Şimdi Ara

Burun Estetiği Fiyatları Ne Kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burun estetiği ameliyatı fiyatları ortalama ne kadar olur sorusu, neredeyse herkesin merak ettiği bir soru.

    Peki, özgüveninizin yükselmesini sağlayacak doğal ve güzel bir görüntüye kavuşmanın bedeli ne kadar?

    Tabi ki de her burun yapısı farklıdır ve her burun ameliyatı kişiye özgün şekilde gerçekleşir. Bu yüzden her yüzün farklı ihtiyaçları bulunur. Yani burun estetiği ameliyatı için ödemeniz gereken ücret kişiden kişiye farklılık gösterecektir.

    Operasyonun ücretini belirleyen genel durumlardan biri daha önce rinoplasti operasyonu geçirip geçirmediğinizdir. İlk defa yaptıracağınız burun estetiği fiyatının revizyon ameliyatından çok daha ucuz olacağını söyleyebiliriz. Bunun sebebi de revizyon burun operasyonlarının, önceden yapılan hatalı ameliyatın olumsuz sonuçlarını yok etmek amacıyla gerçekleşen bir düzeltme operasyonu olmasıdır. Çünkü bu düzeltme ameliyatı tıbbi açıdan çok daha zor ve zaman alan bir işlemdir.


    Burun estetiği operasyonunun zorluğu, yani ameliyat sırasında işlem yapılacak bölgeler ve bölgelerin sayısı burada belirleyici faktördür. İşlem yapılan bölge sayısı arttıkça ameliyat ücreti de yükselecektir.

    Plastik cerrahınız ne kadar nitelikli ve tecrübeliyse rinoplasti fiyatınızın da o kadar artacağını unutmayın. Cerrahınızın önceki ameliyatlarının hepsinin başarılı ve sorunsuz olması ücretinin fazla olmasına yol açacaktır.

    Biz burun estetiği fiyatını, ücretsiz olarak yaptığım muayene sırasında hastane masrafları da dahil tüm masrafları hesaplayarak hastaya net bir şekilde söyleriz. Ameliyatın nasıl, nerede, nasıl ve ne kadar olacağını söyler, seçimi hastamıza bırakırız.
    www.ozanbalik.com/our-services/burun-estetigi-fiyatlari/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.