Şimdi Ara

Türk Telekom ping ve hız problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Artık sinir olmaya başladım. Gerek hız problemini çözemiyorlar gerek ping problemi ile bir şey yapamayız diyorlar. En son artık sizlerin fikirlerini almak istedim. Ne online oyun oynayabiliyorum ne video izleyebiliyorum evde ki tüm bilgisayarlar ve telefonlar aynı şekilde. 6-7 kez aradım ve en sonunda inceleme başlatmışlar. 16mbit pakette hattım 14 mbit destekliyor. Bana gelen internet 12mbit olarak gözükmekteymiş ama ben 4mbit alıyorum. Ve ping değerleri ise ağlanacak seviyede 200-300-600 ne ararsan. İnternet tam tabiri ile çok dalgalı sürekli hız değişiyor sürekli düşüyor 2/1.43 e düşüyor. Hadi hızı geçtim ping değerleri bu kadar yüksek değildi. Evim şehrin merkezinde ve internet rezil seviyelerde. Ne yapacağımı şaşırdım. Bulunduğum yerde ise fiber alt yapısı yok olsa bir dakkika durmadan en cazip en stabil olan sağlayıcıya geçeceğim ama el mahkum sanırım. Vodofone var fakat vodofone u da çok eleştiriyorlar. Super online normal adsl internet paketleri çok pahalı. Ki zaten adsl hatlarını da sanırım turk telekom altyapısını kullanıyorlar yani benim sorunum yine devam edecektir diye düşünüyorum nasıl bir yöntem izlemeliyim, tavsiyelerinize açığım.



  • Vodafone fiber ise geçmeni öneririm ve ping sorunu son günlerde çoğu kullanıcıda boy göstermeye başladı. Anlık bağlantı kopması vs sorunlarda başladı ve sizin yapabileceğiniz birşey yok malesef tamamen turktelkom kaynaklı kısıtlandırma.
  • Sıkıntıyı turk telekom santralini arayarak çözebilirsınız veya giderek aynı Sıkıntıyı gecen yıl tam 5 ay boyunca yasadım ve sorun santraldekı dslamların 150 megabitte calısmasymş tabi millet nete yuklenınce hız yetmıyor ping ve hız düşüşü yaşatıyor sizdede boyle birşey olabilir. Kesinlikle bölge veya il türk telekom müdürlüğünü arayın veya giderek görüşün elinizde farklı saatlerde speedtest cıktıları olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.