Şimdi Ara

K555UB ssd takarsak garantiden çıkacağı sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi başıma gelen sorundur kendileri. 1 gündür okuyorum nette ordan burdan ama tam emin olamadım kimisi asus servisle olan konuşmalarını birebir aktarsa da ben de aramak istedim müşteri hizmetlerinin telefonunu çevirdim. Yağız bir delikanlı açtı telefonu ve dedi ki takma yavrum takma çıkarırız garantiden.

    Neymiş dvd room`a hdd yi takıp hdd yuvasına da ssd yi takarsak tüketeceğimiz elektrik artarmış cihazın stabil tüketimini aşarmışız bundan mütevellit garantiden çıkarmış. İyi hoş da hafız sen buna neden vida koydun ki açıp update falan yapamayacaksam. Bi ssd li modelin ne kadar haberin var mı ? 4GB ramle aldım bu bilgisayarı ve 8 ram ekledim. Kendi modellerin de 8 GB lık olanı alsaydım direk 1tb hdd ile 400 tl fark koyuyorlardı zaten bu ülke de bir ürün alırken o üründen bir tane de devlete alıyomuşuz bağışlıyomuşuz gibi vergi veriyosun.

    Acaba diğer global asus servislerin de de Türkiyedeki gibi mi hizmetleri. Hani yaptığım işlem de hata olsa ve sen garanti dışı bıraksan anlarım ama bu modellerin en büyük sıkıntısı menteşe olayı sanırım. Ben ssd taktım diye menteşeler de sıkıntı yaşarsam kabul etmeyecek misin? Asus bey ne yapıyorsunuz??







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.