Şimdi Ara

sahibinden.com'a karşı arabam.com'u destekliyoruz. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
4
Favori
11.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yerini alabilecek baska kaliteli bir site olsa olurdu ama rakiplerinde biraz kendini duzeltmesi lazim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede şuan galiriciden çok ayakalı komisyoncu vs galerici tipleri var lan önce diyorlarki galericiler 3 kağıtçı sahterkar tuttumu öpüyor falan sonra ayaklı galericiler çogalıp normal galericiler azalıncada ağzımız çok yandı bu arabalardan diyorlar en güzel yanınıza sağlam adam alın exper de güvenmeyin bildiğin refaranslı galericilerden alışveriş yapın eğer afyon içi galericiden araba alcak varsa söyleyin galerici ismini sordurayım
  • Bu işin ticaretini yapıyorsanız ilan parasıda verin bir zahmet. Bir araç makul fiyattaysa 2 haftada satılır zaten. O saydığınız memnuniyetsizlikler suistimal edenler sonucunda yapılmıştır..

    sahibinden bitti şimdi sıra arabam a mı geldi..
  • Desteklemiyorum

    Ciddi alıcıyım motor alacam. bir bakıyorum 6 ay öncesinin ilanı satıldımı satılmadımı belli değil
    6 ayda motor kaç km yaptı durumu ne oldu bilen yok

    1 aylık güncel süreç iyi.

    Gerçek satıcı zaten uygun fiyat yazıyor alıcısı da varsa 1 ayda hayli hayli satar.
  • Şu galericilere bir dur dese yeter..
  • Bence de iyi olmuş. İlanın ilk çıkışında adam gibi fiyat çeken kazanır. Gözü aç olana 50 tl kitlenir, o da zamanla öğrenir.
  • arabam.com araba.com tasit.com vb sitelerin uygun olmasının tek nedeni sahibinden in yüksek gücü, yoksa talep arttığı an fiyatları artacaktır

    diğer yandan olaya farklı bir açıdan da bakmak lazım, bugün oto pazarına araç götürmek kaç para? istanbulda 50 lira civarı, sadece bir gün aracını götürüp hava kötü olsa kimsenin de gelmeyeceği bir yere arabanı götürüp üstüne başında da saatlerce bekliyorsun, o gün yapacağın masraflar da ekstrası, e internete koyuyorsun, başına beklemiyorsun, tüm ülkeye erişiyorsun ve kullanımı en aptal için bile gayet rahat bir site

    ayrıca kabul edelimki giderek daha da ahlaksızlaşan bir toplum olduk, araba ilanlarının çoğu keriz avı ilanı, ilanlar bedava olsa herkes fazla fazla yazıp ilanlara koyacak, en azından şu anki durum bunu kısmen de olsa engelliyor, ilanlara gerçekçilik katıyor, hem zaten ayda yılda bir satacağı bilmem kaç bin liralık aracı için de 50-60 lira para versin ilan için insanlar bir zahmet...




  • ben desteklemiyorum.
  • araba pazarına da para veriliyo değil mi?
    onun gibi düşünün
    adam 100 tane ilan açmış fiyatları şişirmiş boşuna hem siteyi hem alıcıyı meşgul ediyo zamanını harcıyo
    iyi olmuş böyle
    1 ayda aracını satamıyosan fiyatı yüksek demektir
    getir fiyatı oluruna sat 1 haftada
  • 12 saat için araba pazarına 40 TL verip bütün gün aracın başında beklediğini düşünürsen bedava bir hizmet sahibinden.com
  • yılda 1 acımasız olmuş yılda 3 veya 4 ilan hakkı olsa süper olur ama gerçekler işte bende desteklemiyorum sahibinden sonuna kadar haklı bu konuda
  • Sahibinden.com çok şımardı. Buna sonuna kadar katılıyorum. Kesinlikle alternatifi olması lazım ki rekabet oluşsun tüketici kazansın.

    Diğer taraftan ağzını yüzünü sevdiğim al-satçı adamlar/galeriler ve fahiş fiyat yazıp ya turarsa mantığıyla piyasayı durduk yere şişirenlere de önlemler alınması lazım. Sahibinden.com'un yöntemlerinin BAZILARI bunlarının canını yakıyor eyvallah ama masum insanlar da etkileniyor bundan ve o herifler gene at koşturmaya devam ediyor.

    Tek hamlede çözülecek birşey değil bu mevzu.
  • bu konuda sahibinden haklı bence, arabasını satmak isteyen parasını verecek arkadaş. Sonuçta site bir hizmet sunuyor kullanıp kullanmamak sana kalmış.

    Zaten sahibinden sayesinde 2.el pazarı çok iyi duruma geldi arabaların 2.elde bile fiyatları arttı buda halka olumlu yansıdı yurt dışında 2.eller para etmiyor. çok değer kaybı oluyor.

    Hükümetimizde halkın parasını korumak amaçlı bu tarz siteleri destekliyor sanırım şimdi dşününce farkettim yazarken. Hükümete oy vermek için bir sebeb daha
  • Hem destekliyorum hem de desteklemiyorum m

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paralı olması daha iyi herif keyfine göre ederinden fazlaya ilan koyuyor bunu gören diğerleri bunun arabası o kadar ediyorsa benimkisi 2 k daha fazladan gider diyip piyasa yükseltiyor ücreti daha da artırmalılar ki ipsiz sapsız herifler ilan koymasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna para vermek niye zorunuza gidiyor anlamıyorum. Yakınımızdaki insanlara bile sen şatta ben seni görürüm der halkimiz, ama siteye para vermeye gelince yok.

    Sizin mantığinızla hayattaki bir cok seye para vermeyelim. İnternete, cep telefonuna televizyona.. Bunlar cok yeni teknolojiler ve yavaş yavaş hizmet olarak ücret veriyoruz. Sahibinden de eski komisyoncularin, galericilerin sanal hali olarak düşünmemiz gerek. Bir yazılım yazmak, algoritma oluşturmak arayüzü iyileştirmek cok kolay geliyorsa buyurun siz yazın.

    Unutmayın bu site 75-80 milyon nüfuslu bir ülkedeki herkese görünür yapıyor aracinizi. Nasıl bir müşteri potansiyeline sahipsiniz farkında değilsiniz.

    Piyasa fiyatına çoğu araç satılır, he benim aracım piyasadaki araçlardan iyi ve temiz fiyatı da öyle olmalı diyen satıcı da 3 e 5'e bakmayacak artık.

    Para kolay kazanılmadığını biliyorum fakat gelişen teknolojide yazılım ve elektronik para ediyor bizim de buna saygı göstermemiz şart.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • bende desteklemiyorum. sahib8nden. com da eskiden sirf aracima kac para verirler dusuncesi ile ilan acanlarda vardi. gecmise dönük ilani goruyorsun fiyatta makul geliyor aramasan aklinda kalir. keske yilda 3 4 hak verilseydi diyen arkadaslari merak ediyorum sene de 3 4 arabami degistiriyorlar?? bence sistem makul ama araci satis fiyatina gore bir sistem gelistirmeleri de gerekir diye dusunuyorum. 60 binlik nor arac ile 15 binlik bir ilanin komisyonu fsrkli olmasi gerektigi kanaatindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden.com doğru yapmıştır, yanlış yapmıştır bir şey diyemem ama tekelleşmemesi için artık diğer sitelerede kayılması konusunda destek veriyorum. Bizler dur demezsek Sahibinden.com un tekel olmasına çok az kaldı ve bu bir felaket demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bütün ilanlar paralı olsun.

    keyfi ilan verme işi ortadan kalksın.
    5 liralık şahine 15 isteyenler yok olsun.

    keşke sahibinden.com ücretli ilan verenleri ve ücretsiz ilan verenleri renk veya kategori olarak ayırsa.
    o zaman gerçek satıcı kimmiş belli olur.
    aynı aracın farklı resimlerle komşularının hesabından birden çok ilanı aynı anda sitede.

    bu arada galericiler 50 - 100 demeden parayı bastırıp çatır çatır ilan veriyor...
  • Bence sahibinden.com'da facebook yorumları açılsın, biz de altına güzelce döşeyelim, tokat manyağı yapalım..

    Herkes birbirinden görüp üç beş üç beş ekliyor sonra bir bakıyorsun süleymansonik kronik arıza manyağı araba çıkmış

    7.500TL'den 15.000 TL'ye!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.