Şimdi Ara

Demirdöküm atron - rf6001 bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar,

    Evde demirdöküm atron kombi kullanıyorum. Ev sahibim rf6001 termostat almış. Bunu bağlat kullan dedi. Servisle görüştüm işlemi ücretli yapıyorlar. Kendim bilgisayar teknikeriyim. Az buçuk bu işlemlerden anlarım. Fakat burada takıldığım nokta: termostat çıkışında 4, kombi içinde klemenste 3 giriş var. İçinden 4 adet çıktı kablo. Onları kullanarak beyazlar röle uçları, kahverengi 24v ve gnd ucuna da maviyi bağladım burada sorun yok. Klemenste ise kahverengi, mavi ve 1 adet beyaz kablo var. 1 beyaz kablo boşta kalıyor. Bunu nasıl bağlayacağım acaba?? Klemensteki üçlü kablo karttaki 4lü sokete giriyor. Fakat soket 4lü olmasına rağmen biri boşta. Ordaki pine değdirerek de denedim, yine de çalışmıyor. Acil yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
     Demirdöküm atron - rf6001 bağlantısı Demirdöküm atron - rf6001 bağlantısı Demirdöküm atron - rf6001 bağlantısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yok mu yardım edebilecek bir arkadaş???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba bununla ilgili çok sayıda baglantı şekli burada anlatıldı.Termostattan çıkan 4 kablonun beyaz olanlar(röle kontak uçları)kombi üzerindeki beyaz ve kahverengi uçlara baglanacak.Mavi gnd ucu gene mavi kablonun karşısına baglanacak.24 v kahverengi kablo ise gene kahverengi kabloya baglanacak.Yani boşta kalan 1 adet beyaz kabloda kombi klemensindeki kahverengi uca baglanacak.Bu sekilde baglantınız tamamlanmış oluyor.Bundan sonra yapmanız gereken asıl önemli olan parametre ayarlarına girip oda termostatı konumunu aktif etmeniz gerekmektedir.Arma yaparsanız bununla ilgilide yazıları paylaştık zamanında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliance21 -- 5 Aralık 2016; 11:46:23 >
  • Teşekkür ederim. Kendim deneme-yanılma yöntemiyle çözdüm. Dediğiniz bağlantı şeklinde yapmıştım ama atron kombiyle ilgili bir yerde bilgi bulamamıştım. neva kombiyle aynıymış klemens bağlantısı. atron kombilerde parametre ayarına gerek yok. direkt olarak çalışıyor.
  • aliance21 A kullanıcısına yanıt

    Parametre olayı şart dimi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsbs1995 kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın gec oldu evet sart

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.