Şimdi Ara

Ekran Kartı Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorunumu ne kadar arattımsa göremedim, konuyla ilgili burada bir yazı okuduğum için, konuyu buraya açıyorum. Umarım doğru yerdir, gelelim konuya. Bilgisayara 3 gün önce format attım. Sonrasında driverları yükledim fakat Nvidia'nın tanımlanmadığını daha doğrusu Aygıt Yöneticisi'nde kod 43 hatası verdiğini gördüm.
     Ekran Kartı Güncelleme Sorunu
    İnternette araştırıp bulduğum sonuçlarca Nvidia'nın güncellenmesi için İntel'i güncellemem gerektiğini öğrendim. Bunun üzerine İntel'in orjinal güncelleme programı olan "Intel(R) Driver Update Utility 2.6" kurup güncellemeleri tarattım. Ekran kartı güncellemesini buldu, indirdim ve kurdum. Fakat algılanmadı, kurulum not dosyasında, kuruluma dair hataları olduğunu gördüm. Hem Nvidia hemde İntel'in güncel driverları elimde mevcut fakat her kurulumda bir hata vermeden kuruyor, yeniden başlatıyor ve güncellemeyi saymamış olarak devam ediyor. Bu işlem sürecinde hiçbir hata almıyorum. Ekran kartlarını güncellemem için ne yapmam gerekiyor, lütfen yardım edin.







  • Windows Update'ten güncelleştirmeleri kontrol ettiniz mi? Yüklenemeyen bazı sürücüler orada gözükebiliyor.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Bütün geçmiş güncellemeleri kontrol ettim, hepsi sorunsuz yüklenmiş. Güncellemeleri denetle dediğimde ise yeni bir güncelleme görünmüyor.
  • kod 43 diye google'da arattiniz mi?mesela ben arattim soyle bir baslik var usb'leri yarim takarak cozmusler.

    https://forum.donanimhaber.com/m_46707306/tm.htm
  • Kardeşim bende aynı sorunu laptop ile yaşadım ve inan çözemedim. 2 yıl önceki driver ile kullanıyorum laptobu. Yok ne yaptıysam ne ettiysem olmadı. Win7 kurdum olmadı win8 kurdum olmadı win10 kurdum olmadı. Yok abi çözemedim bulursan çözümü Allah için banada at bende halledim. Regeditten kod denettiler şuraya gir böyle yap böyle et. Devredışı bırak aktif et düzelir intel graphic en son sürüm kur olur dediler olmadı. Bak buda benim 19 nisan 2015 de açtığım konu. Halen çözüm bulamadım.
    https://forum.donanimhaber.com/m_104941751//tm.htm#115247656



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sooso -- 2 Kasım 2016; 21:13:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

    kod 43 diye google'da arattiniz mi?mesela ben arattim soyle bir baslik var usb'leri yarim takarak cozmusler.

    https://forum.donanimhaber.com/m_46707306/tm.htm

    Bu dahil Google'da aratıp denemediğim yöntem kalmadı üstadım.
  • Sooso kullanıcısına yanıt
    Eğer çözümünü bulabilirsem haber veririm, fakat çözümsüz gibi duruyor maalesef. Ne denediysem olmadı çünkü...
  • ben bu kod 43 hatasini daha once forumda bir kac kez gormustum halletmistik genelde ama olmayan durumda sanirim kart bozuk oluyordu.sistem saglam mi diye bi emanet kart bulsan gozunle gorsen tahminim sisteminde sorun yok.karti da baska bir makinede deneyebilirsin ayni hatayi verirse kartin isi bitmis demektir.herkesin pc meraklisi arkadasi olmuyor ve eskisi gibi her yer bilgisayarci degil ama en garanti cozum budur en azindan bosuna ugrasmazsin.
  • Bende sistemde sorun olacağını düşünmüyorum, bu aklıma gelmemişti. En kısa zamanda bunu deneyeceğim, cevap için çok teşekkür ederim. Denedikten sonra çıkan sonucu sizlerle paylaşacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.