Şimdi Ara

Erdoğan'a 'türkü' yazan şarkıcı bakın hangi suçtan cezaevine girmiş!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı "türkü" ve AKP'nin istismar düzenlemesine destek veren şarkıcı Doğuş'un 1993 yılında "18 yaşından küçük bir kızı alıkoymak ve tecavüz etmek" suçundan tutuklandığı ortaya çıktı.



    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çevresinde bulanan "ünlüler" "Cinsel istismar suçunda mağdurla failin evlenmesi durumunda hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına" ilişkin düzenlemeyle, adeta AKP'nin ağzına bakar oldu.

    AKP'nin hızla geçirmeye çalıştığı ancak artan tepkiler nedeniyle şimdilik geriye çektiği önergeyle gündeme gelen "AKP kimleri koruyor?" sorusuna ek olarak ortaya çıkan "Düzenlemeye kimler destek veriyor?" sorusunun yanıtı da az çok belli oldu.

    AKP'ye verdiği açık destek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı "türkü"yle gündeme gelen AK şarkıcı Doğuş'un, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımlar dikkat çekti.

    18 Kasım tarihli paylaşımında Başbakan Binali Yıldırım'ın skandal düzenlemeye ilişkin yaptığı "Cinsel istismar düzenlemesi tecavüze af değildir. Tamamen gerçek dışı bir iftiradır" açıklamasını paylaşan şarkıcının 1993'te "18 yaşından küçük bir kızı alıkoyduğu ve tecavüz ettiği" için hapse girdiği ortaya çıktı.

    1993'te girdiği cezaevinde 4 ay kalan Doğuş, tecavüz ettiği kadın ile evlenince tahliye edilmişti.



  • Bunlar babadan ogula nesil herhalde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Erdoğan'a 'türkü' yazan şarkıcı bakın hangi suçtan cezaevine girmiş!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.