Şimdi Ara

Akp Gitsinde Gerekirse Ülke Batsın Diyen Tipler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marco Luigi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

    Fetöyü besleyip,büyütmek,yapılanmasına göz yummak vatan hainliği midir?
    Pkknın güçlenmesine,sığınak yapmasına göz yummak vatan hainliği midir?
    Mezhepçilik yapıp,suriye iç savaşını körüklemek,3 milyon suriyeliyi ülkeye alarak,etnik sorun,terör ithal etmek vatan hainliği midir?

    Bana vatan hainliğinin tanımını yap.Gücü ve yönetimi elinde bulunduranlar,sayıca fazla olanlar eylemleri,uygulamaları tam tersini gösterse de,biz vatanseveriz diyor.Eğer vatanseverlik,gücü ve yönetimi elinde bulundurmak,sayıca fazla olmak ise ben o vatanseverliği almayayım.Teşekkürler.

    ben burada ak partiyi savunmuyorum ki daha önce ak partiyle alakalı yazdığım görüşlerde belli ak partinin zamanında bu vatana yaptığı kötülükleri bende biliyorum elbette ama şuan yapılan muhalif tutumda sadece ak parti karşıtlığı yok birçok kişi ak partinin tek ekonomi batarsa gideceğini düşünerek ekonominin batmasını istiyor bu yanlış suriyede askerimiz şehit oluyor onun orada ne işi varmış deniyor yanlış ab müzakereleri donduruyor iyi oldu şimdi arada kaldınız diyor bu yanlış

    ekonomi batarsa ak partiden çok halk kaybeder
    ordumuz o kürt koridorunu engellemezse yine kaybeden halk olur
    hem ab hemde şangaydan dışlanırsak bunun kaybedeni yine biz oluruz

    bende istiyorum ak parti gitsin ama batmış bir ülkeyi bırakarak değil bunun kime ne faydası olacak

    Azınlık olan hainler sana rahatsızlık verir,sayıca fazla olan hainler ise ülkeyi yıkar.Bunu anladığınız gün,gelin yeniden konuşalım.
    Ayrıca şu an ki durum vatan hainliği meselesini de aştı.Adam ile yılanın meselesine döndü bu iş.Yılan adama demiş ya,sen de bu evlat acısı,bende de bu kuyruk acısı olduktan sonra artık birlikte yaşayamayız diye.Gerçekten öyle,bugün Akp ve Akp karşıtlarının ortak bir noktada buluşması mümkün değil.Çünkü dünya görüşleri,yaşama bakış açıları farklı.Sen şeriat isteyen,Atatürk düşmanı bir adam ile Atatürkçü,laik birini ortak bir noktada buluşturamazsın.Bunların birlikte ortak bir gelecek kurması olanaksızdır.Bu ülke kurulduğundan beri bu zıt kutupların bir çatışması vardı,birbirlerini zaten sevmiyorlardı,ama akp zamanında artık bu tavan yaptı.Akpnin ölümcül yanlışları ve ideolojisi aktif bir fay hattı gibi,sürekli depreme neden oluyor,olmaya da devam edecek.Bu meseleye yalnız vatan hainliği çerçevesinden bakamazsın.Bu iş zıt ideolojilerin,zıt düşüncelerin çatışmasına döndü artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 24 Kasım 2016; 15:37:1 >




  • Ülke zaten battı lan.
    o tren kaçtı.
  • zaten batıyoruz alıştıra alıştıra olucağına birden olsunki en azında kilitlenelim birbirimize böyle yavaş yavaş olursa taraf oluyoruz
  • Akp kalsında gerekirse ülke batsın dediğiniz için şuan ülke leş gibi bir duruma geldi.Ülke tarihinin en sıkıntılı günleri
  • lahanayı yerken katur kutur sapına geldimi meeeeee
  • İktidar seçmeni kendi partisini Türkiye Cumhuriyetinden daha fazla seviyor.Fazla sevgi zarar getirir.
  • Ulke batarsa kurtulma sansi olur. Akp kalirsa ulke kalmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marco Luigi


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kroton

    Asker konusu farklı onu diyen zaten bu ülkenin vatandaşı olamaz. Ama akpnin ekonomiden gram anlamadığı gercek. İnsanları uyutmasini çok iyi biliyorlar.

    evet ekonomi şuan kötü ak partide bunu iyi yönetemiyor insanların çoğuda bi kriz olduğunun farkında ama bunda sevinecek bir durumda yok muhaliflerin çoğunun bu duruma sevindiğinin farkındayım ekonomi batsın isteyen çok insan var

    bu tam olarak benim,

    bugunun geleceği dünden belliydi kahin olmaya gerek yoktu, %50 napti peki parayı betona gömmekten başka. benim verdiğim vergilerle adamlara koprü yaptırıp üstüne birde deli dumrul geçiş ücretleri gömdüler. eleştirdiğimizde ise vatan haini olduk. Bu iş böyle olmaz yapmayın dedikçe ekonomi çok iyi ülke şahlanıyor oldu. bu tip örnekleri istediğin kadar arttiririm.

    yenilen hurmaların tırmalama zamanı gelince mi aklına geldim şimdi %50'nin umrumda bile değil




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.