Şimdi Ara

Dolar 3.13 Euro 3.47

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul serbest piyasada dolar 3,1370, avro 3,4780 liradan güne başladı. 3.12 seviyesini geçen dolar yeni bir tarihi rekor kırmış oldu.

    http://www.sondakika.com/haber/haber-serbest-piyasada-doviz-acilis-fiyatlari-8926787/



  • Dolar artık hiç düşmeyecek. Kısa dönemlik düşmeden değil uzun dönemden bahsediyorum. Sürekli artar bu böyle. Ekonomik ve politik nedenlerden dolayı. Ülkedeki siyasi durum ve başkanlık söylemleri bitirecek ülkeyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki hafta önce piyasaya 2,5 milyar likid aktardı tayyip merkez bankası aracılığı ile. gene mi düşüremedi doların ateşini ? kamu borçlarını azaltıcam diye dolara devülasyon yaptılar. lakin cari açık arttı, büyüme geriledi ki bunların hepsi kendini 2 yılda gösterdi. geçen hafta halk borçlansın olmayan para ile ev araba alsın ki piyasa durgun gözükmesin diye faizleri %1 e çektiler. e böyle olunca ne yapacak? bu sefer %0,5 e mi düşürücek tayyip? iyice devlet rezervlerini eritecek bu gidişle. halkın dolar yükseldikçe alım gücü düştüğünde ne yapacaklar ?

    neyse ... %65 i ilk okul mezunu seçmen kitlesi 50 liralık harcıyor haftalık...
  • keşke 5 tl olsa dolar, biraz para yatirdimda kazanmam gerek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Valla mantıklı yapmışsınız daha da düşmez dolar zaten hükümetin bile sene sonu tahmini 3.20 civarında.
  • Yazar kasa fırlatacak delikanlı aranıyor :D
  • Doların Türkiye'de düşmesi şu saatten sonra mümkün değildir. Nasıl mümkün olur söyliyeyim. 100 milyar dolar ve üstü değerinde Altın rezervine bir anda sahip olursun ya da Turizm'in gelirleri yıllık 50 milyar dolar üstü olur. Şimdi Samsung, LG, Apple gibi yüksek katma değerli ürün üreten firma diyeceğim ama bir gülme geliyor. O yüzden beton ile büyüdüğünü zannedenler TL'nin pul olduğunu yakında anlayacaklar. Çünkü enerjide dışa bağımlılığımız mevcut. Yurt dışından hammadde ve petrolü dolar ve euro ile alıyorsun. Dövizi sadece ihracat ya da borçlanarak elde edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.