Şimdi Ara

Sleeping Dogs 2 bilgileri ile dolu bir PlayStation 4 Pro geliştirici kiti satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açık arttırmalarda dolanan eşyalar hiç mi sıradan olmaz?

    Açık arttırmalar genelde aklımızda antika veya paha biçilemez eşyaların satıldığı etkinlikler olarak gelir ama açık arttırmanın da türleri vardır. Bugünkü haberimizde ise, batmış şirketlerin elde kalan mallarının satışa çıkarıldığı etkinlik hakkında. Yapılan açık arttırmada tahmin edebileceğiniz üzere ofis ekipmanları, masalar, sandalyeler, televizyon üniteleri vesaire derken PlayStation 4 geliştirme kiti de satışa sunuldu. Geliştirme kitleri, yapım şirketlerinin oyunlarını deneme amaçlı kullandıkları test cihazlarıdır. Bu cihazlar oyunun, çalışma şeklinin, girişlerin, çıkışların yani kısacası her şeyin kaydını tutarlar. Kayıt tutma işlemi de elbette geliştiricilere işlerinde çok kolaylık sağlar. Söz konusu PlayStation 4 geliştirme kitini kaneda2004 adlı kullanıcı tahmin edebileceğiniz gibi hemen satın alıyor. İçerisinden ise Sleeping Dogs 2 çıkıyor.

    Sleeping Dogs 2 bilgileri ile dolu bir PlayStation 4 Pro geliştirici kiti satıldı


    Geliştirici kitleri sadece yapım şirketlerine sayı ve süreli lisansla satıldığı için koleksiyoncular tarafından çok değer verilen bir ürün. Geride bıraktığımız Ekim ayında kapanan Sleeping Dogs’un yapımcı firması United Front Games’e ait olan bu geliştirici kitinin en ilginç olan yanı, bu kit standart bir PlayStation 4 geliştirici kiti değil. Bu bir PlayStation 4 NEO, yani PlayStation 4 Pro’ya oyun geliştirmek için kullanılan son model bir geliştirici kiti. Elbette bunların hepsi kasanın dış yüzündeki ilgi çekici yanları. Asıl merak edilen bu kitin içerisinde barındırdığı dosya ve içerikler. Bu konuda bir iyi bir de kötü haber bekliyor meraklı oyuncuları. İyi haber, geliştirici kiti boş değil, içerisinde 800 GB’lık içerik duruyor. Kötü haber ise bu içerikler tarihi geçmiş bir lisans kilidinin arkasında duruyor.

    Sleeping Dogs 2 bilgileri ile dolu bir PlayStation 4 Pro geliştirici kiti satıldı


    Basitçe açıklamam gerekirse, kaneda2004 bu dosyalara ulaşamıyor çünkü yapımcı şirketlerin içerik ve dosyaları bu şekilde başka insanların ellerine geçmesin diye, kit üreticisi firmaya, yani bu durumda Sony’ye 90 günlük lisans parası verilmesi gerekiyor. Lisans parası verilmediği takdirde güvenlik açısından bir sorun çıkmaması için sistem otomatik olarak kilitlenerek içerisindeki ögelere ulaşamıyorsunuz. Böyle durumda aleti ya çöpe atmanız, ya da Sony gibi yetkili şirkete götürmeniz gerekir. kaneda2004 resmi olarak satışı yapılan ve ücretini ödeyip hakkını devralan biri olarak geliştirici kitini Assembler Games topluluğuna vererek içerisindeki ögelere ulaşmalarını istiyor. Eğer sabit diskten bir şey çıkmazsa, yapılabilecek bir şey olmamasıyla birlikte, nadir bulunan bir cihaza sahip olunduğu için teselli olunur. Lakin eğer içerisinde kayda değer bir şey çıkarsa da onu meraklı oyuncular ile paylaşıp, muhafaza gerekir. United Front Games’in kapanması, çalışanların dağılması gerçekten acı bir durum ve bu son model geliştirici kitinden sonra Sleeping Dogs 2’nin içerikleri korunmazsa, tamamen kaybolabileceğini anlıyoruz. Sizlere daha önce Sleeping Dogs 2 üzerinde ne kadar çok çalışıldığından bahsetmiştik. Anlaşılan o ki, Sleeping Dogs 2’ye PlayStation 4 Pro desteği bile getirilmesi planlanıyormuş…

    Sleeping Dogs 2 bilgileri ile dolu bir PlayStation 4 Pro geliştirici kiti satıldı


    Kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 6 Aralık 2016; 11:19:39 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.