Şimdi Ara

Sony, PS4 Pro'nun Çıkış Gününde Optimize Olan Oyunların Listesini Paylaştı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dominator0

    PS4 1080p için gayet iyi ya şuanlık için 4K gerek yok (bana göre) PS5 çıkana kadar idare edelir oyun çıkmamazlık konusuda olmaz Pro, Standart PS4'ün ömürünü az da olsa uzattı.


    Hocam bence PS4 1080p'de çoğu oyunda ıkınıyor..O aletin gideri 900p...PS4 Pro ise tam 1080p için yaratılmış bir konsol...Yani PS4 Pro 4K aleti değil,4K vereceği oyunlar remastered oyunlar olur diye düşünüyorum...Ama 1080P'de kullanıcısını kesinlikle çok memnun edecektir...Xbox Scorpio'da 4K oynatacaktır ama bu sefer 1080p'de oyun çalıştıran PS4 Pro'ya göre grafik farkı atamayacaktır,Ve 4K'da 30 fps de oynatacaktır diye düşünüyorum..4K teknolojisinin en rahat oturacağı konsol PS5 olacaktır,4K'da Hem yüksek detaylar,Hemde yüksek Frame rate'leri o konsolda göreceğiz...Bu konsollar 4K konusunda pek randımanlı olamayacak..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrNtlu

    Online oyunları Xboxtan oynuyorum zaten PS4'te Uncharted 4, Last of Us, Horizon Zero Dawn gibi oyunları oynamayı planlıyorum. Çok grafik düşkünü biri değilimdir. Aslında uyguna PS4 almak daha iyi olur ama aç gözlülük işte almışken Pro mu alsam diyorum kararsız kaldım.


    Hocam bence PS4 Pro al,Almışken tam olsun,Hem sen merak etme İthalatçı firma garantililer 1400-1500 TL'ye satılacaktır onlarda 2 yıl garantili zaten,Yurtdışından almana gerek yok.Ben PS4'ü 2,5 yıl önce 1200 TL'Ye migrostan almıştım,Sony garantililer 1600 TL idi o zamanlar,Adamlar Sony garantisi ayağına milleti iyi kazıklıyorlar..Benim aldığım 2 yıl ithalatçı firma garantiliydi,Şuan hale duruyor alet taş gibi,Zaten Sony'nin ürünleri sağlamdır,Şansta varsa Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz...Tabi 6 ayda bir alete havada tuttum,İyide baktım yanii...




  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Bende dikkat ederim cihaza zaten o zaman çıkıştan sonra biraz bekliyim videolara vs. bakıyım farklarına PRO ve Düz sürümün duruma göre karar veririm artık teşekkürler.
  • BloodBorne ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps4 e oyun yapan firmalar ayni oyunu iki kere satma firsatini kacirmazlar. Hepsine pro destegi gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrNtlu kullanıcısına yanıt
    Kim bu salaklar, onu da açıklayıp ortaya atmasaydın lafını? Terbiyesizlik yapmanın alemi yok, forum adabına uygun hareket edin...
  • Oyun firmalari ayni oyunlari hdr 4k tv vs gaziyla gazlayip kaktiracak.Gunun sonunda bakiyorsun yilda 5 tane A+ oyun ciksa cikiyor anca.Halbuki hangi sistemde olursa olsun ayni oyunlar farkli platformlarda uc asagi bes yukari benzer sekilde cikip duruyor.4k tv zaten pahali birde hdr tv bulacazda alacazda... Bize para nerden gelecek orasi muamma. Bu uyanik ceo takimini besleyip duracaz.Bu yil bmw ye degil de ferrariye terfi etsin suit dairede degilde villada yasasin diye surekli birseyleri satin alacaz.
  • Çok güzel oyun için her zaman ps gaza gelip devasa sistem toplasamda konsolun yerini tutmuyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 1 yamasının ayrıntılarını merakla bekliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • MrNtlu kullanıcısına yanıt
    Kaliten ve çapın işte kurduğun cümlelerden ayan beyan ortada. Bir de utanmadan elit havalarında taklitleriniz yok mu? Forumun asıl içine edenler sen ve senin gibiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VR oyunlarında ki farkı merak ediyorum. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrNtlu


    quote:

    Orijinalden alıntı: dinazorkulagi

    @mrNtlu kardeş fikrimi söylemek istedim dikkate alırsan eğer.
    Eğer grafik düşkünü biri isen pro almanı tavsiye ederim lakin ps4 ve pro oyunları farklanmayacak. Her oyun iki konsol için içün çıkacak. Gittigidiyordan gelen mesaj çok makul deneyebilirsin.( eğer grafik düşkünü değilsen tabi. Her türlü exc. Oyunlar iki makina içinde gelecek) Boyle indirim gorulmedi! Sony PS4 oyun konsolu 1.589 TL yerine ekstra 50 TL indirimle kargo dahil sadece 969 TL. Ustelik 25 TL Worldpuan hediye.https://goo.gl/hKq7em

    Teşekkürler, Grafik düşkünü değilim kesinlikle bazı oyunlarda ararım ama çok da önemli değil. 2. El bölümünde sağlam cihazlar var aslında oyun ile onlarada bakıyorum ama bi yandan da PRO alsam çok daha iyi olur gibi geliyor kararsız kaldım

    Tabikide acele etme. 1700 tl az para değil. Ama dediğim gibi 900p den 1080 p için extra harcama yapmanı tavsiye etmem. Öyle çok da ahım şahım bir fark olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunlar neye optimize edilmiş peki ? Yani grafik iyileştirmesi mi, çözünürlük arttılması mı yoksa kare saniye oranı iyileştirilmesi mi? Açıkçası sabit 60 fps tutturamadıktan sonra gerisi bir anlam ifade etmiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dinazorkulagi D kullanıcısına yanıt
    Bakalım artık hayırlısı teşekkürler yorumlar için :)
  • 60 FPS BB ve DS3 olsa efsane olurdu.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    BloodBorne için AA ve kaplamaların yükseltilmesi şart . Resmen çağ atlar oyun da yaparlar mı acaba ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rcpyksl

    Aşağıdaki oyunlar 4k destekli olacaktır gibi birşey yazmışsınız fakat tüm oyunlar 4k da çalışacak sadece bu oyunlara özel yamalar çıkacak yada native şekilde çalışacak.Diğer oyunlarda 4k da çalışacaklar fakat özel bi upscale tekniği ile çalışacaklar.Her türlü her oyun ps4 ten iyi görünecek sadece bu listede olanlar değil yada ben öyle olmasını umuyorum :)


    Evet her oyun 4k çalışacak hatta bir kaç ay sonra 8k 1-2 sene içindede 12k olcakmış proda oyunlar. 350 dolar veriyosun 4k oyun oynuyosun evet. hı hı yapıyosun bunu inan.
  • O çok konuşulan konsolun artı yönlerinden birisi olarak gösterilen eşit şartlarda mücadele etmek konusuna ne oldu arkadaşlar? Ps4 pro versiyonunda oynayan arkadaşlar yüksek fps oynayacaklar bu multiplayer oyunlarda eşitlik ilkesini bozmuyor mu? Fanboyluk garip şey :)))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    Kaliten ve çapın işte kurduğun cümlelerden ayan beyan ortada. Bir de utanmadan elit havalarında taklitleriniz yok mu? Forumun asıl içine edenler sen ve senin gibiler.


    boşver abi sende benim gibi bunların seviyesine inme, indik bak sınırsız verdiler, sonra tahkimle 114 güne düşürtebildim :)
  • Pro önsiparişim yola çıktı bile, bu arada 115 gün ceza yedim diye sevinin, mapus yata yata biter :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.