Şimdi Ara

Pc'de Hangi Marka/Model Gamepad Alınmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son zamanlarda aklıma takıldı almak istiyorum bir kol pc'me.Ama arada kaldım şu kollar arasında bir

    logitech f310(kablolu olan)
    logitech f710(kablosuz model)
    Xbox 360 Kolu
    Xbox One Kolu

    Bu zamana kadar hep ps oynadım o yüzden xbox koluna uzağım en son 7-8 sene önce elime xbox kolu almıştım nasıl hissettirmişti hatırlamıyorum bile o yüzden alırsan rahat edemem diyede korkuyorum ama sonuçta herkes öyle böyle alışmış oynuyor o kollada.Bana en rahat ve en pc ile uyumda sorun çıkarmayacak kol lazım?Hangisidir bu şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 3 Kasım 2016; 11:16:9 >



  • xbox one beyaz kol bluetooth destekli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasaz

    xbox one beyaz kol bluetooth destekli.

    hocam mesela o kol oyunlarda falan sıkıntı çıkarır mı mesela battlefield 1,rocket league falan bu oyunlarla tam uyumlu oluyor mu?
  • En temizi Xbox One gamepad'i. Otomatik olarak tanıyor, input'u oyunda da ona göre gösteriyor. Fakat eğer isterseniz PS4'ün kolunu da Input Mapper ile kullanabiliyorsunuz Xbox One kolu gibi görüyor fakat oyun input'u yine Xbox'a gösteriyor A diyorsa X'e basıyorsunuz ama yerleri aynı olduğu için yine büyük sorun olmuyor. Rahatlık açısından çoğu kişi PS4 gamepad'i daha iyi diyor ama Xbox One'da çok iyidir, hiç bir sıkıntı çekmiyorum.
  • Xbox one kolu en kalitesi sadece d-pad ler psye göre aşağıda onada alışırsın bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    En temizi Xbox One gamepad'i. Otomatik olarak tanıyor, input'u oyunda da ona göre gösteriyor. Fakat eğer isterseniz PS4'ün kolunu da Input Mapper ile kullanabiliyorsunuz Xbox One kolu gibi görüyor fakat oyun input'u yine Xbox'a gösteriyor A diyorsa X'e basıyorsunuz ama yerleri aynı olduğu için yine büyük sorun olmuyor. Rahatlık açısından çoğu kişi PS4 gamepad'i daha iyi diyor ama Xbox One'da çok iyidir, hiç bir sıkıntı çekmiyorum.

    yani tüm oyunlarda gerek orjinal gerek korsan gerek yeni(mafia 3) gerek eski(mafia 2) pek çok oyunda sıkıntısız oynar mıyım?Bu arada pc'de wifi adaptörü yok o olmayınca galiba bluetooth'da olmuyormuş.Pc'ye tanıtmanın başka bir yolu vs yok mu mesela logitechf710 ne güzel usb'si ile geliyor tak çalıştır direk.Eğer bide wifi adaptör vs almam gerekecekse boşuna masrafa girmeden logitecf710 almayı düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Kasım 2016; 10:59:25 >




  • Her oyunu sorunsuz oynarsınız, diğer sorunuz hakkında bilgim yok ben kablolu kullanıyorum.
  • Logitech en çok önerileni sanıyorum ama bence Xbox One Controller.

    Bunun yanında, alışabilirseniz Steam Controller da alınabilir. Ancak Amazon'dan falan hesaplı sipariş verebilirsiniz sanıyorum. Türkiye'de Gittigidiyor vs. gibi yerlerde satanlar var ama pahalıya geliyor.

    Steam Controller'ın tek dezavantajı, her oyunda düzgün veya istediğiniz gibi çalışamayabiliyor. Ancak dokunmatik bir şekilde çalışması hissiyatı kesinlikle çok değişik. Hoşunuza gider mi gitmez mi bilemiyorum tabi. Dediğim gibi tek dezavantajı bazı oyunlar için hem Steam Controller hem de oyuniçi ayarları çok fazla kurcalamak gerekmesi. Anca böyle doğru yolu bulabiliyorsunuz. Bazı oyunlar için Steam'de ön tanımlı ayarlar var ancak olmayanlarda, çoğunlukla biraz eski oyunlarda sorun yaşanabiliyor.

    Bende her ikisi de var, son derece memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Her oyunu sorunsuz oynarsınız, diğer sorunuz hakkında bilgim yok ben kablolu kullanıyorum.

    yani xbox one kolunu bildiğimiz usb data kablosu ile mi kullanıyorsun?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ben lg telefonumun şarj koblosu ile kullanıyorum
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    xbox a çıkmış bütün oyunları direk tanır hiç uğraştırmaz logitech f710 da xinput desteği var aynı şey o kontrolcü içinde geçerli ancak çok sorun yaşayan var kalite olarak o yüzden xbox 360 veya one kolu daha iyidir. xbox one kolu normal usb data kablosu ile bağlanabilir bu son çıkan beyaz olanının içinde bluetooth desteği var kablosuz kullanmak için yüz küsür liraya özel xbox alıcısı almana gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasaz -- 5 Kasım 2016; 0:29:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nasaz

    xbox a çıkmış bütün oyunları direk tanır hiç uğraştırmaz logitech f710 da xinput desteği var aynı şey o kontrolcü içinde geçerli ancak çok sorun yaşayan var kalite olarak o yüzden xbox 360 veya one kolu daha iyidir. xbox one kolu normal usb data kablosu ile bağlanabilir bu son çıkan beyaz olanının içinde bluetooth desteği var kablosuz kullanmak için yüz küsür liraya özel xbox alıcısı almana gerek yok.

    hocam o windows usb'si çok pahalı ya millet 150-200 tl'ye satıyor.Ama sıkıntı şu ki bluettoh ile bağlayamıyorum çünkü pc'de bluetooth yok malesef.O yüzden logitech f710 alıp başka hiç masraf yapmayı düşünmüyorum şuan tak çalıştır yaparım.Uzaktan da mis gibi oynarım

    yada xbox one kolunu benim usb data kablosu ile kullanmak.O kadar fark olur mu kalite açısından yani logitech kablosuz ama xbox one kablolu olsa bile çok daha kaliteli oyun deneyemi yaşatır mı acaba onu bilmiyorum ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Kasım 2016; 1:3:37 >




  • Xbox S sahibiyim kolu gayet iyi ama PC de eskiden kalma gamestar DS2 çakması kol var. Her oyun görüyor. Hiç rahatsızlık vermiyor. Belki malzeme kalitesi olarak düşük kaliteli ama bence bir denenmeli.

    Eskiden f710 sahibiydim ama ısınamadım bir türlü, sattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.