Şimdi Ara

Endoskopi olacağım korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler midemde yanma ve ekşime sorunu yüzünden pazartesi günü devlet hastaneside endoskopi olacağım ama anestezi almadan anestizi alarak yaptırmak istediim yok akciğer filmi,yok ekg yok rapor baya iş çıkardılar bende zamanım olmadığı için anestezi almadan olmayı tercih ettim ağzıma bir spray sıkacaklarmış anestezi almayacağım için çok korkuyorum o kadar kötü bir şeymi? Şimdiden teşekkürler.



  • Zor bi sey degil allah buyuk atlatirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #mosoko kullanıcısına yanıt
    İnşallah
  • anestezi alsan iyi olurdu . en azından bari damardan hafif uyuşturucu bişe yapsalar . ben 6 kere oldum anestezi ile . gayet normaldi . simdi iyi midem şükür ama dikkat et yediğine içtiğine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eric Cartmann kullanıcısına yanıt
    Valla öylede çok teferruat çıkardılar zamanım yoktu mecburen kabul ettik bakalım girecez sonuç ne çıkacak,Ayrıca ne yesem sıkıntı sebze yemekleri dışında 1 yıl boyunca hayatım beter oldu artık.
  • Olalı 3 gün oldu tam bir işkenceydi doğrusu anestesi almadan yaptırmayın bence zor dayandım çok kötü bir his.Tabi dayanılmıycak bir şey değil hava verdikleri zaman mideye birde ilk mide borusu tam işkence parça almak için bir cubuk gibi birşey soktukları zamanda çok kötü oldum. Ağzınzıa sıktıkları spray zaten ayrı bir şey kolanyadan daha acı ve tadı kötü ağzınız diliniz boğazının resmen yokmuş gibi benim gıcığım olduğu için sürekli öksürmem lazım tik olmuş işlem sırasında o da çok sıkıntı çıkardı. Şimdiden yaptıran veya yaptıracak kişilere çok geçmiş olsun zor bir işlem değil ama çok mideniz bulanıyor.
  • Anestezi olarak yaptıracaksınız, zaten kısa sürüyor onun için işkence çekmeyin, uyandıktan sonra biraz boğazınızda ağrı falan hissedeceksiniz o da iki günde gidiyor, tabi anesteziden sonra da uyku hali devam ediyor. Ben daha önce iki defa oldum, anestezi yaptırmadan olanların halini görünce anestezi olmaya karar vermiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.