Şimdi Ara

Kayserispor - Trabzonspor 05.12.2016

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kayserispor - Trabzonspor 05.12.2016Kayserispor - Trabzonspor 05.12.2016


    Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında Bursaspor - Çaykur Rizespor ile birlikte haftanın kapanış maçı. Gümüşhanespor maçından sonra Ersun Yanal'ın nasıl bir kadroyla çıkacağını merak ediyorum. Attığımız 7 golle Avrupa'da en başarısız takımlar arasındayız. En büyük sıkıntımız gol bulamamak. Deplasman olunca da bu daha da zor oluyor. Bu sezonda deplasmanda tek galibiyetimizi Galatasaray karşısında alabildik. Fikstür zorluğuna bakarsak İBB, Fenerbahçe ve Bursaspor ile oynayacağız. Bu üç maçta puan almak kolay olmadığı için, Kayserispor maçında sürpriz bir galibiyet fena olmaz. Castillo büyük ihtimal bu maçta forma giyemeyecek. Keyifli ve bol gollü maç olur umarım.

    Neyse ki hafta içinde transferleri yapan ve öneren gözlemci (scout) ekibin işine son verildi. Adanaspor maçı ile beraber Akyazı Arena'ya geçilecekti, stat büyük ihtimal ikinci yarı açılacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 5 Aralık 2016; 13:36:23 >



  • Kayseri yenerse Ts küme potasına girer. Daga fb maçları var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayserispor - Trabzonspor 05.12.2016

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam kazandık sevindik mi hayır. Kayserispor'un 1-2 penaltısı verilmedi. Hakem maçın sonucunu tayin etti. Ligde en çok hakem hatalarına maruz kalan takım olsak da, hakem hataları moral bozucu. Kayserispor küme hattında, umarım ligde kalırlar bu sezon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.