Şimdi Ara

Havalı Pompa Hakkında Bilmek İstedikleriniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Havalı diyaframlı pompalar birçok sektör tarafından tercih ediliyor ve kullanılıyor. Eski evlerin bahçelerinde yer alan emme basma tulumba mantığında çalışarak, güvenli bir kompresör görevi gören havalı pompa imalatında Türk mühendislerce büyük değişimler gerçekleştirildi. Yüksek standartlarda üretimler sayesinde dünyanın birçok yerinde Türkler tarafından geliştirilen havalı pompa ürünleri kullanılıyor.
    Neden tercih ediliyor?
    Havalı pompa sistemleri oldukça güvenlidir. Bunun sebebi elektrikle çalışmayan bir sistemi olmasıdır. Bu sebeple özellikle akaryakıt, sovent veya patlayıcı yanıcı özellikteki tüm ürünlerin pompalama aşamasında havalı pompa tercih edilir. Patlamazlık özelliğine sahip havalı pompa çözümü sayesinde daha güvenli bir ortam mümkün olabiliyor.
    Havalı pompa nerelerde kullanılıyor?
    Güvenlik açısından büyük bir avantaj sağlayan havalı pompalar, özellikle yanıcı maddelerin yoğun olduğu sektörlerde tercih ediliyor. Kaplama, sirkülasyon veya püskürtme gibi işlemlerin yer aldığı boya imalatı, tersaneler, kimya ve petrokimya ürünleri imalatı yapan sanayi kurumları, tekstil ve gıda gibi sektörler tarafından tercih edilen önemli bir üründür.
    Bunun yanı sıra büyük sanayi devleri olarak nitelenebilecek otomobil devleri tarafından da havalı pompa önemli bir ürün olarak kullanılır. Yüzde yüz güvenli olarak çalışan havalı pompalar enerji tüketimi açısından da verimli olduğu için günümüz sanayi kolları ve ileride yeni çıkabilecek sanayi kolları için de önemli bir ürün olmaya devam edecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akalmak -- 7 Kasım 2016; 10:21:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.