Şimdi Ara

Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube engellendi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
3
Favori
21.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • duraganyolcu kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi terorou bitirmek icin interneti kestigini soylemis. Millette arti vermis. Biraz daha arti verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 5 Kasım 2016; 17:03:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

    uydunet 1 Mbps bu nedir ya

    Aynen bende de uydunet 1Mbps. Tam br rezalet.
  • 15 Temmuz akşamı böyle olmadı, Fetöcüler var diye niye kapatılmadı ? Yoksa Facetime show görülmeyecek diye mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünden beri bir yavaşlama hisstmedim mobiller sorunlu gibi....hatta dün 7mb hızında down yaptım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Kasım 2016; 17:7:7 >
  • Hadi eğlendik güldük bitti. Açın ulan netii

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunet hızım şuan 0.2 mbps



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 5 Kasım 2016; 17:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medya erişiminin yok edilmesi, internet erişiminin kısıtlanması ile ortaya çıkan zararın maliyetini bilen var mı?
  • bir daha okuyun o mesaji hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadas ınternetten ne ıstıyosunuz neden yavaslatıyosunuz hayır burdan bır cıkarılacak rant da yok neden yavaslatıyosunuz burdan para kazanamazsınız kı ınsanlara cıle cektırmekten baska bısı yok bunda.. acın ınternetı..
  • watcherb kullanıcısına yanıt
    Anlamaz bunlar hocam beyinlerini süs olarak taşıyorlar bu kesintiler yüzünden dun 150 milyon dolar zarar etti ülke umurlarında değil eczaneler pos cihazlari bankalar sağlıklı hizmet veremiyor bu da umurlarında değil şaka gibi hele bi teknoloji sitesi var shiftdelete diye onun patronu yasakları savunuyor şaka gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enesusta48

    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye


    quote:

    Orijinalden alıntı: enesusta48


    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye


    quote:

    Orijinalden alıntı: enesusta48


    quote:

    Orijinalden alıntı: CANOZ


    quote:

    Orijinalden alıntı: enesusta48


    quote:

    Orijinalden alıntı: CANOZ


    quote:

    Orijinalden alıntı: enesusta48

    Yani benim anlamadığım konu şu ülkende vatan hainleri tutuklanıyor bu yüzden internet yavaşlatıliyor ve sen hala yok fatura bedelimi verin yok internette isim vardı yok zart zurt kardeşim akli dengeniz mi zayıf yoksa hainmisiniz? Bunun sebebini koskoca başbakan bilr anlattı bu hainler tutuklandığı için güvenlik amaçlı olarak internet yavaşlatıyor diyor adam sen hala yok internet yavaş bizim ne suçumuz var falan feşman lan senin internetin batsın! Şurda adamlar ülke meselesi konuşuyor hainler gözaltına alınıyor güvenliğin için internet yavaşlatılıyor sen hala internet derdindesin yani artık birşey demiyorum ya veledliğinize veriyorum yada hainliğinze

    İnsanların tutuklanması ile interneti kapatmanın ne alakası?

    Sizin gibiler yüzünden ülke bu halde. Dünyada bir biz akıl edebiliyoruz,terör bitecekse tümden interneti kapatalım. Ama terör ülkemizde internet yokken de vardı.

    Sizin gibilere birer tane 3310 verelim. Dünyadaki bütün sorunları çözelim.

    İnternet belli bir süreliğine kapatıldı teröristlerin erişimini engellemek için diye düşünüyorum ayrıca tüm siteler değil sosyal medya kapatıldı

    VPN ler neden kapatıldı? Uyap neden kapatıldı? Türk Telekom bir çok yerde direk interneti kapattı?

    Abartma be şuan internete girebiliyon mu tamam sus ozaman

    Herkes senin gibi internette sosyal medyada bos bos gezmiyor. Sadece bunlar kapatildi, sus diyemezsin. Milletin zararini cebinden ver ondan sonra sus de. Su uygulamayi savunmak icin bahane uydurmaktan vazgecin.

    http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1940911-internet-kisitlamasinda-maliyet-150-milyon-dolar

    Ya sosyal medyada boş gezmiyonda ne yapıyorsun caps paylaşıp para mı kazanıyorsun veya yoktu berlin mi yapıyorsun yok youth berlin veya başka türlü para getiren iş olsa bile kaç tl kaybın var 1000 tl bile yok ALLAH ALLAH ülkenden daha önemli ne olabilir sen nasıl ülkesini seven bir vatandaşsın memnun değilsen git abdye seni burda tutan yok ayrıca zenmate daha dün kullandım sorun yok yalan söyleme bari iyiki 2 gün faceye youtubeye giremediler diye denedikleri kalmadı

    Sosyal medya yasaklaninca ulkeyi mi kurtardin zannediyorsun gercekten? O zaman sen niye zenmate yukluyorsun? Yoksa ulkeni sevmiyor musun?

    Sana link verdim okumuyorsun hala facee girmediler diye soylendigini zannediyorsun. Internetin sosyal medyada bos bos gezmek disinda da isler icin kullanildigini bilmiyorsan bana ne. Sen bilmiyorsun diye oyle olacak degil.

    Istersen sokaga cikmak da yasaklansin. 2-3 gun(yada hafta, ay) sokaga cikmazsan olmezsin. Ne kadar cok yasak koyarsan ulke o kadar iyi korunuyor sana gore nasilsa.

    Ya nerden biliyon okumadığımı gerçekten okudum ve yok eczaneler işlemlerini gerçekleştiremiyor yok saniye 1milyon küsür para kaybediyoruz saçmalıklar vardı lan madem eczane çalışmıyor dh ye nasıl giriyordun ayrıca sen yorumumu okumadan cevap vermişsin dedim ki sosyal medyayı yavaşlattılar çünkü teröristlerin haberleşmesi engellenmesi için ayrıca 1980 lerde yasak üstüne yasak zam üstüne zam olurken neden kimse eleştirmiyordu çünkü demekki kötü birşeyler yapıyordu o zamanki başbakan cumhurbaşkanı ama şimdi niye cumhurbaşkanını eleştiriyorlar neden çünkü iyi işler gerçekleştiriyor demekki ama boş dursa kimse eleştirmez anladın mı? Bu ülkede icraatın ne kadar çoksa seni sevmeyen iftira yağmuruna boğan arkandan kuyu kazan çoktur birazcık tansuyu birazcık inönüyü birazcık ÜLKEMİN tarihini gerçek kaynaklardan araştırsan neyin ne olduğunu anlarsın emin ol

    Okumussun ama anlamamissin. Benim icin ayni sey. Hala sacmalik deyip duruyorsun. Teknoji bilgin belliki yeterli degil, yazanlara bile inanmiyorsun. Madem dhye giriliyor, o zaman teroristlerde baska yerlere girip haberlesebilir. O zaman yapilan anlamsiz oluyor. 1980 yilindaki yasaklar da, zamlar da o gunde bugunde elestiriliyor. Darbe yuzunden bu ulke cok cekti derken onlardan bahsediliyor. Hic duymadin mi? Darbe sonrasi yapilanlar cok elestirildi o zaman Kenan Evren super uygulamalar yapiyordu. "Elestriliyor o zaman super" mantigi ancak sorgusuz sualsiz destekleyenlerin mantigidir. Elestiren cok o zaman iyi, destekleyen cok o zaman iyi degil mi? Her turlu iyi sana gore.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealW

    Ciddi ciddi terorou bitirmek icin interneti kestigini soylemis. Millette arti vermis. Biraz daha arti verin.

    Mesajin ne kadarini okudun? Hadi itiraf et.
  • Bu konu resme nasıl aptallarla yaşadığımızın kanıtı.Bomba patlayınca çıkıp güvenlik zaafiyeti yok derler şimdi de vatandaşımızı korumak için sosyal mecraları kısıtlıyoruz kapatıyoruz diyolar Zaten teröristler de hiçbir başka iletişimi yoktu sen önce istihbaratını güçlendir yıllardır beslediğin büyünce de terörist dediğin yandaşlarından arındır da sonra bunları yap.
  • İnternet eskisi gibi olsunnnn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırla, hatırla, 5 Kasım gününü hatırla, patlamayı, ihaneti ve komployu, bu ihaneti unutmak için hiçbir neden bulamıyorum.
  • Türkiye çok karışık gerçekten artik sonu nereye varacak bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar youtube eski haline döndü mü? dönecek mi? Yoksa ilelebet böyle mi kalacak?
  • Adam net komple kapatılsın demiş en beğenilen 2. Yorum olmuş beter olun az size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ki yalakalar ne kadar boş konuşmuş ülke ekonomisinin uğradığı zararı söylesen boş boş yüzüne bakar daha dünyadan haberleri yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler uygulama yüklicem bir dosya kopyalanırken hata oluştu windows system 32 driver etc host error veriyor pls yardım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.