Şimdi Ara

Zingat İle Detaylı Kiralık İlanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Zingat İle Detaylı Kiralık İlanlar

    İnternet evimize ve hatta ceplerimize kadar girdi. Birçok yararı beraberinde getiren bu gelişim, satılık ve kiralık daire alanlara da önceden tahmin edemeyeceğimiz kolaylıklar sunan emlak firmalarını da ekranlarımıza getirmiştir. Ancak her online ilan veren sitelerden istediğimiz karşılığı alamıyor. Bu noktada Zingat, sitesinde verdiği kiralık ilanında yer alan bir eve tıkladığınızda ev hakkında görseller, ulaşım bilgileri dahil pek çok bilgiyi de sunmuş oluyor.

    • Bölge kira-satış trendleri
    • Bölge ortama kira-satış oranı
    • Bölge eğitim durumu, nüfus, medeni durum ve hatta ilanı veren emlak firması hakkında da detaylı bilgilere de ulaşabiliyoruz.

    Bursa Kiralık Daire

    Bursa´da öğrenciye uygun evler, ofis ve işyeri arayanlara devren kiralık, komple kiralık bina ve hatta çeşitli kullanım amaçları için kiraya verilmiş iş yerlerini internet ilanlarından inceleyebilir, dilerseniz kolaylıkla kiraya verebilirsiniz. Ayrıca Bursa Kiralık Daire arayanlar da kendisine uygun özellikleri filtreleme seçeneğiyle dilediği eve ulaşabilmektedirler.

    Kiralık Villa İle Harika Bir Tatil Geçirin

    Özellikle ülkemizin sahil turizmi bakımından popüler bölgelerinde aradığınız nitelikte kiralık villa ilanlarına zingat.com web adresinden gözden geçirebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.