Şimdi Ara

Vücut geliştiren işsizidir AÇIK ve NET! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
5.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadasim kismen katildigim bir tez ancak bu boyle ifade edilmez. Oncelikle sana sallayanlarin %90 i bunu kendine itiraf edemeyecek dayak yememek-kiz dusurmek vs sebeplerle salona omrunu vermis balonlar, diger kesimde bir nebze hakli buldugum uslubuna tepkisini dile getiren adamlar. Simdi asil konuya geleyim. Ozetle haklisin. Detayi asagida

    Spor dedigin seyin vucutla birlikte zihnide calistirmasi gerekir bu inkar edilemez bir gercektir. Sadece bedenin saglikli olmasi icin spor yapilmaz, el goz koordinasyonu, strateji , takim calismasi gibi etkenlerle bedeniniz beyninizle koordine calisir ve gelisiminiz tek yonlu kalmaz spordan aldiginiz fayda buyuk oranda artar. Dovus sporlarinda böyledir, takim oyunlarinda boyledir, yalniz yapabileceginiz bir spor olan yuzmede dahi yine zihnin etkisi vardır.

    Lakin benim kasları yumurtadan olma proteinden dogma arkadaslarim ne yazıkki sizin yaptığınız bodybuilding saglikli yasamak degil kendi eksikliklerinizi gidermek amaciyla arac olarak kullandiginiz, egonuzu beslemek için yaslandiginiz bir duvar. Onu önünüze orup benliginizi arkasina gizliyorsunuz. Bedeniniz gelisiyor ama zihniniz gittikce bosaliyor aptallasiyorsunuz. Sizin yaptiginiza spor demenizle lol oynayan adamin kendine esporcu demesi arasinda bir fark goremiyorum neredeyse. Belki biraz abartili bir karsilastirma ama sizin beyninizi kullanmayisinizla o adamın kaslarini kullanmayisi ayni sey neticesinde. Gidin bir tenis oynayin arkadaşlar. Basket oynayin futbol oynayin kimse 10 yil sonra kas kutlenize saygi duymayacak cunku.

    Gucendirdigim olduysa affola. Hepinize iyi gunler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sağlıkla alakası yok vücut geliştirmenin. Tamamen ego tatmini, bununla başlayalım. Günlük harcadıkları vakit 1-2 saat olduğundan bunu hobi olarak da düşünebiliriz, pek de işsizliğe girmez. Ama adam sabahını aksamını orada harcıyorsa bu işsizlikten başka bir şey değildir kimse kusura bakmasın. Ben daha çok vakit oldurme olarak görüyorum bu işi ve genelde öğrenciler yapıyor. Adamın haftada toplam 10 saat dersi var, üniversite ögrencisi. E napsin boş boş evde mi otursun, yapıyor iste sporunu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  •  Vücut geliştiren işsizidir AÇIK ve NET! Vücut geliştiren işsizidir AÇIK ve NET!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle bende vücut gelistiriyorum.Boş insan demişsin ama dünyadaki en boş insan zaman tasarrufu yapmayı bilmeyen,ozguvensiz insandır.
    1)Spor salonlarında foto moto çekilen tiplere bakma,onlar sosyallesmek icin geliyor.
    2)Eger gerçekten amaç spor ise ona göre beslenirsin zaten beslenme zor falan demeye gerek yok pirinç,tavuk,yulaf,yumurta vb. Yemek çok mu zor ? Ya da çok mu pahalı ? Supplement diyeceksin belki alma kardeşim ciddi ciddi söyleyeyim bir işe yaramazlar,belirli bir süre işe yararlar sonra değişik şeyler gerekir.
    3)Boş zaman yok diyorsunuz,idman yapacağınız süre max. 45-50dk olacak zaten yani duş muş max. 1.30 saat yemek falan spor yapmasan bile yiyeceksin zaten.
    4)Boş insan degilsen okulun,işin vb. Varsa zaten maksimum 12-1 de uyursun growth için bu saat yeterli merak etmeyin.
    5)Kendimden örnek vereyim:Tarih okuyorum şuanda 4 makale yazmak zorundayim ocak'a kadar.Sporumu da yapıyorum,araştırma da yapıyorum ayrıca yds'ye de hazırlanıyorum.Emin olun spor insan hayatında en önemli ve en gerekli şeylerdendir.Ahkam kesen tipleri git hocaya şikayet et hoca da bir şey yapmiyorsa ezdirme kendini sende aynı parayı veriyorsun aldigin dumbbelli verme ben çalışıyorum bitsin öyle veririm de bir sey diyemez derse sende para veriyorsun bende veriyorum senin kadar benimde hakkım var de sesini keser.3'5 yıldır fitness yapıyorum daha yolun başındayız ama zannedildiği gibi cokta zor bir spor degildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Sen de kıskandığını itiraf edemeyenlerdensin heralde. Sanane ki benim sporumdan basketbol için de kas gerekiyor kas yoksa tek harekette yere vururlar seni.
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Hayır arkadaşım. Siz narsizmi ata sporu edinmişçesine kör bir şekilde değerlendirdiğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Vücut geliştiren kaç sporcu tanıyorsun Volkan dışında? Bak vücut geliştiren diyorum her elinde dumbell gördüğünü vücut geliştiriyor sanma.

    Spor yapan adamları kıskanıyorum. Düzenli yüzen, basket oynayan futbol oynayan. Ama küçüklükten beri baskete futbola hiç yatkınlığım olmadı yeteneksizim en basit tabirle. Tenis oynuyorum ayda 2 3 kez arkadaşımla o kadar.

    Sizin kendinize itiraf edemediğiniz şu yaptığınız işin vasıfsızlığını kabullenemiyorsunuz. Başka basit bir örnek vereyim. İş başvurusu yap hobilerine vücut geliştirme yaz, ben futbol yazayım, citizen basketbol yazsın, mesut abi yelken sörfü yazsın. Her şeyin eşit olduğu koşulda işe mesut abi-citizen-ben-sen alınırız sırasıyla. Bunu kimse reddetmez diye düşünüyorum. Çünkü yaptığınız sporu dünya üzerindeki en vasıfsız canlı bile yapabilir ne takım oyunu ne stratejik düşünme gerektiriyor. Tek gerek ve yeter koşul otonom sinir sisteminin sorunsuz çalışması.

    Ha takdir ettiğim bir şey var böyle ezber ve tekerrür içeren bir aktiviteyi nasıl yapabiliyorsunuz hayret ediyorum. Etkinliğinizdeki en büyük değişken kalkan ağırlığın miktarı onun dışında yaptığınız şeyden tutun yediğiniz yemeğe kadar tekdüzesiniz. Ancak bunu da aynadaki görüntünüzdeki değişime sırtınızı yaslayarak narsizminizi beslemenize bağlıyorum. Kusura bakma ancak ne yazıkki kimse sizi kıskanmıyor. Ha vasıfsızlığı benimsemiş insanları katmıyorum buna tabikide, kız ve kavgada adam dövçem mantığıyla ağzı sulana sulana bu işe girenler gibi...




  • gene bi lamer gene gene gene :)

    arkadaşım esas işi gücü olmayan forumda takılırda neyse
  • ha birde body building yani vücut geliştirme spor değildir. sanat vb gibi birşeydir

    powerlifting spordur
  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Tamam sırası ile gidelim Vücut geliştirme sandığın kadar basit değil öncelikle. Günde 2 saat o ağırlıklarla cebelleşmek beslenmene dikkat etmek uykuna dikkat etmek ağrı çekmek yorgunluk bunlar dediğin gibi herkesin yapabileceği şeyler değil. Bu spor nankördür ömür boyu yapmak gerekir bu da başka zorluğu.
    Ayrıca bu sporda aynı basket futbol gibi doğuştan gelen genetik de çok önemlidir geniş omuz ince bel saf güç bunlar da önemlidir. Hareketleri doğru ve nizami yapman da önemlidir bırak herkesi salona gidenlerin yüzde 10 u anca doğru yapabiliyor bu da başarıdır.

    BU sporun benim için getirdiklerini de yazayım yararı yok diyorsun ya;
    Güvercin göğsü hastalığım var göğüs kafesimin sağ tarafı daha ileride bu sporla göğüs kaslarımı geliştirdikçe o görüntü düzeldi aynı zamanda zayıf ve cılız görüntüm ciddi rahatsız ediyordu o düzeldi cardio yaparak kalbimi ve solunum sistemimi güçlendirdim artık daha uzun mesafe koşabiliyorum dayanıklılığım arttı. Gücüm arttı dolayısı ile işlerimi hayatta her zaman daha kolay bir şekilde yapıyorum. Bir erkeğin güçlü olması gerekir zaten.

    Ha unutmadan bu arada 3 sene yüzmeye gittim günde 1.5km yüzdüm o zamanlar 4 sene de basketbol oynadım hala da oynuyorum her hafta sonu sadece kas yapma sporuna gitmiyoruz yani güçlenen sırt kaslarım sayesinde daha hızlı kulaç atabiliyorum ve basketbolda fiziki olarak avantaj sağlayıp topu daha uzaktan çembere atabiliyorum. Smaç basamıyordum şimdi 2.85 liklere basabiliyorum bacak kaslarımı güçlendirdiğim için.

    Bunun sonucu olarak kızlar daha fazla bakıyor evet dikkat çekiyorsunuz estetik olarak güzel ama bunlar sadece sonuçları ve bu ufak sonuçlar asla o kadar zahmete değmez o yüzden bu sporu yaparken altındaki nedenler kızlara hava atmak değil bunu bilin yeter öyle amacı olan 1 ay gelip yapamayıp bırakıyor zaten konu sahibi gibi.




  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Her yazdığına tek tek cevap yazamayacağım çünkü hayatını buna bağlamışsın ne desem senin için fayda etmeyecek son mesajımla noktalayayım tartışmayı da sen kazandın diyelim. Son yanıtım olarak: günde 2 saat o ağırlıklarla cebelleşmek dediğin şey yaptığın "spor" un kendisi zaten. Aynada fotoğraf çekilmekten sonra en çok yaptıkları şey o zaten. İnce bel saf güç vesaire bunun tartışmasına girmeye dahi gerek duymuyorum yaptığınız bir spor değil çünkü basketbol ile futbol ile kıyaslamayın spor'un geçerli tanımına bakın. Uykuya beslenmeye dikkat falan bu kadar ciddi süren bir konuşmada hayatımda gördüğüm en aptalca cümleydi. Güzeller güzeli kardeşim uyku düzeni beslenme hayatını sağlıklı sürmenin temel gerekliliklerindendir. Sen bunu resmen bahane bulamadığın için sunuyorsun. He düzenli beslenme dediğin sizde %90 karbonh. prot. den oluşuyor o kadar.

    En son olarak ben yararı yok demedim. Bedendeki değişim gözümüzün önünde sonuçta kimse Dwayne Johnson'a (imlada hata olabilir) vücudu hediye edildi diyemez sonuçta. Ancak mental olarak 0 fayda sağladığına kalıbımı basarım. İyi forumlar




  • innovativengineer kullanıcısına yanıt
    Ben de teşekkür ederim düzeyli tartışmanız için.
    Mental konuda haklısınız ona değinmedim ama pek faydası yok ama beslenmeye dikkat derken şundan bahsettim zroluk olarak normal bir insanın yiyemeyeceği yemeği yemek zorunda kaldığım zamanlar oluyor tabi bu sağlıklı mı mise için değil ama vücut için evet size de hayırlı forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu csb olsa da iyi tuttu ilgi için teşekkürler beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: innovativengineer

    Hayır arkadaşım. Siz narsizmi ata sporu edinmişçesine kör bir şekilde değerlendirdiğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Vücut geliştiren kaç sporcu tanıyorsun Volkan dışında? Bak vücut geliştiren diyorum her elinde dumbell gördüğünü vücut geliştiriyor sanma.

    Spor yapan adamları kıskanıyorum. Düzenli yüzen, basket oynayan futbol oynayan. Ama küçüklükten beri baskete futbola hiç yatkınlığım olmadı yeteneksizim en basit tabirle. Tenis oynuyorum ayda 2 3 kez arkadaşımla o kadar.

    Sizin kendinize itiraf edemediğiniz şu yaptığınız işin vasıfsızlığını kabullenemiyorsunuz. Başka basit bir örnek vereyim. İş başvurusu yap hobilerine vücut geliştirme yaz, ben futbol yazayım, citizen basketbol yazsın, mesut abi yelken sörfü yazsın. Her şeyin eşit olduğu koşulda işe mesut abi-citizen-ben-sen alınırız sırasıyla. Bunu kimse reddetmez diye düşünüyorum. Çünkü yaptığınız sporu dünya üzerindeki en vasıfsız canlı bile yapabilir ne takım oyunu ne stratejik düşünme gerektiriyor. Tek gerek ve yeter koşul otonom sinir sisteminin sorunsuz çalışması.

    Ha takdir ettiğim bir şey var böyle ezber ve tekerrür içeren bir aktiviteyi nasıl yapabiliyorsunuz hayret ediyorum. Etkinliğinizdeki en büyük değişken kalkan ağırlığın miktarı onun dışında yaptığınız şeyden tutun yediğiniz yemeğe kadar tekdüzesiniz. Ancak bunu da aynadaki görüntünüzdeki değişime sırtınızı yaslayarak narsizminizi beslemenize bağlıyorum. Kusura bakma ancak ne yazıkki kimse sizi kıskanmıyor. Ha vasıfsızlığı benimsemiş insanları katmıyorum buna tabikide, kız ve kavgada adam dövçem mantığıyla ağzı sulana sulana bu işe girenler gibi...

    Salondaki arkadaşlarımın yarısı ile tenis,voleybol,futbol ve basketbol maçları yapıyoruz çok iddialı maçlar oluyor aramızda.
    Sana göre bizim sadece vücut geliştiren organizmalar olmamız gerekirken biz saydığım spor dallarının tamamını icra ediyoruz güzel kardeşim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: innovativengineer

    Hayır arkadaşım. Siz narsizmi ata sporu edinmişçesine kör bir şekilde değerlendirdiğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Vücut geliştiren kaç sporcu tanıyorsun Volkan dışında? Bak vücut geliştiren diyorum her elinde dumbell gördüğünü vücut geliştiriyor sanma.

    Spor yapan adamları kıskanıyorum. Düzenli yüzen, basket oynayan futbol oynayan. Ama küçüklükten beri baskete futbola hiç yatkınlığım olmadı yeteneksizim en basit tabirle. Tenis oynuyorum ayda 2 3 kez arkadaşımla o kadar.

    Sizin kendinize itiraf edemediğiniz şu yaptığınız işin vasıfsızlığını kabullenemiyorsunuz. Başka basit bir örnek vereyim. İş başvurusu yap hobilerine vücut geliştirme yaz, ben futbol yazayım, citizen basketbol yazsın, mesut abi yelken sörfü yazsın. Her şeyin eşit olduğu koşulda işe mesut abi-citizen-ben-sen alınırız sırasıyla. Bunu kimse reddetmez diye düşünüyorum. Çünkü yaptığınız sporu dünya üzerindeki en vasıfsız canlı bile yapabilir ne takım oyunu ne stratejik düşünme gerektiriyor. Tek gerek ve yeter koşul otonom sinir sisteminin sorunsuz çalışması.

    Ha takdir ettiğim bir şey var böyle ezber ve tekerrür içeren bir aktiviteyi nasıl yapabiliyorsunuz hayret ediyorum. Etkinliğinizdeki en büyük değişken kalkan ağırlığın miktarı onun dışında yaptığınız şeyden tutun yediğiniz yemeğe kadar tekdüzesiniz. Ancak bunu da aynadaki görüntünüzdeki değişime sırtınızı yaslayarak narsizminizi beslemenize bağlıyorum. Kusura bakma ancak ne yazıkki kimse sizi kıskanmıyor. Ha vasıfsızlığı benimsemiş insanları katmıyorum buna tabikide, kız ve kavgada adam dövçem mantığıyla ağzı sulana sulana bu işe girenler gibi...

    Sen ne saçmalıyon ya?

    Öyle bir şeyler yazmış ciddi ciddi bir b.k yazıyormuş gibi




  • Bence tam kendine gore bi yer bulmuşsun onlarda da beyin olduğunu sanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplayalım beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıla yakın yaptım. Baya arkadaslarım abilerim olmuştu. Güzel gidiyordu herşey taki evlenene kadar. Maddi sıkıntılar nedeniyle bıraktım. Param olsa zamanım olsa haftanın 5günü 2 saat calıssam bana yeter. Pes etmemek önemli bu işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ .
  • Spor sağlık için yapıldığında güzeldir. Öz güven sorunu yaşayan kendilerini 1 ayda balona çevirenler evet ciddi anlamda sorunlu arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shut In Down

    KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ .

    Ben kedi değilim ki
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.