Şimdi Ara

AMD Zen Bomba Gibi Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömürcan

    Yazin 3500 liraya bir sistem dizmeyi dusunuyorum. Bakalim testlerde nasil sonuclar verecek

    Hocam işlemciler iyi çıkarsa elimdeki h110 anakartı çöpe atıp geçmeyi düşünüyorum. Kötü veya pahalı çıkarsa i5 7500 alırım.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Bro gorusune her zaman saygi duyarim :) simdi Bulldozer FX'lerin hepsi Extreme serisi degil Erdi bey Extreme serisi olmayan islemcilerin cikacagini soyledi ve i7 Extreme serisiyle kapisacak durumda zaten bunu biliyoruz o zaman i7 7700 K'yi gecer demek fakat tek izlek performansinda i7 7700 K'nin %5 gerisinde kalicak zaten orasi belli Allahtan %15 degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 22 Kasım 2016; 20:58:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan hangi islemci kullaniyorsun modelini yazabilir misin ? .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sertan-57

    Suan hangi islemci kullaniyorsun modelini yazabilir misin ? .

    i3 6100 kullanıyorum ama kullandığım ekran kartı ile darboğaz yapıyor.
  • RX 480 falan mı var hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    RX 480 falan mı var hocam?

    470 var
  • Çok sorun yaşamazsın aslında RX 470 ile. Ayarları sonuna kadar çıkart 50 FPS civarında hiçbir sorun olmaması lazım. En olmadı VSR ile monitör çözünürlüğünü 1440p yap 40 FPS civarında canavar gibi görüntüyle oyna. Zen gelene kadar idare edeceksin artık. Ancak çok büyük sorun değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Çok sorun yaşamazsın aslında RX 470 ile. Ayarları sonuna kadar çıkart 50 FPS civarında hiçbir sorun olmaması lazım. En olmadı VSR ile monitör çözünürlüğünü 1440p yap 40 FPS civarında canavar gibi görüntüyle oyna. Zen gelene kadar idare edeceksin artık. Ancak çok büyük sorun değil...

    Sabit fps ile oynayabilsem sorun olmaz da just cause 3 oynarken ani fps düşmeleri yaşıyorum işlemci yüzünden. Oyunun optimizasyonunun kötü olmasından da kaynaklı, diğer oyunlarda pek olmuyor ama just cause en sevdiğim seridir. Son oyunu işlemci yüzünden oynayamamak canımı sıkıyor.
  • Şöyle söyleyeyim..

    9 ay önce i5 6600k + z170 anakart ikilisini usd kuru düşük iken toplamda 1200 Tl ye aldım..Elimde fx 8320 vardı ve herkes zen bekle, diyordu 2-3 aya çıkacak.... ben dinlemedim ve bu şekilde bir karar verdim..

    şimdi çıkacak, tek çekirdek performansı i5 6600k ayarında (4.5 ghz ocli kullanıyorum) zen işlemci ve anakartın bundan daha pahalı olacağını tahmin ediyorum..Yaptığım yatırımın yerinde olduğu kanaatindeyim..

    Zen çok geç kaldı, kabylake'leri de geçebileceğini düşünmüyorum..Performansı yaklaşanlarında intel işlemcilerden pek fiyat farkı olmayacaktır.. Ayrıca fiyat karşılaştırması yapılırken İşlemci + Anakart şeklinde yapılması uygun olacaktır.. Zen'i çalıştıracak anakartların H veya B serisi kadar ucuz anakartlar olacağını düşünmüyorum..Dolayısı ile nonk bir İntel işlemci + H serisi bir anakart ile tek işlemci performansı aynı olan zen işlemci + anakart fiyatlarını karşılaştırmanızı öneririm..

    Yeni amd anakartları pek ucuz olmayabilir..Aynı 990x , 970 chipset anakartlar gibi..




  • piyasa belli zaten şimdiki potansiyel neyse ilerde de aynısı olucak rekabeti kaybetmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.