Şimdi Ara

Pokemon Sun & Moon Şimdiden Japonya'da 1.9 Milyon Satmayı Başardı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
       Pokemon Sun & Moon, henüz çıkmadan 10 milyon dağıtım sayısına ulaşarak Nintendo 3DS oyunlarında başlangıç aşamasında en çok dağıtım sayısına ulaşan yapım olmuştu. Şimdi ise oyunun satış miktarına dair ilk rapor paylaşıldı.
     
       Famitsu tarafından paylaşılan rapora göre Pokemon Sun & Moon, sadece üç gün içerisinde 1,905,107 adet satış yapmayı başarmış. Üstelik bu miktar sadece Japonya için geçerli ve dijital satışları içermiyor.
     
       Nintendo 3DS'in 15.64 milyon adet ile en çok satan oyunu konumunda bulunan Pokemon X & Y ise çıkışında Japonya'da 2,096,050 adet satış yapmıştı.
     
       Nintendo 3DS özel olarak çıkış yapan Pokemon Sun & Moon; 18 Kasım tarihinde Japonya ve Kuzey Amerika'ya sunuldu. Oyun 23 Kasım tarihinde de Avrupa bölgesinde çıkacak. Eurogamer'ın Nintendo'ya yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre Pokemon Sun & Moon'un Switch versiyonu Pokemon Stars Nintendo'nun yeni gelecek konsoluna çıkış yapacak. 








  • Dünya geneli ilk hafta her türlü 10 milyonu devirirler.
  • XY'nin ilk hafta sonu satışıhttp://www.siliconera.com/2013/10/16/week-sales-last-pokemon-x-pokemon-y/ buradaki kaynakta 1.86 milyon olarak gösteriliyor. 2 milyon üzerinde değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkdiva

    XY'nin ilk hafta sonu satışıhttp://www.siliconera.com/2013/10/16/week-sales-last-pokemon-x-pokemon-y/ buradaki kaynakta 1.86 milyon olarak gösteriliyor. 2 milyon üzerinde değil.

    Yanlış bilgi verilmiş o haberde. Ayrıca 1.8 milyon olsaydı Sun and Moon 3DS'in en büyük çıkışını yapmış oyunu olurdu ancak Famitsu'nun haberine göre ikinci sırada kaldı.
    http://www.eurogamer.net/articles/2016-11-22-pokemon-sun-and-moon-sold-nearly-2m-copies-in-three-days-just-in-japan
    http://attackofthefanboy.com/news/pokemon-sun-moon-sell-millions-copies-japan/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Nintendo Switch'e de çıksın rekor üstüne rekor kırar.Switch sahipleri içinde çok güzel bir haber çokacak olması.Muhtemel adı pokemon stars diyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Nintendo Switch'e de çıksın rekor üstüne rekor kırar.Switch sahipleri içinde çok güzel bir haber çokacak olması.Muhtemel adı pokemon stars diyorlar.


    Switch çıktıktan birkaç ay sonra Pokemon Stars çıkacağı söylentisi çok yaygın çünkü geliştiricin Switch'e geçtiğimiz aylarda oyun geliştirdiği açıklamasında bulunmuştu. Gamecube'ten beri ev konsolu Pokemon oyunu görmemişti ki o oyunlar bile el konsolundaki seriler gibi değildi artık Switch'in satış sorunu yok diyebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.