alex’i çözmeye çalışacağını söyledi. Alkmaar’ın en önemli gol silahı eski dost Şota ise Sarı-Lacivertli ekibin tura yakın olduğunu belirtip, “Deneyim olarak çok eksiğiz. Kadromuzda hala okula giden futbolcular var” dedi.
    Kezman’ı herkes tanıyor’
    Maça 6 haftayı aşkın bir süre olduğu gerekçesiyle Türk medyasından gelen sayısız röportaj teklifini reddeden Van Gaal ısrarlarımız üzerine tavrını değiştirip FANATİK’e konuştu. Deneyimli çalıştırıcı, Fenerbahçe’nin istatistiklere göre kilidinin Alex olduğunu belirtip, “Onu çözmem lazım” dedi. Van Gaal şöyle devam etti: “Fener ile çok kritik bir maça çıkacağız. Ancak şu aşamada ligi düşünüyorum. Henüz onlar için bir hazırlık yapmadım. Ancak rakip hakkında genel olarak bildiğim şeyler var tabii ki. Kezman’ın çok yönlü bir yıldız olduğunu sadece ben değil bütün dünya biliyor. İlk maçta cezalı olması büyük avantaj...”

    ‘Fenerbahçe’nin kalitesi belli’
    “Aynı şekilde Rüştü de çok önemli bir isim, bize karşı olmama ihtimali beni sevindiriyor. Tuncay da yetenekli. Alex üzerine çok çalışmam ve nasıl bir oyuncu olduğunu çözmem lazım. İstatistiklere göre en tehlikeli oyuncu gibi duruyor. Ligdeki konumu Fenerbahçe’nin kalitesini gösteriyor. Statta oluşacak ambiansı tahmin edebiliyorum. Türkler’le oynarken hep fantastik bir atmosfer vardır. Bunu daha önce Ajax ile Beşiktaş ve Barça’nın başındayken de Galatasaray’a karşı yaşadım. Zico futbol dünyası için büyük bir isim ama sadece oyuncu olarak... Hocalık açısından kendini ispat etmesi gerekir.”

    Şota Arveladze’den itiraf
    Türk futbolunu yakından tanıyan ve Alkmaar’ın en önemli silahı olan Şota Arveladze de turun tecrübesi nedeniyle Fenerbahçe’ye daha yakın olduğunu itiraf etti. İşte Gürcü yıldızın açıklamaları: “Kuralar çekilirken bize torbadan çıkmasını istemediğimiz tek takım Fenerbahçe’ydi. Çok deneyimli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Çok zorlanacağız ama futbolda kolay zafer zaten yok. Fener’in kadrosu üst düzey bir Avrupa takımı ayarında. Deneyim olarak çok eksiğiz. Kadromuzda hala okula giden futbolcular var. Ama biz sahada savaşan bir takımız...”

    ‘Saracoğlu’nda oynamak zor’
    “Fenerbahçe Stadı’nın yapısı sahadaki rakip oyuncuyu etkiliyor. Ben Trabzon’da oynarken de orada mücadele etmek zordu. Şimdi stat daha ürkütücü bir hal almış. Maça daha çok var ama arkadaşlarımla Fenerbahçe’yi zaman zaman konuşuyoruz. Onlara merak ettikleri şeyleri anlatıyorum. Rövanş maçının oynanacağı gün 34 yaşına gireceğim. Umarım arkadaşlarım bana en güzel doğum günü hediyesini kazanarak, verirler. Fenerbahçe’nin UEFA’yı alması zor ancak erişilmeyecek bir hedef değil. CSKA Moskova zamanında kazandı. Fener bunu başarabilecek her türlü imkana sahip.”
    Fanatik-02.01.2007





  • quote:

    Teknik Direktör Louis van Gaal, "Rakibimiz hakkında fazla bilgim yok

    quote:

    Açıkcası şu an rakibimiz hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim

    Demiş.Sen ise başlığa şunu yazmışsın FENERBAHÇEYİ TANIMIYORUM
    Yemezler geç bu bayat numaraları. Bir çok hoca rakibinin maç kasetlerini izler veya izlettirir rakibi hakkında bilgi toplar bilmem anlatabiliyormuyum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

    quote:

    Teknik Direktör Louis van Gaal, "Rakibimiz hakkında fazla bilgim yok

    quote:

    Açıkcası şu an rakibimiz hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim

    Demiş.Sen ise başlığa şunu yazmışsın FENERBAHÇEYİ TANIMIYORUM
    Yemezler geç bu bayat numaraları. Bir çok hoca rakibinin maç kasetlerini izler veya izlettirir rakibi hakkında bilgi toplar bilmem anlatabiliyormuyum.


    haber7.com'un bi sitesine gir adamların başlığından esinlenerek yazdım birazda gülelim diye başlıkta ufak bi oynatma yaptım...neyse




  • Van Gaal: 'Eerste plek was voor niets'
    Geschreven door Pieter Hanson op vrijdag, 15 december om 15:25

    AZ-trainer Louis van Gaal heeft zeer teleurgesteld gereageerd op de UEFA Cup-loting tegen Fenerbahce. De markante oefenmeester concludeerde dat de zwaarbevochten 1-2 zege op Sevilla van gisteravond voor niets is geweest.

    Door de zege in Spanje pakte AZ de eerste plek in de groep, waardoor een tegenstander uit de Champions League niet langer mogelijk was. De Alkmaarders hadden vandaag echter botte pech door met Fenerbahce de sterkste nummer drie uit een andere poule te loten.

    “Het is in ieder geval niet de makkelijkste tegenstander”, meldt Van Gaal op de clubsite van AZ. “We zijn gewoon voor niks eerste geworden."

    "Het is een lange vliegreis en bovendien is het daar behoorlijk koud in februari. Wat dat betreft hadden we beter Hapoel Tel Aviv of Zulte Waregem kunnen loten. Die had ik liever gehad. Bovendien heb je kans dat Sevilla zelfs nog een makkelijkere loting heeft, ondanks dat ze tweede zijn. Wat dat betreft zijn we misschien wel voor niks eerste in de poule geworden.”

    Van Gaal: “gruptaki birincilik boºuna imiº”

    AZ tek.direktörü Louis van Gaal Uefa kura çekiminde Fenerbahçe ile karsilasmalariyla ilgili karamsar cevap verdi. Buna göre dünki zorlu Sevilla maçindaki sarfettigimiz efor bosuna olmus oldu.

    Ispanyadaki galibiyetle grupta ilk sirayi alan AZ, ki böylelikle Sampiyonlar Ligi’nden gelen bir takimla eslesmesi olmayacakti. Alkmarlilar bugün Fenerbahçe nin çikmasiyla, grubundaki en güçlü 3.siradaki takimla karsilasacak olmasini çok sanssiz olarak görüyorlar.

    “Tabiki kolay bir rakip degil” diyor Van Gaal Az’in website’sinde. “gruptaki birincilik boºuna imiº’”.

    “Uzun uçak yolculugu ve üstelik Subat ayinda havalar çok soguk”. Bizim gönlümüzden geçen Hapoel Tel Aviv ve Zulte Waregem idi. Keske onlar olsaydi. Üstelik Sevilla daha kolay bir rakiple karsilasacak, ikinci olduklari için. Buna ragmen, belkide bizim gruptaki birinciligimiz bosuna oldu diyebilirim”.





  • Dünyaca ünlü Alkmaar kulübünün dünyaca ünlü teknik direktörü FB yi fazla bilmediğini söyledi.

    ***Birileri konuyu acan arkadasa BİLMEMEK ile TAKİP ETMEMEK arasındaki farkı anlatsın.
    Ya da şu soruyu sorsun: BOCA JUNIORS ı biliyor mu? Ya da bu takımda oynayan bir oyuncuyu bılıyor mu?
  • deived bu alkmarın bilmemnesine şey yapmassa bende biişi bilmiyorum
  • şaka maka riquelmede boca ya gitmiş ha üzüldüm valla :(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpyanar

    Dünyaca ünlü Alkmaar kulübünün dünyaca ünlü teknik direktörü FB yi fazla bilmediğini söyledi.

    ***Birileri konuyu acan arkadasa BİLMEMEK ile TAKİP ETMEMEK arasındaki farkı anlatsın.
    Ya da şu soruyu sorsun: BOCA JUNIORS ı biliyor mu? Ya da bu takımda oynayan bir oyuncuyu bılıyor mu?


    on tane ceavp yazdık len sen ne anlatıyon boca juniors falan
  • quote:

    Çünkü rakibimizde üst düzeyde futbolcular bulunuyor" dedi.


    Bu ne demek demek iyice bir düşün taşın ondan sonra gel buraya yaz. Bende sana yazayım.


    quote:

    AZ Alkmaar maçından önce Çaykur Rizespor mücadelesinin çok önem taşıdığını kaydeden Zico, ''Her şeyimizi ilk önce Çaykur Rizespor maçı için vereceğiz, sonra kafamızı Alkmaar maçına vereceğiz'' dedi.
    http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=22898

    ZICO

    quote:

    Teknik Direktör Louis van Gaal, "Rakibimiz hakkında fazla bilgim yok. Çünkü önce ligi düşünüyoruz. Pazar gününden sonra Fenerbahçe için planlarımızı yapacağız" dedi

    VAN GAAL

    Fark Nerede ???


    Son olarak içerikte, başlığa KOCA KOCA yazdığın cümleleri doğrulayan yada birebir aynı olan bir cümle göremedim. İçeriği okuma zahmetine katlanırsan eminim sende göremeyeceksin.

    Haaa başlığı ben atmadım verdiğim linkte öyle yazıyordu dersen bu daha büyük ayıp. İnsan bir okur değilmi ne ekliyorum ben neler yazıyor..




  • birisi şu vieri videosunu koysa da görsek.
  • Kafada kurulan hayalleri çekebilen bir kamera yapılır yapılmaz söz hemen ekliyeceğiz..

    Aha şuraya yazıyorum... Yaaaaazzzdımm.

    quote:

    Orjinalden alıntı: alpyanar

    birisi şu vieri videosunu koysa da görsek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpyanar

    birisi şu vieri videosunu koysa da görsek.


    hayal mahsulu onlar hayal


    tanımıyosa da 14 şubatta tanıtırız
  • burdabi sorunvar
  • Tanıtsın o zaman fenerli kardeşlerimiz Kadıköyde de Deplasmanda
  • Fbyi Avrupada tanımayan kadımı bea
  • Tanışırız sevgililer gününde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkingfb

    burdabi sorunvar


    Kullanıcı adıyla bu kadar örtüşen biri olacağını tahmin etmezdim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Contranarya
    Tanışırız sevgililer gününde


    Parmaklarımın ucundan aldın.

    Tanıştırırız biz de o zaman!




  • önce alexi sonra tuncayı sonra da appiahı tanır az kaldı ömür boyu unutamaz daha...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.