Şimdi Ara

Yer Vermemek için 1 Saat Yürüdüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar bugün başımdan geçen komik ama yaşarken stresten beni sinir eden olayı aktarmak istiyorum.

    Bulunduğum şehire 60 km uzaklıktaki yere gitmek için minibüse bindim.Tabi minübüs yasakta olsa yoldan yolcu almaya başladı.En son 55-60 yaşlarında bi kadın bindi.Kadın yaşlı gözükmüyordu.Fiziken benden daha dinç desem yeridir.Ama yanımdaki dayı başta olmak üzere herkes beni gözle taciz etmeye başladı.Çünkü araçta en genç bendim bu yüzden yer vermem gerekiyor(muş). Bende uyuma taklidi yaptım.Gözlerimi hiç açmadım.Ama günün verdiği yorgunluktan gerçektende uyuya kaldım.Gözümü açtığımda şöför "hadi kardeşim son durak" dedi.Adama nerdeyiz dediğimde kalp krizi geçiriyordum.Benim inceğim yeri geçmişti.Hemde baya.Bozuntuya vermeden indim başka bir araç bulayım dedim ama son aracı 5 dakka ile kaçırdım.Bir tane taksi buldum ve bana gideceğim yer için 40 lira dedi.Bende kabul etmedim yürürüm dedim.Ama rahat 6-7 km yürüdüm arkadaşlar hızlı tempo ile yürümeme rağmen 1 saat sürdü.Eve geldiğimde çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün.

    Siz siz olun toplu taşımada yaşlılara ve hamilelere yer verin bana ders oldu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • uykun varken uyuma numarası niye yaptın ki
    kulaklık taksaydın veya ne bileyim bacağım ağrıyor falan deseydin
  • Hocam kulakligi o yuzden takiyorlar uyuyakalmamak icin tecrubeyle sabit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer ayakta gidecektin. bir dahaki sefere cam kenarı oturursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye yer vermek zorunda değilsin. Bu nedenden dolayı ölü taklidi yapmana gerek yok hocam. Rahat ol, dizim ameliyatlı de, kıçım ağrıyor de. Salla gitsin yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uyuma taklidi yaparım ama ineceğim durağı geçmem. Profesyonelleşmen lazım.
  • ibretlik olay

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye yer vermek zorunda değilim sen de değilsin bi yerim agriyor deme e de gerek yok. Ben sadece hamilelere ve gerçekten hasta olduğunu düşündüğüm kişilere yer veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün. çoraplarım terden ıslanmıştı düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İbret Alınılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A92252A90 -- 24 Kasım 2016; 0:19:49 >
  • Teyzeye yer vermeyen çocuğun ibretlik sonu Birazdan Samanyolu TV de . Dindin dindin dindin didinin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur561

    Kimseye yer vermek zorunda değilim sen de değilsin bi yerim agriyor deme e de gerek yok. Ben sadece hamilelere ve gerçekten hasta olduğunu düşündüğüm kişilere yer veririm.

    bazı arkadaşlar artık oturmaya layık olmadıkları kanaatine varmış galiba genç kadınlara bile yer veriyorlar. bende senin gibi yapıyorum dertsiz tasasız gidiyorum kimseye yer vermek zorunda değilim zorundaymış gibide davranmıyorum yok uyuma taklitleri yok camdan dışarıyı seyretmek yok telefona bakmak...
  • 60km me minibusu la bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin anana bacına yer vermeseler hoşuna gider mi ?
  • Beyler umarım yanlış anlaşılmamışımdır.Fazla toplu taşıma kullanmam.Binincede hamile,çocuklu hanımlara ve yaşlı erkek kadın yer veririm.Ama genç kızlara sırf "belki muhabbet kurarım" diye yer veren abazalardan da değilim.

    Bu yaşlı kadın hasta değildi.Yinede yer verebilirdim ama suratıma öyle bir baktı ki sanki o yeri ona mecbur vermem gerekiyordu.

    Kulaklığım yok ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 sene önce metrobüsteydim. cam kenarında oturuyordum yanımda da benim yaşlarımda bir kız vardı. bi kaç durak sonra yaşlı bir teyze bindi. yer vermeyi düşündüm ama hem cam kenarında olmam, otobüsün çok kalabalık olması ve de yanımda benim yaşlarımda bir kız varken kızın yer vermesinin daha makul olduğunu düşündüm ve hareket etmedim.

    biraz sonra arkamdan biri omzuma dokunum teyzeye yer verir misin kardeşim dedi. verdim ama çocuğa çok kıl olmuştum. benim yaşımdaki kız daha uygun pozisyonda iken neden yer vermiyor? ayakta duramıyorlar mı? hani kız erkek eşit ayakları çekiyordunuz ne iş?

    bir de 20 yaşındaki kıza yer veren sözde erkekler var. buna da ayrı bir kıl oluyorum. bu centilmenlik falan değil. hadi ağır iş olur yardım edersin. elinde yük olur taşırsın ama yer vermek nedir ya ayakta mı duramıyor 20 yaşındaki kız? saçmalık.
  •  Yer Vermemek için 1 Saat Yürüdüm.
  • Yürümüşsün ama hak ettiğin yeri vermemişsin. Bence üzülmene değmez.

    Ayrıca minibüsteyken ne diye uyudun ki sen. Bir daha uyumazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.