Şimdi Ara

Türk Telekom Neden Mi Yavaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [size=4]Arkadaşlar herkese merhabalar iyi forumlar.
    Ben yaşadığım bir olayı en ince detaylarına kadar sizlere anlatacağım. bu şekilde yapmamın sebebi TTelekom il müdürlüğünde çalışanları elimizden birşey gelmez bimere cimere yaz sosyal medyaya yaz öyle çözüm bul demesinden dolayı yazıyorum.


    [size=6]Ağustos 2016'dan beri x ilindeyim ve taşındığım bölge yeni inşaatı bitmiş bina fakat 2 yan binada internet var. Elektrik su vs olaylarını hallettikten sonra interneti bağlatma/nakil yapma yollarına düştüm ve halen bu yoldayım inat ettim bu konuda asla pes etmeyeceğim.
    Bulunduğum ilin Türk Telekom İl Müdürlüğü bakın yanlış birşey yada size bi kahvehane ismi yazmadım "TÜRK TELEKOM İL MÜDÜRLÜĞÜ" !

    -Alo iyi çalışmalar kolay gelsin.
    --Sağolun
    .....
    ....
    ...
    -Alt yapı ne zaman bağlanır ne yapılabilir bunun için.
    -Baskı yapacaksınız Türk Telekom'a dilekçe felan hikaye 8-9 aydan aşağı cevap gelmez. ( [size=3]3071 sayılı Dilekçe Kanununun 7.md gereği 1 ay içerisinde dönüş yapılmak zorunda.!!! )
    -Beyfendi anladım baskı yapalım da ne yapalım yani ben vatandaşım siz para kazanacaksınız ben ne yapabilirim ki en fazla dilekçe veririm.
    vs.vs.vs

    Gel zaman git zaman 18 Ekim 2016 tarihinde X ilinin Türk Telekom il müdürlüğüne gittim. ve burada anlattıklarım tamamen orjinaldir, ve gözlerimle gördüğüm için film etkisi yaratmıştır bende. (ayrıca tarihleri özellikle belirtiyorum ki 10 yıl sonra okuyanlar "vay anasını 2016 da bunlar yaşanmış desin" ) ...

    İl Müdürlüğünde "ÇÖZÜM MASASI" (ne kadar sorun çözüyorlar bir bilseniz) gittim ve durumu anlattım. neyse oradaki hanımefendi halimi anladı. bana vatandaş olarak hizmet gelir ve ben para öderim düşüncesini anlatabildim. ve tabi bu arada diğer müşteriler geliyor [size=5] (bağıra çağıra 4 haftadır arıza var bi ekip gelmedi,,, yok benim 3 ay oldu 4 hafta neymiş vs). ortam bu şekilde yani.
    Neyse nakil birimine nakil dilekçesi vermem gerektiği, nakil biriminin de kontrol ettikten sonra altyapı yoksa, teknik rapor hazırlayıp bana 10 gün içerisinde dönmesi gerektiği söylendi.
    Nakil birimine gittim ve masada oturan "beyefendi" ye ( şu anda çok güzel küfürler ediyorum. ) nakil yaptırmak istiyorum bu konuda alt yapı yok ne yapmam gerekir diye sordum. bana dediği tek şey şu ve tavrı babasının hayrına iş yapıyormuş gibi bir tavırda ağzını yüzünü eğerek!
    - Hattını iptal ediyoruz imzala burayı !
    - Abicim ben iptal istemiyorum altyapı istiyorum, internet lazım bana alt yapı lazım. İptal çözüm mü?
    - Valla keyfin bilir altyapı yok baskı yapın açtırın altyapıyı ister bimer e yaz ister cimer e yaz ister iptal et ister etme...
    - Ya telefonla arıyorum baskı yapın diyosunuz, hangi çağdayız ya hangi çağdayız baskı yap ve yaptır. 2016 yılındayız elimizde birsürü imkanlar var ne demek baskı Mahalle olarak kendimizi kapıya zincirleyip benzin döküp kendimizi mi yakalım?
    - Valla alt yapı yok ne yapıyosan yap!

    Neyse bir sürü boş konuşmadan sonra, üst katlardan birinde teknik servis bakın dikkat li okuyun "TEKNİK SERVİS" varmış oraya gitmem gerektiği söylendi.
    Çıktım girdim içeri masada 50'li yaşlarda ve oraya sadece sabah 8 akşam 5 arasındaki saatleri sadece orada olmak için gelen birisi mizacını ilk görüşte veren bir "beyefendi" vardı.
    Durumu anlattım ve masada yüzlerceeee dilekçe vardı.
    Dilekçeyi yazarken bir yandan konuşuyoruz, neden altyapı yok ?
    [size=8]- Ulaştırma bakanlığı bize yatırım yapmıyor bizim türk telekom il müdürlüğü bu yıl yatırım yapmadı yanlış yaptı bu sebeple bizde yetiştiremiyoruz, eleman yok, kablomuz yok, suriyeliler geldi bide onların talepleri var vallahi yetişemiyoruz !!!!!

    ya şu cümle yetiyor ya sadece şu cümle. mantık çerçevesinde düşünün ya bir kurum yanlış yapıyor ve bir il de 1000lerce kişiyi mağdur ediyor sonra suçlusu biz gibi konuşma yapıyor.
    Neyse bu cümlelerin üzerine hiiiç birşey diyemedim ilk yaşadığım tartışmalardan dolayı taşlar yavaş yavaş yerine oturdu.
    Dilekçeyi verdim ve çok ta umrumda yazsanız ne oluyor tarzında dilekçemi masaya fırlattı.
    - [size=6]tamam 8-9 aya kadar çıkar
    -ya dedim falanca kanun falanca maddeye göre 1 ay içerisinde dönüş olmak zorunda-
    -valla anca yetişir.
    -beyefendi bana sayı vermediniz dilekçemi alıp resmi evrak gibi görmediniz lütfen sayı verin ve fotokopisini talep ediyorum.
    -(homurdanarak) valla gerek yok da istersen veriyim ben,
    -ver ver sen ver bana sayıyı.
    .
    .
    .
    -şimdi kaç aya çıkar dilekçe sonucu?
    [size=6]-1,2 aya kadar kesin çıkar !
    [size=3]-hı bu arada online işlemlere de giremiyorum yardımcı olurmusunuz?
    -online işlemlere hangi mail ile giriş yapıyorsunuz?
    -Gmail
    -GİMEYİL Mİ?
    -evet
    -O NEY HOTMEYİL GİBİ BİŞEY Mİ?
    -evet G-MAİL G-M-A... diye yazıyor.
    -HİÇ DUYMADIM BELKİ ONDAN DOLAYI GİREMİYORSUNDUR.



    [size=5]uzun lafın kısası...
    [size=5]öncelikle bu kısa anıyı okuduysanız teşekkür ederim.
    en önemli kısımları vurguladım elimden geldiğince.
    bir kurum düşünün ÜLKENİN İNTERNET SAĞLAYICISI !
    ve TEKNİK SERVİS ELEMANI adı altında çalışan bir insan GMAİL i bilmiyor.
    içimden yazıklar olsun size yazıklar olsun sizi denetleyenlere diyerek evin yolunu tuttum.

    EDİT : Bu arada 444 0 375 hattındaki üst seviye zekalı insanları sizler de bilirsiniz. Geçenlerde yine aradım basit bi işlemdi tam hatırlamıyorum ama çok basit bir işlemim vardı 15 dk boyunca hiçbir işlem yapılmadan bilgilerinizi kontrol ediyorum deyip durdu.
    En son çileden çıktım sisteminiz neden bu kadar yavaş?
    -BEYEFENDİ BİR SÜRÜ ABONEMİZ VAR BU BİRSÜRÜ ABONE İÇERİSİNDEN SİZİ BULUP BİLGİLERİNİZE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUM DEDİ.
    .
    .
    VE BUNUN GİBİ BİRSÜRÜ GÜZEL KAFAYLA KONUŞAN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNİZ VAR.
    SİZE TEST ETMENİZİ ÖNERİRİM BUGÜN BİŞEYLER SORUN MÜŞ.TEM. YARIN AYNISINI SORUN FARKLI ŞEYLER KONUŞACAKLARINA KALIBIMI BASARIM.
    BECERİKSİZ GOOGLE'DAN HABERİ OLMAYAN İNSANLARI ÇALIŞTIRAN BİR KURUM İSTEMİYORUM.
    VE BİR MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ DÜŞÜNÜN Kİ "SİZİ AZARLIYOR" SİZİ KİME ŞİKAYET EDEBİLİRİM DİYORUM BUYRUN BANA ŞİKAYET EDİN DİYOR.
    YA NE KADAR ANLAMLI VE SAYDAM BİR UYGULAMA SİZCE???

    Umarım bir yerlere ulaşır bu yazdıklarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzoztas -- 19 Ekim 2016; 16:19:00 >







  • Liyakat çökmüş durumda, devlet kurumları cahil ve torpille işe girmiş vasıfsız eleman kaynıyor. Telekom bu konuda başı çeken özelleşmiş bir kurum. Ne bekliyorsun ki?
  • Telekom veya onların taşeronu olan şirkette tanıdık bulamazsanız işiniz zor. Bazen Müteeahit inşaat aşamasında başvursa daha erken yapabilirdik diye cevap veriyorlar.

    6-7 ay önce bitirdiğimiz bina için 1 yıl önce kutu ve yıkımdan dolayı uzatılıp yere bırakılan kabloların düzenlenmesi için başvurduk kablolar hala yerde üzerinden neredeyse 1 yıl geçmesine rağmen ilgilenmiyorlar. Sistem tamamen Telekom'u koruduğu için ilgilenmiyorlar.

    yıkım sırasında kağıt imzalatılıp kablolar zarar görürse sorumluluk sizde diye kağıt imzalatıyorlar.

    yapacakları iş uzatılan kabloyu tekrar eski haline getirip bağlantı noktasından 3mt kablo çekmek hhepsi bu.. İstanbul da 1 yıldır bunu beceremiyorlar.

    İşin kötü yanı şikayet edecek bir yer yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.