Şimdi Ara

AKP’deki çatlak sesler | Sıralı tam liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buyrun, ben konuşmayayım AKP’deki çatlak sesleri dinleyin


    ***


    Abdullah Gül: “Gerek cemaat gerek siyasî yapı; akıl bir kişiye teslim edilirse sonu böyle olur” (14.08.2016); “Türkiye 15 Temmuz sürecinden çıkmalı, kötü bir rüyaydı demeli” (15.11.2016); “Hukukun üstünlüğünün, temel insan haklarının garanti altına alındığı, kuvvetler ayrılığının olduğu yönetim sistemini gerçekleştirmek gerekir. Şeffaflık, hesap verebilirlik olmalı” (16.11.2016).


    Cemil Çiçek: “Bunların bu noktaya gelmesinde hepimizin günahı var” (13.08.2016) ve “Keşke vekillerin tutuklanmasını engelleyecek düzenleme yapılabilseydi” (12.11.2016).


    Numan Kurtulmuş: “Özgürlük ortamını devletin kadroları içinde sağlarsanız kimse FETÖ’ye ihtiyaç duymayacak”. (14.08.2016); “Başımıza gelen birçok şey Suriye politikası sonucu” (19.08.2016).


    Mehmet Şimşek [Berat Albayrak’ın “Vız gelir tırıs gider” demesi üzerine]: “Kredi notunun düşüşünü ciddiye alıyoruz” (29.09.2016); “AB çökmüyor! Tam aksine büyük bir başarı hikayesi” (25.11.2016).


    Selçuk Özdağ: “Ben de Bank Asya'dan kredi çektim. Eğer profesör olsaydım üniversitede, şimdi atılmış olacaktım” (29.10.2016)


    Ömer Dinçer: “Tek adam yaratma fikrine dayalı ve otoriter bir yapıda ısrar ediliyor” (03.10.2016); “Sadece terör ve darbe konuşmak hukuk ve adaleti, demokrasiyi ikinci plana atmak umut ışığını zayıflatır (07.11.2016); “Başkanlık sistemine geçilince toprak bütünlüğünün korunacağının teminatı nedir?” (21.11.2016).


    Nabi Avcı: “Yazarlar ve çizerler tutuksuz yargılanmalı” (18.11.2016).


    Binali Yıldırım: “Avrupa ile ilişkileri kopma noktasına getirmek Türkiye'ye zarar verir, kabul ediyorum. Şangay Beşlisi AB'nin alternatifi olarak görülmemeli” (24.11.2016).


    Nihat Zeybekci: “Olağanüstü hali ben istemiyorum kardeşim. Bu ikinci uzatmadan sonra uzatılmasını istemiyorum” (25.11.2016).


    Fikri Işık: “Avusturya'nın silah ambargosu bizi etkilemez ama kulağımıza küpe olsun” (25.11.2016).


    M. Ali Şahin: “HDP milletvekilleri tahliye edilebilir” (25.11.2016).


    Tuğrul Türkeş: “Herkes bilir ki Tuğrul idama karşı” (27.11.2016).


    ***


    AKP’Lİ HAVUZ MEDYASI:


    Merve Kavakçı (Yeni Akit): “Durun bakalım daha kimler günah çıkartacak. Zamanında Amerika’da FETÖ’cülerin peşine takılıp eyalet eyalet dolaşan Hayrettin Karaman ne zaman çıkartacak” (26.08.2016).


    Ahmet Taşgetiren (Star): “Eleştiriyi teröre destek gibi değerlendirip medya özgürlüğünün engellenmesi kabul edilemez” (02.11.2016).


    Lütfü Oflaz (Star): “İktidardakiler siyaset değil hamaset yapıyor” (10.11.2016).


    Ahmet Takan (Yeniçağ): "Bu Anayasa değişikliğine Bahçeli’yle birlikte Meclis’te evet deyince terör örgütü ile ortaklık etmiş olmayacak mısınız?” (18.11.2016). (Bu adam havuzdan değil ama Abdullah Gül'ün eski danışmanlarından biri)


    Elif Çakır (Karar): “Cinsel istismarlarla ilgili öneri baştan sona yanlıştı. Kabul edilebilir, elle tutulabilir, izah edilebilir bir tarafı yoktu. Hükümet bu kez haksız. Bu kez muhalefetin öyle dedikleri gibi “iftira attığı”, bu kez öyle “olayı” çarpıttığı, saptırdığı falan filan yok.” (23.11.2016)


    Kemal Öztürk (Y. Şafak): “AK Parti, ustalık döneminin ötesine geçmesine rağmen acemilikte yapmadığı hataları yapıyor” (23.11.2016).


    Hidayet Şefkatli Tuksal (Serbestiyet): “Ahmet Altan suçluysa, o davalara sahip çıkan siyasiler niye dışarıda geziyor?” (03.10.2016); [Erdoğan’ın “Şairleri susan bir millet, kıyameti gelmiş bir millettir!” sözü üzerine]: “Eğer Erdoğan haklıysa, kıyametimize doğru gidiyoruz!” (28.11.2016).


    Serdar Arseven (Milat): “(Denmekte ki) Türkiye öyle bir ekonomik krize sürüklenecek ki, 15 Temmuz’da kurşuna kafa atanlar bile ‘Batı ile böyle kapışmak yanlış oldu’ demeye başlayacak!” (28.11.2016).


    Hasan Öztürk (Y. Şafak): “Eğer ByLock'cu Ak Partililer varsa, deşifre olmuşlarsa ve bir süre sonra tasfiye edileceklerini biliyorlarsa, Ak Parti içinde bir ‘kalkışma’ olur mu sorusu aklıma düşüyor” (29.11.2016).


    Etyen Mahçupyan (Karar): “Ekonomide temel sorunun ne olduğunun herkes farkında... Birkaç yıl içinde kendimizi kronik bir kriz ortamında bulmaya da hazır olalım”



    Ve galiba en komplesi Süleyman Karagülle’den (YENİ AKİT): “AK Parti OHAL’le intihar ediyor. Meclis’teki anayasa çalışmasıyla da mezarını kazıyor. ABD tipi başkanlık merkezî devlette dikta getirir, o da uzun ömürlü olmaz. HDP kapanırsa temsilcileri kalmayan Kürtler HDP’nin yanında yer alırlar, bu da Türkiye’yi böler” (28.11.2016).



    http://www.agos.com.tr/tr/yazi/17146/ana-sermaye-feto-olunca-sonunda-kediye-yukleniyor







  • AD'yi de ekle onuda deşifre edecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa Seyfiyi eklemeyi unutmuşsun.
  • bu halk hesabını soracak 14 yılın,yargılanacaklar. az kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier17 -- 2 Aralık 2016; 18:04:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar öyle bi parçalanacakki sağcı solcu kavgası olacak cemaatler kavgası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bastırın çatlaklar arkanızdayız, sonra sizide temizleyeceğiz, paklayacağız korkmayın.
  • Rte olmasa, akpden bir cacık olmayacağının kanıtıdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StillB0rN

    Rte olmasa, akpden bir cacık olmayacağının kanıtıdır.

    Zaten bu sorunun kaynağı bu hal. Parti sadece erdogsanas yük oldu kasdrosu eskisi kadar nitelikli degil tek başına yetişemiyor zorlanıyor olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binali Yıldırım'ı yakında postalayacaklar.
    Konuşmaları hep Erdoğanla aynı saate denk geliyor, Davutoğlu'nda da öyle olmuştu.
  • Dikkat ederseniz Binali Yıldırım'ın morali çok bozuk. Bir şeyler yanlış gidiyor kendilerince.Elbet yakındır ne çıkacağı.
  • recep, tayyibe karsi. bunu unutmussun
  • suan rte hitler sendromu yasiyor kafayi siyirdi aklini oynatti.Hani bir insanin hem ekonomi hem siyaset hem dis politika hem ic politika hem halkla iliskiler hem askeri taktik bilmesine imkan yok,ancak 1 alanda ustalasirsin geri kalaninda ufak bir fikrin olur ama adam suan hepsine ayni anda ayni zamanda el atiyor.Dis politikayi kafasinca yonetiyor,ekonomiye buldugu cozum dolar bozdurmak altin almak,ic politikaya buldugu cozum cehape zohnoyeti deyip bagirmak,askeriyeye buldugu cozum 1960dan kalan tanklari suriyeye sokup aslanlarimizi cakallara yem etmek,halkla iliskilere buldugu cozum git burdan ermeni dolu demek kufur etmek.Adam bildigin vasifsiz elemanin onde gideni,simdi ciksa biraksa bu isleri kimse tanimasa bu adami anca yolda su satar baskada bir sey yapamaz,cunku bilgisi gorgusu egitimi o kadar,ama biz bu adami cia destegi ile feto destegi ile cahillerin destegi ile cikardik en basa.Ee simdide insanlar basladi yavas yavas kipirdanmaya.Basbakanliga koydugu adam bundan cok daha egitimli biri o bile bunun agzina bakiyor ekonomisyenler sektor duayenleri herkes 1 tane imam hatiplinin agzinin icine bakiyor gelde memleketi kurtar simdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stargate_0404

    Dikkat ederseniz Binali Yıldırım'ın morali çok bozuk. Bir şeyler yanlış gidiyor kendilerince.Elbet yakındır ne çıkacağı.

    Belki Bahçeli ile birşeyler planlıyorlardır.
  • Çatlağın enbüyüğü burda gel vatandaş geell...

    https://twitter.com/baysal48/status/806073030233493509
    quote:


    Ali Baysal
    ‏@baysal48

    işte bu çok ilginç :)

    Berat Albayrak 2016 yılında "recep tayyip erdoğan savaş suçlusu olarak yargılansın" kampanyasına imza atmış.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.