Şimdi Ara

Otomobilin önü 1996 model, arkası 2000 model çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amasya’da kaportacıya götürdüğü aracı için “Aracınız 2+1” sözünü duyan Hasan Bolat, hayatının şokunu yaşadı. Aracın ön kısmının 1996 model, arka bölümünün 2000 model bir araca ait olduğu belirlendi.

    Hasan Bolat, geçen yıl bir tanıdığından takas yapıp üstüne para ödeyerek aldığı beyaz renkteki aracının bir süre sonra gittiği kaportacıda ön kısmının 1996 modelken, arka bölümünün kırmızı renkteki 2000 model bir araca ait olduğunu öğrenmesi üzerine inanamayıp soluğu Amasya Küçük Sanayi Sitesi’ndeki kaportacılarda aldı.

    Burada da aynı yanıtı alan 32 yaşındaki Bolat, “Bana aracın ‘2+1’ olduğunu söylediler. Yani iki aracı birleştirerek tek otomobil haline getirmişler. Arkasının kırmızı, önünün beyaz olduğunu dile getirdiler. Bir an şoka girdim” dedi.

    “BİZ YANDIK BAŞKALARI YANMASIN”

    Önü 96, arkası 2000 model dediği aracını satmayı düşünmeyen Bolat, “Biz yandık, başka Hasanlar yanmasın. Amacımız bu. Bu aracın bu şekilde olduğunu tüm Türkiye’ye duyurmam lazım. Çünkü bu bilgiyi paylaşmamak ahlaksızlık manasına geliyor” diye konuştu.

    https://www.otopark.com/2016/10/ikinci-el-otomobilin-onu-1996-model-arkasi-2000-model-cikti/



  • 2.el piyasası bu kadar yüksek olursa her türlü çakallığı yaparlar. Devlet en azından elektrikli araçlara teşvik indirimi, vergi indirimi yapsa 2.el piyasası düşer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinali kaç model acaba, eğer 96 model diye aldıysa en azından arkasını 2000 model yapmışlar ses etmesin ama 2000 model diye aldıysa yazık olmuş

    tamam şaka yaptım ne denebilir ki, sözde müslüman ülkeyiz ama her türlü pislik var ülkede
  • Arkasının 2000model olduğunu nası anladık çünkü arkası daha diri duruyor. İbretlik tespit.
  • şerefsizler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.