Şimdi Ara

Laptopta internet DNS hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar.Benim laptopun interneti ile ilgili bir sıkıntım var,gerçi laptoptan mı ondan da tam emin değilim.Sorun DNS hatası.Bazen bir internet sayfası açmaya çalıştığımda sayfa açılmıyor.DNS hatası veriyor,sayfa yüklenmiyor.2-3 dakika sonra falan düzeliyor sonra.Fakat bu durumda internet tamamen gitmiyor,skpye falan çalışıyor mesajlar geliyor gidiyor.Uzakmasaüstü bağlantısı (sanal sunucu-server bağlantısı) aktif çalışıyor.Sunucum var,oraya bağlantı aktif gidiyor,kopmuyor bağlantı.Sıkıntı internet sayfalarını açmıyor.Nette birçok şey araştırdım fakat tam çözümü bulamadım.Yardımcı olabilicek,bu durumla karşılaşmış arkadaşlar var ise sevinirim.
    -Laptop MSİ GL62(1 hafta önce alındı).İlk 1-2 gün böyle bir sorun yoktu.Daha sonra programlar,driverlar falan kurdum.3 gün önce başladı bu sorun.
    -Opera-Mozilla-Chrome tarayıcıların hepsinde bu dns hatasını alıyorum ara ara.
    -Çeşitli DNS adresleri denedim.(google dns-open vpn vs) Yine de tam anlamı ile düzelmedi,hepsinde aynı hatayı yine verdi.DNS kullanmadığımda yine aynı hatayı aldım.
    -Wifi driverını falan da güncelledim,yine çözüm olmadı.
    -Kaspersky total security + Malwarebytes taraması yaptım,laptopta virüs gibi birşeye rastlamadım.
    -Nette araştırdığım cmd komutları (ipconfig/... vs olanlar ) da geçici olarak çözüyor sorunu,sonrasında ara ara yine aynı hatayı alıyorum.
    -Elle kendim ip tanımladım fakat yine tam çözüm olmadı.

    Bunların dışında öneriniz var mıdır?Net tamamen gitmiyor.Web sayfaları açılmıyor.

    Sorun nerde anlamış değilim.Laptopta mı var sıkıntı,nette mi var sıkıntı,anlam veremedim.Yardımlarınızı bekliyorum.







  • Bende ara ara o sıkıntıyı yaşıyorum. Sorunun reklam engelleyici gibi içeriklerden oldugu kanaatindeyim. Eğer yok ise driverlarınızı tekrar kurmakta fayda olabilir. Windows güncelleme veya ağ tanılamada yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archamanel -- 6 Aralık 2016; 10:29:24 >
  • Benzer bir sorun bende de var vodafone adsl kullaniyorum sahibinden com mesela girmiyo girmiyo girmiyo 10 saniye sonra giriyo ilana tikliyorum dönüyo dönüyo 20 saniye sonra açıyor fakat baglanti asla kopmuyor diger sitelerde sikinti yok gazeteler felan sorunsuz. online oyun oynayamiyorum 10 saniye 15 saniye 1 dakika en fazla catir catir disconnt olup tekrar baglaniyo modemi degistirdim olmadi yeni modem aldim olmadi yazilim guncelledim olmadi duzelmedi dns değiştim kac kere olmadi kackere resetledim nafile vpn kullandım denedim duzelmiyo sorun hep devam ediyo baglantilari yeniledim kablolari kontrol ettim sorun yok ariyom must. hizmetlerini diyolar sorun yok evet yok yok sorun olmadigi icin ekip gelmiyor kafati yicem download upload ping cok guzel download 15mbit ping 20ms kopma yok bisi yok ama yazdigim gibi bir sorun var online oyun oynayamiyorum. ilanlara bakamiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer1041 -- 6 Aralık 2016; 18:37:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archamanel

    Bende ara ara o sıkıntıyı yaşıyorum. Sorunun reklam engelleyici gibi içeriklerden oldugu kanaatindeyim. Eğer yok ise driverlarınızı tekrar kurmakta fayda olabilir. Windows güncelleme veya ağ tanılamada yapabilirsiniz.

    O yöntemleri denedim ama çözüm olmadı.1-2 gün diğer eski laptopta takılıcam bakalım aynı sorun olacak mı?Eğer olmaz ise yeni laptopta sorun var demektir,eğer onda da sorun olursa internette sorun var demektir.
  • zafer1041 Z kullanıcısına yanıt
    Benim tüm sitelere girmiyor.Tüm tarayıcılar hiçbir sayfayı açmıyor 2-3 dakika falan.DNS hatası diyor sonra zaten.
  • Ethernet ile bağlama imkanınız varsa deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.