Şimdi Ara

HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.000
Cevap
12
Favori
49.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • akitiklari kanin icinde bogulacaklar ölen sehit ve sivil vatandaslarin hesabi sorulacak !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: numb83

    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: numb83


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: numb83


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: numb83


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: numb83


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: straptezlo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: straptezlo


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertewas


    quote:

    Orijinalden alıntı: asiruhh1903

    Gerçek osmanlı torunları bunlar yalnız sen nesin bilmiyorum da bunlardan biri değilsindir diye tahmin ediyorum hani şu ülkeyi ingilizlere bırakıp yurtdışına kaçan son padişahın torunları :D
     HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu]

    kendi soyuna sopuna küfretmeyi ilericilik sanan bu soysuz tayfası birşey biliyoruz diyerek geçinirler. eleştirdiği kişiler bugün ingilize ülkeyi sattı derler ama aslında ingilizle yahudi himayesindeki abd ile batı ile mücadele edenler kim! bu ingilizin sözcülüğünü yalakalığını yapar, onun gayesine hizmet eder farkında değil. benim dedelerim şerefli insanlardı, seninkiler ise ingilize karşıymış numarası çekip lozanda orda burda ülke topraklarını ingilize satan, kendi babasına inancına söven, ingiliz gibi yaşayarak medeni olacağını sanan zavallılardı...

    İyide belki sende osmanlı kanı taşımıyorsun? DNA testi yapsan belki osmanlı ile alakan yok? Zaten osmanlı türk demek değil ki biz türküz. Bu arada osmanlı zaten bitmişti ülke diğer ülkeler tarafından paylaşılmıştı bile tarih bilgin yok sanırım.

    osmanlı türk demek değil mi? haaa haa, tarih bilgini sevsinler senin. Osmanlı ırkçı değildi ama osmanlı dediğin zaman batıda akla iki kavram gelir. türk ve müslüman...

    Kendin dedin osmanlı bir çok etnik kökenden oluşuyor diye. Padişah karıları türk müydü, müslüman mıydı? Haremdeki hatunlar türk müydü? Devşirme sistemine ne demeli? Gerçek anlamda tarih bilgin yok.

    güzel arkadaşım imparatorluk dediğin yapı öyledir, bugün Abd Rusya da eski imparatorluklar gibi, bir ırktan söz edilmez. Bugün rusya rus değildi demek ne ise osmanlı türk değildi demek de o. farklı milletler bugün rusa hizmet ediyor, dünde farklı milletler türke hizmet ediyordu, devşirme şu bu olması önemli değil, bugün abd ve rusyada da devşirme çok ama kime hizmet ettiği önemli...

    sadece merak ettiğim için soruyorum.
    Ruslar kimleri devşirmiş acaba? Hangi rus bilim adamı yada rus komutan yada rus edebiyat sanat vb dallarda dünyaca tanınan şahsiyetler devşirmedir acaba? dediğim gibi sadece merak ettiğim için soruyorum.
    Teşekkürler, Eyvallah.

    birçoğunun kökenlerini araştırdığında aslen rus olmadığını, farklı milletlere ait olduğunu göreceksin, türki cumhuriyetler bile daha yeni yeni kültürünün farkına varıyor, devşirme illa çocukken almak ve değiştirmek değil, adam kazak, çeçen ama kazak gibi çeçen gibi değil rus gibi yaşıyor ve öyle hissediyor. aslında toplum içinde dejene etmek en büyük devşirmedir...

    kökenden kastınız kaç kuşak acaba? o zaman dünyada herkes devşirme olur.
    ben sadece büyük şahsiyetlerden birkaç örnek vermenizi rica ediyorum.

    Teşekkürler,

    Söylediğim gibi kökenler kuşaklar içerinde değişim geçirir, imparatorluklar içinde bir ırk, milliyet birliğinden söz edilmezmez, kimi devşirilir, kimi dejenere olur, dün osmanlıda böyleydi, bugünün rusyası abdsi de böyle. en basiti bugünkü abd lideri obama veya rus lidere, putine baksan o bile orjinal rus, amerikan yerlisi (en azından ingiliz kökenli) değil. daha başkasına bakmaya gerek mi var...

    Hocam kusura bakma ama sende bilmeden cevap vermişsin. Putinin kökenini biraz araştırdım. yaklaşık 400 yıldır Rusyanın Pominovo bölgesinde yaşayan bir aileden geliyor ve hiçbiri devşirme değil. ABD zaten ingiltereden kaçıp gidenlerin kurmuş olduğu bir ülkedir. bu yüzden ingilterede bulunan birçok bölgenin ismi amerika ile aynıdır.
    Cevap verdiğin için teşekkür ederim.
    Eyvallah,

    Putinin rusyanın belli bir bölgesinde yaşayan belli bir aileye mensup olması onu rus yapmıyor, bugünkü litvanya, ukrayna da eski rus bölgesinde kalıyor, şimdi bunlar köken itibariyle rus mu! Putinin ailesinin kökenleri de aslen o bölgelerden, arada kazak eklentileri var, dikkat ettin mi, putin orta asya türkleri gibi hafif tombul ve çekik gözlüdür...

    Hocam o zaman Hz. Adem dönemine kadar gidelim. Herkes aynı kökene sahip olur :)
    Hocam pominovo bölgesi senin dediğin yerlerle alakası olmayan moskovaya çok yakın bir bölgedir. Yani 1000 yıldır rusyanın toprağıdır. kazakistan litvanya ukrayna 1000 yıldır rusyanın bir bölgesi olarak kalmadığı için o bölgenin insanları rus olamayabilir. putin de slav ırkından gelmektedir. slav ırkı da devşirme bir ırk değildir. rusyada olduğu için rus olarak adlandırılırlar. kazaklar da ayrı bir ırktır. yani putinin kazak ırkıyla bir alakası yoktur.
    her tombul çekik gözlüyü kazak ırkına mı benzetelim?
    Her gördüğümüz sakallı dedemiz mi? :)

    Eyvallah,


    Araştırmaların, bilgilerin biraz eksik, putinin anneyi iyi araştır, bulabilirsen tabi, burda söylesem olmaz, kgb peşime düşer, putinin ırkı tartışmasında kendimi harcatmıyım. saf slav ırkı değil, slavlar gibi sarı da orta asyalılar gibi tombul çekik gözlü de...

    Ruslarda ırkı kavramı babadan geçer. Aynı bizim osmanlı padişahlarımız gibi.
    Anneden oğula ırk geçmez. Sana memleketini sorduklarında annenin memleketini mi söylüyorsun babanın memleketini mi söylüyorsun? kimlik bilgilerinde kütük bilgilerin annenin mi yoksa babanın mı?
    P.S. korkmana gerek yok KGB küçük insanlarla uğraşmaz. Küçük derken aşağılamak anlamında söylemedim.

    saf slav diyorsunya ondan dedim, soy sop babaya nispet edilir ama mesele kan, gen ise anne de az önemli değil. osmanlı saf türk demek doğru değil ama türk ağırlıklı, devşirme bile olsa islama, devlete hizmet ediyorsa türk diyorlar. Hatta batıda türk demek eşittir müslüman demek gibi, bir ırktan söz edilmiyor. Anadolu coğrafyası eskiden bu şekilde karışıkt, şimdi aynısı abd ve rusya. köken ırk birliği bulmak imkansız. her birimiz zorlasak bi kuşakta karışma buluruz. Putin orjinal slav kökenli değil, aile bira karışık onun, pek ailesi hakkında konuşulmasını sevmez...




  • son yazılanlara da şöyle bir baktım da...
    muhtemelen yorum yapanların çoğu genç arkadaşlar.
    bu zihniyetle bu ülkenin zaten bir geleceği olamaz...üzülmeye değmez...
  • "Pkk sizi tükürüğüyle boğar." diyen adama,"sırtımızı pyd'ye yaslıyoruz." diyen kadına elbette operasyon yapılmalıydı.Bu sözler söylendikten hemen sonra soruşturma başlatılır,mecliste basit çoğunlukla(276-Akp bu rakamı tek başına bulabiliyor.) dokunulmazlıkları kaldırılır ve şu anki süreç çok daha önceden yaşanabilirdi.

    Ancak Akp kendi çıkarları(başkanlık sistemi) için Bahçeli'yle anlaştıktan sonra bu operasyonların yapılması milliyetçilere oynamaktan başka bir şey değil.Şu zamandan sonra aşama aşama başkanlığa yürüyor Türkiye.

    Oslo'da,Habur'da,Dolmabahçe'de bu teröristlerle el ele verenler unutulmamalı.Öcalan'ın ağzına bakılan zamanlar unutulmamalı.2013 yılında "eyalet sistemini öneririm"diyenler,Mit'i İmralı'nın emrine sokanlar unutulmamalı.

    Adamlar pkk'yla fetö'yle nirvanaya çıktılar zamanında,şimdi de en temiz onlarmış gibi takılıyorlar.Türk milleti hafıza konusunda balıklarla yarışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih uçan -- 5 Kasım 2016; 10:12:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: metomaniaa

    Her ne kadar HDP'nin siyasetini eleştirsem de seçimle meclise seçilmiş bir partinin bu şekilde parlamento dışı bırakılmaya çalışılmasını tasvip etmiyorum.

    Nasil seçilme o tehditle şantajla halki korkutarak sindirerek oy topluyorlar. Evlerine girip babasinin tarlasi gibi fink atiyorlar İmamlari muhtarlarlari onlara destek vermeyen herkesi öldurup halki sindirerek oy vermeye zorluyorlar. Onlar secilmis değil zorla sectirilmiş. İsinize gelince Demokrasiyi arkaniza alip konusuyorsunuz ama işte virgul baglac unlem koyarak savunanlar gibisiniz.
    Dunyanin hic bir yerinde olmayan özgürlük ve domokrasi bu ulkede var. NET

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürkun adını ağzınıza almayın cumhuriyet gazetesi . Pkklilara destek veriyorsunuz açıkça. Yazıklar olsun adı herifler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selo malı : öyle kolay değil, sanıyolarki tıpış tıpış ifade vermeye gidicez dedi.

    tıpış tıpış değil doğru demiş, zorla s*ke s*ke götürdü tö ce devleti

    Figen kaşarı : sırtımızı ypgye ypjye dayıyoruz dedi.

    Evet tö ce devleti size dayadı merak etmeyin :)

    Abdullah zeydan sıfatsızı : pe ke ke sizi tükürüğüyle boğar dedi

    töce devleti sıfatını tükürükle boğacı kodese tıktı

    özet hepinizin alayınızın g*tüne koydu ŞANLI TÖ CE DEVLETİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl tartışılması gereken neden bu kadar geç kalındığıdır.Amerikada olsa bu tür durum, bu arkadaşlarla silahlı çatışmaya girilip öldürülürdü.Sempatizanları vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilir,mayınlı araziye yollanırdı.Demokrasi mücadelesinden Amerika, taviz vermemiş olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volyas -- 5 Kasım 2016; 10:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meyymetbaba

    dokunulmazlık kaldırılalı baya bi zaman oldu neden kalkar kalkmaz binmediler bunların tepesine? insanın aklına acaba bunlar bi işler mi karıştırdı diyor ayrıca serbest kalanlar olmuş nasıl serbest kalıyor bunlar? adamlar her teröristin cenazesinde var? anlayamıyorum bazen...

    Dostum ifadeye çağrıldılar gitmediler ifade süresi var.Dolunca ansızın kafalarına bindiler.
  • Dün sırtını bi yerlere dayayanlara devlet yumruğu dayadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzelde aga selo gider bi başkası gelir bunların tüm partiyi kapatmak lazım kökten kurutmak lazım
  • Hdp liler ile birlikte Apo'yu öven Akp lilerde yargılanırsa bu işe baş koyulmuş diyebilirim. Haricinde şovdan öteye gitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramazsan şaşardık zaten . Bugun diyarbakirda sehit olan polislerin ailelerini aramaz ama nerde bir terorist eskiya varsa onlarin tertemiz alinlarindan oper.



     HDPli Vekillerin Göz Altına Alınması [Ana Konu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 5 Kasım 2016; 10:23:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metomaniaa

    Her ne kadar HDP'nin siyasetini eleştirsem de seçimle meclise seçilmiş bir partinin bu şekilde parlamento dışı bırakılmaya çalışılmasını tasvip etmiyorum.

    Adnan menderes asıldığında rahmetli başkan seçimle gelmişti hiç bir suçu yoktu.

    Seçimle gelmek ülkede terör faliyetleri ve bölücülük yapma imkanı vermez adamın dosyası kabarık hukukun üstünlüğü dediğimiz şu günlerde hukuka racon kesiyor, seçimle gelen avaneler.
  • Barajı geçersek bizler,bulutuz,güneşiz,yağmuruz,barajı aşamasak benim meskenim dağlardır dağlar..(Temmuz seçim öncesi pankart yazısı)

    Birgün herşey sahip çıkmazsanız uzak değil(musluktan akan kan)....(Vanda seçim öncesi asılan billboard yazısı)

    Seçim öncesi Pkk üst düzey sorumlusu Mustafa karasu:''Hdp barajı aşamazsa savaş çıkar''

    %13 düzeyindeki oyun açıklaması....
  • metomaniaa kullanıcısına yanıt
    Saçmalamada zirve yapmışsın resmen. Hdp bir parti değil PKK nın siyasi yüzüdür. Bu şekilde parlamento dışı bırakılıyor demek için kör olmak lazım.Söyledikleri yaptıkları açıklamalar ile geç bile kalınmış bir tutuklama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçilmişler seçimle gitmeli falan diye zırvalamayın. Bunların doğuda nasıl seçim yaptıkları da belli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtuluş savaşında bu ülkeyi türk kürt laz çerkez kurtardi,kanlarıyla sulandi.

    O zaman sürgüne gitmeyip, kendini gizleyen ermenilerin bugünkü dölleri mi bizi alaşağı edecekmiş?Kandırılan kürt kardeşlerimiz de gerçeği görmeye başladı artık.
    Konuşma zamanı bitmiştir , anladıkları dilden gereken yapılmalı.
    FOK BALIKLARINI gündeminden düşürmeyen Norveç bile eşek gibi anırıyorsa doğru yoldayız demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksi oy verme aparatinin geri gelmesi lazim.



    Ki zamaninda pkk'ya guzellemeler yagdiran adamlari 1 tane dogru is yaptilar diye alkislayan, ustune bu vesileyle akp yalamaciligi yapan aptallar aldiklari 2-3 oyla bi bok bildiklerini sanmasin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu şerefli parti CHP bu Kılıçdaroğlu'nun elinde ne hale geldi. Şu adam demeçlerine dikkat etsin milleti partiden uzaklaştırdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.