Şimdi Ara

PARAÇİFTLİĞİ İLE HEM OYNA HEM KAZAN .. ÖDEME PUANI VE DEPO YOK SINIRSIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Parabahcesi.com kullanıcılarına online olarak hizmet veren bir sanal çiftlik oyunudur.
    Nasıl Oynanır?
    1-Sitemizde size verilen hediye altınlarla veya bütçenize uygun olan altın paketlerinden satın alarak çiftçilik hayatınıza başlayabilirsiniz.

    2-Altınlarınızla almak istediğiniz bitkiyi veya bitkileri aldıktan sonra düzenli olarak kristalleri toplamanız gereklidir.

    3-Biriktirdiğiniz kristalleri isterseniz Kristal Döviz Kurundaki değere göre TL olarak çekebilir, istersenizde Değiş Tokuş kısmından %10 hediye ile tekrar altına çevirerek oyundaki gelişiminizi sürdürebilirsiniz. Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir durumdur.

    4-Oyunumuzda ödeme puanı ve depo yoktur. Kazandığınız parayı istediğiniz zaman çekebilirsiniz. Diğer çiftlik oyunları gibi bol kazanç verip bu kazancın çok düşük bir miktarını çekmek yerine, sistemimizde biriken paranızın hepsini çekebilirsiniz. Depo sistemi ise kullanıcıları online tutmak üzere ayarlanmış bir sistemdir. Fakat biz insanların tek işinin bizim oyunumuz olmadığını bildiğimiz için ve hayatlarını sürdürmek için gerekli olan zamanın büyük bir bölümünü meşgul etmemek adına bu sistemi kullanmadık. Ancak sitemizde o an online olan kullanıcılar arasında random olarak yapılacak çekilişlere ve bonuslara katılabilmeniz için ve kazançlarınızı arttırmak için online kalmanız gerektiğinide unutmamanız gerekmektedir.

    5-Sitemizde referans sistemi mevcuttur. İsterseniz referans linkinizi paylaşarak, oyunumuza kazandırdığınız kullanıcılardan ek gelir elde edebilirsiniz.

    6-Sitemizde düzenlenecek yarışmaları ve çekilişleri Haberler bölümünden takip edebilirsiniz. Haber vermeksizin online olan kullanıcılar arasında yapılan çekilişleri kaçırmamak içinse, sitemizi düzenli olarak ziyaret ederek şansınızı arttırabilirsiniz. Gördüğünüz üzere oyunumuz gayet basit ve kazançlı. Hepinize İyi Eğlenceler ve Bol Kazançlar..
    Para Bahçesi'nden ne kadar kazanırım?
    Sitemizden kazanacağınız miktar tamamen size bağlıdır. İsterseniz yatırım yapmadan uzun vadede, istersenizde altın paketlerinden size uygun olanını alarak kısa sürede gelişim sağlayıp düzenli kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bonus ve yarışmalardan faydalanarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.
    Para Bahçesi'nde kazanç sistemi nasıldır?
    Sitemizde diğer çiftlik oyunları gibi ödeme puanı veya depo sistemi yoktur. Kazandığınız tutarı herhangi bir ön koşula bağlı kalmaksızın(ödeme puanı vb.) çekebilirsiniz.
    Kristal ve Altın nedir?
    Altın, oyundaki bitkileri satın alıp yetiştirmeniz için gereklidir. Kristali ise bitkilerden kazanacağınız mahsüller olarak düşünebilirsiniz. Bitkilerden elde edilen mahsülleri kristale çevirmekle sizi uğraştırmamak adına sistem bu şekilde ayarlanmıştır.
    Kristal döviz kuru nedir?
    Kristal döviz kuru 1 TL=X tane Kristal şeklinde, Siteye yapılan yatırımlar ve ek gelirlerle doğru orantılı olarak değişkenlik gösteren bir döviz kurudur. Bu hesaplamalar uzun çalışmalar sonunda kullanıcıyı ve oyun platformumuzu düşünerek yapılmaktadır.
    Nasıl para çekerim?
    Hesabınızda minimum çekim tutarı yani 5 TL değerinde kristal olduğu zaman, PARA ÇEK bölümünü kullanarak bize talebinizi iletebilirsiniz. Tüm bilgiler eksiksiz ve doğru girildiği taktirde paranız en geç 24 saat içinde hesabınıza gönderilir.
    Öncelikle oyuna kayıt olmamız gerekiyor. Linke basarak kayıt olablirsiniz.Buradan Kayıt Olablirsiniz PARAÇİFTLİĞİ İLE HEM OYNA HEM KAZAN .. ÖDEME PUANI VE DEPO YOK SINIRSIZ


    zevk alacağınızı ve yavaş yavaş gelişerek güzel paralar kazanacağınızı düşünüyorum .
    bol kazançlar







  • Ödeme yöntemleri nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kk king kullanıcısına yanıt
    Banka hesabınıza , innilal hesabınıza veya papara online ödeme sistemiyle kesintiz ve ödeme puansız olarak para çekme limiti olmadan çekeblirsiniz.
  • ebubekir3434 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kk king kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim bol kazançlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.