Şimdi Ara

Otomatik Server ağına bağlanabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Format atılmış bir Bilgisayar a (fima için kullanılacak) sağtıklayıp özelliklere gelip Sistem özelliklerindeki Çalışma grubu yani bağlı olduğu ağı El il girmeden format attığım iso ya gömülü bir kod çalıştırarak AĞ(Network)'a el değmeden (ZeroTouch) sokmak mümkünmüdür ? Mümkünse hangi yöntemler ile bu olabilir. Dün 10 saatimi verdim bilmiyorum nasıl yapıcam yardım edebilicek arkadaşlara teşekürler. Server bilginiz ile yada serversız yardımlarınızı bekliyorum.



  • Networkcu değilim ama etki alanı veya çalışma grubunun adını(varsayılan WORKSGROUP değilde XGROUP şeklinde değiştirerek) windowsun kurulum dosyasına entegre etmek ne işine yarayabilir ki?
  • Firma Domaine bağlı ise bir pc bilgisayar adını atıyorum test yapar imajını alırsınız.Win kuracagınız zaman hazır imajdan döner sadece bilgisayar adını değiştirirsin.Aksi taktirde domainden çıkarıp tekrar domaine alman gerekicek. Yada senin istediğin sistemde bir grup policy oluşturman gerekicek ama bunuda networkden çekmesi için yine domaine alman gerekicek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.