Şimdi Ara

Ekonomi batıyor AR-GE yapın dendiğinde dinlemediniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekonomiden anlayan insanlar bağırdı müteahhitlere inşaat yaptıra yaptıra ekonomi dönmez dendi. Betonla koca ülke dönmez dedi. AR-GE yapın dendi. Teknoloji üretip satın dedi. Sen sus ekonomi iyi dediniz. Bugun İstanbul'da; Londra,Paris,Berlin üçünün TOPLAMINDAN daha fazla avm olduğunu biliyor muydunuz? kimseyi umursamadınız, argeye, teknolojiye yatırım yapmak yerine çin malı telefonları yerli diye halka itelemeye çalışan Vestel'e destek oldunuz, sadece beton ile ekonomi döndürmeye çalışsınız, şimdi diyorsunuz ki doları bozdur, önce bi sorun dolar var mı diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 6 Aralık 2016; 10:57:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ama bizi kıskanıyorlar ?

  • Ekonomi batıyor AR-GE yapın dendiğinde dinlemediniz






    Buda İş bankasının ar-ge ile ilgili raporu..



    https://ekonomi.isbank.com.tr/UserFiles/pdf/ar_07_2013.pdf
  • bizim marmaray projemiz var, metrobüslerde insan.rar projemiz var.. Ar-ge kimin umrunda ki?
    Her şeyi geçtim eyvallah da yahu insan bilgisayar parçaları konusunda bir tane parça üretemez mi? Yani en basitinden aliminyum bir boş kasa? Dünya'ya pazarlayamaz mı? Reeder diye bir cihaz üretimi var ülke de cep telefonu alan bin pişman oluyor. Servis kaydını ne siz sorun ne ben söyleyeyim.

    Hazıra konma işlemiş içimize yıllardır böyle olmuş. Ne zaman bir şey üretmeye çalışsak, Almanya çıkıp geliyor diyor ki sen dur ben yaparım senin yerine adamlar kendileri renkli tv üretimine geçiyor, elinde kalan renksiz TV'leri de bize gönderiyor o derece geriden gelen bir sistemin içerisindeyiz.

    Hala daha devam ediyor. Yıl 2016 olmasına rağmen. Ve bu millet aman din elden gitmesin de aman namaz kılmayana oy vermeyelim de hala bu zihniyette. Abi çok dertliyim şu konularda, konuşuyoruz, yazıyoruz ama nafile. Boşa kafaya takıyoruz.




  • vestel düzde halka kazık attıysa sende kıraça düştümü ona acımayacaksın ben uzun zaman evvel bir buzdolabı aldım arıza verdi ses yapar oldu servis normal bunlar böyle dedi gitti fabrikaya kadar aradım hiç duyan olmadı ogün bugündür ki bir market mikrodalga fırın hediye etti vestel diye onu dahi almadım yerine alışveriş çeki verdiler vestel bedava deseler almıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    Ekonomi batıyor AR-GE yapın dendiğinde dinlemediniz






    Buda İş bankasının ar-ge ile ilgili raporu..



    https://ekonomi.isbank.com.tr/UserFiles/pdf/ar_07_2013.pdf

    Bende onu diyorum %1 i bile kıskanıyorlar ayıp be




  • AR-GE de ne ola?
  • AR-GE konusunda en büyük suç özel sektörün. Devlet savunma ve silah sanayiinde AR-GE yapar özel sektör bu güne kadar ne yapmış ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.