Şimdi Ara

Tarım ve Hayvancılık Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tarım ve Hayvancılık Sitesi



    Ülkemiz bilindiği üzere tarım üzerine kurulmuş topraklara sahip bu nedenle de ülke ekonomisinin büyük bir bölümünü de tarım alanları oluşturuyor. Tarım söz konusu olduğunda ise hayvancılık sektörünü de unutmamak gerekir elbette iki sektörde son dönemde oldukça hızlı bir gelişmenin yaşandığını görebiliyoruz. Buradaki en büyük konu da hükümetin çiftçilere vermiş olduğu tarımsal desteklemelerin rolü büyük.



    Çiftçiler bu desteklerden genellikle kendilerine yeni hayvanlar almak ya da tarım makineleri almak için faydalanıyorlar ve bu sayede hem üretim biraz daha artmış hem de üretimin kalitesi artmış oluyor. Tarımsal bir coğrafya’ya hâkim olmamızın en büyük artısını da iklimsel olarak yaşıyoruz çünkü şu an itibariyle 4 mevsimin en güzel yaşanmış olduğu başka bir ülke de yok. Yazın ayrı bir ürün kışın ayrı bir ürün alabilmek gibi bir lükse sahibiz.


    Burada çiftçilerinde en büyük desteği tarım siteleri oluyor çünkü bu sitelerde bir çok konuya ilişkin paylaşımlar hatta satılık büyükbaş hayvanlar bulunabiliyor. Çiftçi birlik sitesi de buna en büyük örnek diyebiliriz. İçeriğindeki satılık hayvan ilanları sayesinde çiftçiler istedikleri hayvanların alım ve satımlarını sorunsuz bir şekilde yapabiliyorlar. İnternetin en büyük gücü de işte bu noktada alım satım olarak devreye girmiş oluyor. Sonuç olarak tarımla iç içe yaşayan bir toplum olarak bu tarz sitelere her zaman ihtiyacımız olduğunu da bilmek gerekir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.