Şimdi Ara

Ekşideki sözde yemek sepeti rezaleti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://eksisozluk.com/5-aralik-2016-yemeksepeti-rezaleti--5243326

    http://i.hizliresim.com/PnB165.jpg

    Bu nedir böyle ya. Bir yemek için orada çalışan insana hakaret edilir mi küfür edilir mi. Yazık günah değil mi o insana. Sana hakettiğin gibi davransa işten atılacak, kibar olsa daha çok küfür yiyecek. Sinirden elim ayağım titriyor şuanda. Kendinizi 1 sn o müşteri hizmetlerinin yerine koyun.

    Arkadaşlar 1 dakikanızı ayırıp ekşi sözlük linkiyle hizliresim linkini info@yemeksepeti.com bu adrese yollayıp yasal işlem talebinde bulunalım. Yemeksepeti o kişiyi 2 dk da tespit edebilir. Orada çalışan müşteri hizmetleri hakkını arayamıyor ama biz arayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 6 Aralık 2016; 1:36:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ahlak yoksunu insanların buluşma adresi ekşi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım yasal işleme alınır da. Nimetle tatlıyla ettiği küfrü bir güzel yedirirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaaaa.. Siparişini 1 saat beklemiş Allah başka dert vermesin insanlar ne dertlere hayıflanıyorlar ama bu olayı görseler şükrederler hallerine.

    Yalnız şu diyaloğu okurken bu salak yazarın adına utandım ben. Hele o tatlıyı bi yerinize sokun lafı falan çok ayrı dünya. Kuryeyi döveyim o zaman nedir lan? Kendini ne zannediyor bu acaba muz cumhuriyetinde falan sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle senelerdir yemeksepeti'nden sipariş veriyorum ve birçok sorunla karşılaştım. Canlı Destek her daim yardımcı oldu. Desteğin yapabileceği tek şey, saygı çerçevesinde sorularınızı cevaplamak ve restoran ile irtibata geçmektir. Yani, size gıcıklık edip sipariş sürenizi uzatmak gibi bir lüksleri yoktur.

    SS deki yazıları okurken gerçekten ben utandım ve ister istemez empati kurup kendimi o çalışanın yerine koydum. Gerçekten üç kuruş para için böyle aciz ve cahil insanlarla muhatap olmaları çok acı. Bu sohbeti paylaşan kişi, yemeksepeti.com çalışanlarının sınırlı sayıda cümle kullanabildiğini ve siparişle ilgili, restoranla irtibata geçilmesi dışında başka bir şey yapamadığını bilmiyor mu? Ya da bilmek mi istemiyor. Her neyse, utanmadan bunu paylaşabiliyorsa, yardım etmek isteyen kişiye/çalışana bu derece kaba davranıyorsa psikolojik sorunları vardır ya da şu repliğimiz haline gelen bordo klavyeli ergenlerden tekidir. Umarım yasal işlem başlatılır.

    Son olarak çalışan arkadaşlarımdan biliyorum. O kadar hakaret ve küfüre maruz kalıyorlar ki anlatırken kendileri utanıyor. Yani, bu çalışanlar size belirli konularda yardımcı olabilirler. Bir kare hayal edin. O karenin dışına çıkamazlar. Saygınızı eksik etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 6 Aralık 2016; 1:24:11 >
  • Edepsiz şerefsizler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya siz sipariş vereceğiniz zaman neden açıp restoranı aramıyorsunuz ki?
    Bende bir kaç kez Yemeksepeti restoranları ile sorun yaşadım.
    Bir daha da kullanmayı düşünmüyorum. En çok sorun da o restoranın Yemeksepeti menüsünde gözüken ürünün aslında olmaması. Onun yerine başka bir şey getirmeleri.
    En iyisi telefonla sipariş. Ne var ne yok öğrenirsin anında.

    Mesela bir restoranla yaşadığım sorunu yazayım. Kopyala yapıştır olarak veriyorum

    ----------------------------------------

    Yemeksepeti üzerinden bu restorantdan sipariş verdim. Çöp şiş-Şalgam ve kazandibi söyledim.
    Kazandibi yerine en sevmediğim tatlı olan baklava göndermişler.

    Esas rezillikse şalgam çıktı. Şalgamı 0.5 litrelik plastik su şişesine koymuşlar. Plastik şişenin kapağında "Erkenek ışık su. Doğal kaynak suyu" yazıyordu.

    Şisenin üzerinde marka filan yok.Markayıda sökmüşler tabi su şişesi anlaşılmasın diye. Tabi şalgam bu şişeye sonradan doldurulduğu için şişenin ağzıda açık geldi.

    Hadi elinizde küçük şalgam kalmadı diyelim böyle bir şey yaptınız. Gidip bi marketten küçük şişe şalgam alamadınız mı?Sırf müşteri memnuniyeti için yapsaydınız?Çok mu pahalı şalgam? Milleti salak yerine koyup açık şişede şalgam getiriyorsunuz?
    Tabi ben bunu içmedim lavaboya döktüm. Kim bilir nerden nasıl doldurdunuz?

    Madem kazandibi ve şalgam kalmadıysa kaldırın sistemden. Niye Yemeksepeti uygulamasında görünüyo?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.