Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
18
Favori
107.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmysterious

    S.a hocam öncelikle verdiğin bilgiler 9cin teşekür ederim. Aslında Pixelence Roma alışmıştım ama telefonumu kaybetmek istemiyorum onun için Android 7ye dönsem iyi olacak



    Ben bu Romu Xda-developers'den direk indirip kurdum yani gapps, kernel filan uğraşmadım.



    İkinci olarak verdiğin link kırık olabilir mi çünkü birşey görünmüyor. Daha doğrusu dosya yok veya illegal uyarısı alıyorum.



    Son olarak Android 7 için önerdiğin Rom hangisi?
    https://download.mokeedev.com/?device=zl1

    burdan 7.1 en güncel tarihliyi indir. ( MK71.2-zl1-181213-RELEASE.zip )

    gapps dan dahttps://opengapps.org/

    ARM64 + 7.1 + MINI indir


    kullandıgım rom üsttekidir. stabil suan için ..




  • Aşağı yukarı bir 70 küsür oldu muzdarip insan sayısı, 80'leri zorluyor bu kapanma durumu bakalım nereye kadar gidecek hala xda'da şarj cihazınızdan diyorlar adam orjinal kullanıyorum da dese 3. parti bir kablo ve cihaz kullanıyorum da dese bu argüman aynı. Otomatik mesaja bağlamışlar.

    Tesla bobinine bağlamak lazım demek ki cihazı.

    #KAPANMAİLETOPYEKÜNMÜCADELE
  • https://opengapps.org/ sitesine girdiğinde sececeğin seecenekler bunlar olacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djtato

    sana tavsiyem cihazda twrp varmı ona bak. cihazda ses acma tusu ile power bas. recovery modda acılması lazım acılırsa. ordan kullandıgın pixel rom ve kerneli değiştirebilirsin.konu baslıgı altında ilk sayfalarda nasıl yapacagın anlatılıyor.. bu durum tamamen kernel sorunu.. bir çok kişinin telefomları bu durumdan dolayı bozuldu..bence sende de cihaz komple gitmeden rom değiştir. hatta tavsiyem 7.1 don ve kullan.. 8 ve 9 sorunlu gibi bir çok kişinin basına bu sürümlerde geldi..

    Alıntıları Göster
    ses açma ve power tuşuna bastım ama hiçbir şekilde açılmıyor. şarj olmuyor . bilgisayara takıyorum bilgisayarda görmüyor. bugün cihaz çantamdayken bir ara tekrar denemek için çıkardım cihaz çok ısınmıştı. acaba problem bataryada mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AneshesiaTR

    ses açma ve power tuşuna bastım ama hiçbir şekilde açılmıyor. şarj olmuyor . bilgisayara takıyorum bilgisayarda görmüyor. bugün cihaz çantamdayken bir ara tekrar denemek için çıkardım cihaz çok ısınmıştı. acaba problem bataryada mı?

    Alıntıları Göster
    ne desem bilemedim. bataryan hızlımı bitiyordu peki? bu sorunlu telefon ile hiç basıma gelmedi.. cok rom sildim attım. formatladım bu telefonu ama boyle sorunlar cok sukur basıma gelmedi..

    qfıl ile yükleme yap desem hiç ısık yok dıyorsun. baska sarj yada baska kablo al dene bence. yada type c soketine takarken sert tak filan.. belki soket bozuldu..




  • mbtt.107 kullanıcısına yanıt
    Hocam ihtimale binaen telefonu bir köşede bekletiyorum.Belki bir çözüm bulunur.
  • pegasus33 kullanıcısına yanıt
    Umarım bulursunuz hocam. Geçmiş olsun tekrardan.
  • arkadaşlar elimdeki 2. le pro3 de bu gün itibariyle kapandı ve açılmıyor. öncelikle elimde 2 adet x720 tel.vardı. biri geçen ay birden kapandı ve bir daha açılmadı. araştırdım bir sürü şey denedim olmadı ve en sonunda ankarada bayram kaya adlı bu sektörde en iyi olarak bilinen arkadaşa gönderdim. yaklaşık 3 hafta kaldı ve olmadığını söyledi geri gönderdi. şimdi bu gün instegramda videoya bakarken elimdeki 2. le pro3 de kapandı ve açılmıyor. öfkemden sinirimden ne yapacağımı bilemiyorum. şimdi durduk yere bu iki telefon çöpe mi gidecek. yokmu tavsiyesi olan yardım edecek yada olan.
  • cobane kullanıcısına yanıt
    Hangi romdaydın hocam?
  • yazılım konusunda bizden çok daha bilgili arkadaşlar var konuda. benim tel.de bozulmuştu. o kapanıp bir daha açılmayan telefonlardan birisi. kullanılan rom'dan ziyade Leeco'nun kronik sorunlu telefonları olduğunu düşünüyorum. çin'in LG'si diyorum ben bu markaya. malumunuz LG'nin de g3 g4 g5 serisi kronik sorunlu , kapanıp açılmayan hayalet ekranlı telefonları ile meşhur. benim telefon ilk kapandığında içini açınca gördüm ki, vidaları falan eksikti, daha önce tamirat gördüğü çok belliydi. aliex'den aldığımız kartların büyük bölümü tamir görmüş kartlarmış. lafı şuraya getireceğim, eğer telefonların bozulması android 7 veya 8 custom romlar'ın kullanılmasına bağlanıyorsa bu telefonun benden önceki sahibinden de (muhtemelen bir çinli) bu telefon bozulmuş. bundan 2-3 sene öncesi belki.. o zamanlar android 7- 8 de yoktu. custom romlarda muhtemelen bu kadar yaygın değildi. ama o vatandaşların da telefonu bozulmuş. bu durum gösteriyor ki, kartın bozulmasını custom romlara bağlamak bence çok doğru bir tespit değil. stock rom'da kullanmak telefonun ömrünü uzatıyor olabilir mi bilemeyeceğim , belki bazı arkadaşların kartı hiç bozulmayacak. ama çoğunluğun durumu gösteriyor ki, leeco kronik sorunlu bir telefon ne yazık ki.. zaten sahibinden'deki ilan sayısı da oldukça azaldı. bu durum telefonların çoğunun bozulduğunu gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 4 Şubat 2019; 1:55:12 >




  • bence olay tamamen custom romlarda neden mi ram cpu voltaj değerleri ile overclock ettikleri için cihazı. yazılımı atıyoruz. aa diyoruz bu rom cok iyi cok hizlı sonra pat telefon gitti. stock rom kullananlara belki birşey olmuyor. dediğin gibi piyasada sıfır diye sıfırlanmıs cok cihaz var.. belki cogu zaman ilanlarda yazıyor bu cihaz tamir gorup sıfırlanmıs diye ama biz dikkat etmiyoruz..
  • mbtt.107 kullanıcısına yanıt
    yıllardır omni kullanıyorum. her iki telefonda da en son omni rom vardı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eranyumm

    yazılım konusunda bizden çok daha bilgili arkadaşlar var konuda. benim tel.de bozulmuştu. o kapanıp bir daha açılmayan telefonlardan birisi. kullanılan rom'dan ziyade Leeco'nun kronik sorunlu telefonları olduğunu düşünüyorum. çin'in LG'si diyorum ben bu markaya. malumunuz LG'nin de g3 g4 g5 serisi kronik sorunlu , kapanıp açılmayan hayalet ekranlı telefonları ile meşhur. benim telefon ilk kapandığında içini açınca gördüm ki, vidaları falan eksikti, daha önce tamirat gördüğü çok belliydi. aliex'den aldığımız kartların büyük bölümü tamir görmüş kartlarmış. lafı şuraya getireceğim, eğer telefonların bozulması android 7 veya 8 custom romlar'ın kullanılmasına bağlanıyorsa bu telefonun benden önceki sahibinden de (muhtemelen bir çinli) bu telefon bozulmuş. bundan 2-3 sene öncesi belki.. o zamanlar android 7- 8 de yoktu. custom romlarda muhtemelen bu kadar yaygın değildi. ama o vatandaşların da telefonu bozulmuş. bu durum gösteriyor ki, kartın bozulmasını custom romlara bağlamak bence çok doğru bir tespit değil. stock rom'da kullanmak telefonun ömrünü uzatıyor olabilir mi bilemeyeceğim , belki bazı arkadaşların kartı hiç bozulmayacak. ama çoğunluğun durumu gösteriyor ki, leeco kronik sorunlu bir telefon ne yazık ki.. zaten sahibinden'deki ilan sayısı da oldukça azaldı. bu durum telefonların çoğunun bozulduğunu gösteriyor.
    Zamanında çok dedim aliekspress'den alınan cihazlar ile gearbest veya çin'den alınan cihazlar arasında fark var diye hatta ekran süreleri ile çok konuşmuştum burada sizde bu mesajınızda bana katılmış oluyorsunuz.
    Gelelim diğer konuya eğer cihazınız ALiekspressten almışsanız sıkıntı çıkması çok olası rebufished cihaz satılıyor aliekspresste fiyatları o yüzden uygun.

    Son olarak eğer cihazınız kutusu beyaz ise %99.9 rebufished cihaz kullanıyorsunuz cihazın ojinal kutusu siyahtır bunuda belirteyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 8 Şubat 2019; 11:28:44 >




  • Lazye arada kendını goster uzun zamandır yoksun :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djtato

    Lazye arada kendını goster uzun zamandır yoksun :))
    Buralardayım hocam başka cihaz kullandığım ve üniversite olduğu için pek uğrayamıyorum konuya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djtato

    bence olay tamamen custom romlarda neden mi ram cpu voltaj değerleri ile overclock ettikleri için cihazı. yazılımı atıyoruz. aa diyoruz bu rom cok iyi cok hizlı sonra pat telefon gitti. stock rom kullananlara belki birşey olmuyor. dediğin gibi piyasada sıfır diye sıfırlanmıs cok cihaz var.. belki cogu zaman ilanlarda yazıyor bu cihaz tamir gorup sıfırlanmıs diye ama biz dikkat etmiyoruz..
    sd821 yeterince hızlı bir işlemci zaten, cihazı hızlandırmak için overclock yapmaya gerek yok ki, stabil bir rom olması yeterli. bilmiyorum ama piyasadaki cihazların çoğu arızalı şu anda. gearbest'ten alınan ürünler tamir görmüş ürünler değildir belki ama daha sonradan bozulmadıkları ya da bozulmayacakları anlamına da gelmiyor. zamanında yurtdışından tr'ye hatırı sayılır sayıda, yüzlerce telefon geldi, cihazlar halen sağlam olsa sahibinden de 2. el ilanları olurdu ama 2-3 tane x720,x727 ilanı var sadece. bu da benim tezimi kuvvetlendiriyor. yani elinizde pro 3 varsa bootlop olma ihtimali çok yüksektir. bu durumun custom romlarla çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum. zaten neden bozulduklarının çok da önemi yok bu saatten sonra.




  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hocam stock romda kapanıp açılmayan cihaza denk geldiniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbtt.107

    Hocam stock romda kapanıp açılmayan cihaza denk geldiniz mi?
    hocam sorunun cevabını tespit etmek çok kolay değil. sadece burada forumdan yazanlara sorabileceğimiz bir soru. ama bu cihaz ae'de satılırken 5'er 10'ar tane satmak için alanlar oldu. sahibinden sitesinde fotoğraflarını paylaşmışlardı oradan biliyorum. yurt dışından o dönemde tr'ye rahat 200 adet pro 3 girmiştir. giren o telefon sayısına rağmen sahibinden sitesinde 2-3 tane ilan var sadece. böyle bir düz mantıkla hareket ediyorum. bunun 2 sebebi olabilir. ya bu telefonun kullanıcıları çok memnun, satmak istemiyorlar ya da satılacak pek telefon kalmadı...
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hocam Pro3'ün Çin forumlarına kadar inceledim. Ne kadar kapanmadan muzdarip insan var ise hep custom romlarda olduklarını söylüyorlardı. Stock romda kapananı görmediğim için bende custom romlara attım topu anlayacağın.
  • valla uzun zamandır 7.1 surumu kullanıyorum.. daha hiç boylr bişi gormedim.. :) insallah da gormem. suan için mokee rom ile stabil gidiyorum.. 8 ve üstü olan custom romlar patlak. ve kerneller. cpu ram hızı ile oynayıp alın size hız diyorlar.. sonra da gümmm
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.