Şimdi Ara

Plat Eloyu Ciddi Ciddi Taşıyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Westteyim,geçen sezonu dia4 bitirdim,bu sezon üst üste gelen afklar yüzünden elohell'e girdim ve çıkmak neredeyse imkansız bu ne böyle,karşıya statları süper adamlar atanıyor bana 0/10 0/20 ler ve hala daha 0/10 oynadıkları champlarla oynamaya devam ediyorlar,burdan çıkmanın yolu nedir?Neredeyse boostlatıcam artık,plat çerçevede istemiyorum.Burasıda trollerle dolu ciddi cevap gelmez ama başka yer yok unlucky



  • low
  • Taşıyamıyorsan taşıyamıyorsundur iyi değilsindir yq da kucumsuyorsundur. Once mac kaybedebilecegini kafana sok. Ben de bu sene aynı sorunları yaşadım biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plat 1-2 diamond 5 ten daha iyidir öncelikle onu belirteyim. 4 ile kafa kafayalar. ben plat 1 de 1 yıl takılı kaldım, son anlarda dia3 seri maçlarına kadar çıkabildim westte o an anlıyorsun ki yükseldikçe oyunun kalitesi artmıyor enterasan bir durum ama gerçekten öyle. Yapacak birşey yok hocam şansla alakalı ama kendini biraz daha geliştirirsen yükselmeye tekrardan devam edersin, başka ligde olsam haketmiyorsundr derdim ama plat 1-2 ile diamond 4-5 aynı seviyedeler o yüzden hepsi aynı benim gözümde. Şimdi farkettim de, diamond4 plat 3-4 seviyesinde o yüzden onu es geçeyim.
  • Genel olarak başına buyruk adamlarla dolu plat elo.Son 2 gündür mide gelin,ejdere gelin,farmı bırak barona yardıma gel,ormancı bana vadi sal diye bağırmaktan kafayı yedim.Plat eloyu taşımanın yolu otplerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodimir

    plat 1-2 diamond 5 ten daha iyidir öncelikle onu belirteyim. 4 ile kafa kafayalar. ben plat 1 de 1 yıl takılı kaldım, son anlarda dia3 seri maçlarına kadar çıkabildim westte o an anlıyorsun ki yükseldikçe oyunun kalitesi artmıyor enterasan bir durum ama gerçekten öyle. Yapacak birşey yok hocam şansla alakalı ama kendini biraz daha geliştirirsen yükselmeye tekrardan devam edersin, başka ligde olsam haketmiyorsundr derdim ama plat 1-2 ile diamond 4-5 aynı seviyedeler o yüzden hepsi aynı benim gözümde. Şimdi farkettim de, diamond4 plat 3-4 seviyesinde o yüzden onu es geçeyim.

    Amacım dia çerçeve plat istemediğimden uğraşıyorum çıkmaya,1 aydan az kaldı sıfırlanmaya çünkü.Ama adamlar resmen yatarak oynuyor gibiler,o kadar umursamaz yani,durum böyle olunca bir sürü eğitici video izledim challenger oyunculardan ama çoğu yaptığım ve bildiğim şeyler zaten,plat eloyu taşıyabilecek kadar şeyi fazlasıyla biliyorumdur bence ama fena elohellim yani,dk 50 mesela jungler bot farmı itmeye gidiyor ?Nasıl bu kadar düşünmeden oynayabiliyorlar anlamıyorum.




  • P4de takılı kaldım bende, lanet bir olay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende P2 deyim hala , harabeyim sürünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterlar daha yukarı tırmanamayınca genelde smurf açıyolar.
    Plat 1 2 de ki tryhard+smurfler taşımayı imkansız yapıyor.
    5 kişiden 5 ininde karşıdan yetenek ve champ farkı olarak eksik olmaması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.