Şimdi Ara

Şirketin IT cisi banladı beni internete bağlanamıyorum yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    İşim gereği farklı şirketlere gidip bir kaç ay orada bulunuyorum . Bu sefer geldiğim şirkette de internete çok sınırlı bir kullanım izni veriliyordu . Outlook çalışmıyor ,youtube , facebook , vsvs gibi çalışanların tembellik edeceği hiç.bür siteye de girilmiyordu "engelli site " uyarısı alıyordum . Ben de VPN kullanarak istediğimi yapıp kafama göre takılıyordum taa ki iki gün öncye kadar sanırım IT sorumlusu uzaktan trafiği fark etti ve beni banladı şu an ağa bağlıyım (şifreli ağ) ancak üzerinde ünlem işareti var ve internet erişimi yok .
    Bu durumu IT ye çaktırmadan düzeltebilir miyim ? Dediğim gibi sonra tekrar yakalayıp banlasın sorun değil ama " lan bak şu herif banı da aşmaya çalışıyor " dememeliler fark ettirmemeliyim yani çabaladığımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Böyle bir şey yapman söz konusu değil. Bir IT uzmanı olarak söylüyorum sana bunu :))
  • Dostum caresini de biliyorsundur o zaman bi taktik ver bişey yap :) yav ben adamların elemanı da değilim bilse aslında durumu zaten bana sınırsı izin verir de işte ama hem yüz göz olmamak.için hem de artık bir kere ban yediğimüz içün bişey diyemiyorum :) ayrıca tek dersim outlookçalışsın yetwr mail yazamıorym. Tekefında da paket bitti 10 g0n bekle dur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.