Şimdi Ara

muayenesi yakın araç alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oznugurlu

    arkadaşlar ben acemiyim araba konusunda yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum. Palio yedek parça açısından ucuz diye onu düşünüyorum ancak kararsızlık var. Yorumlarınıza göre 17 bin civarlarına hangi marka araç alınır??

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-otomatik-bora-1.6-aciklamayi-okumadan-arama-364493084/detay




  • Araç marka modelini fiyatını bi tarafa koyarsak ve soruya gelecek olursa neden alınmasın? Muayne periyodik yapılan bir kontrol...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da soru mu? araba hakkında azıcık bilgisi olan bilir ki "alınmaz" net. muayenesi gelmiş araç büyük sorunludur tamir bile edilemez. zaten sahibi de bu yüzden satıyordur muayenenin gelmiş olması çok büyük bir arızadır, araçtan hayır gelmez sanayiden çıkamazsın


    ironi
  • Aracın kontrollerini yaptıracaksınız zaten. Ekstra olarak dikkat edeceğiniz şey lpg tankının üretim tarihi, araca baktırırken buna da baktırın özellikle. 10 yılda bir lpg tankı yenileniyor ve yapılan masraf yeni lpg taktırmaya yakın. Km için de kesin veri elde edebileceğiniz bir kaynak yok tramerde yazanlar hariç, ancak araca bakan usta yıpranmışlık durumuna göre km doğrudur ya da düşürülmüştür diye tahminde bulunabilir.

    Muayene tarihine de çok takılmayın, sonuçta 2 yılda bir yapılan işlem. Normal şartlarda satın alacağınız herhangi bir araca göre ekstra 200 lira harcayacaksınız.

    Hatta bazısı ekstra sorun olmadığı halde satma düşüncesi varsa muayene yaklaşması+ ocak vergisini hesaba katarak acele edebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekiRoRo

    LPG tankı 10 yaşını doldurmamışsa alınır.

    Bu yıl çıkan kanun da 15 yıla çıktı 10 yıl olan süre
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.