Şimdi Ara

Çalışmam lazım ama ufak bir sıkıntı var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birşeyleri başarmak için uzun süre çalışma yapmak istiyorum. Yani çalışmadan kastım okuldaki son senemde hem kendime birşeyler katmak, hem de hayalime yatırım yapmak ve bir deneme yapmak için tabiri caizse başka hiçbir şey yokmuşçasına abanmak.

    Bunu 1 kere başarabildim hayatımda, o da üniversite sınavına hazırlanırken, gerçekten başka hiçbir işim yokmuşçasına sınava abandım, sonucu güzel oldu.

    Ama o zamanlar birkaç ayımı yaşanmamış varsayarak daha iyi bir gelecek hayali kuruyordum, şimdi de aynı hayali kuruyorum ama ufak bir sıkıntı çıktı.

    Sıkıntı da şu ki 24 yaşımdayım ve kız arkadaşım olmadı daha hiç, bunu eksiklik olarak görüyorum ve gerçekten böyle sevip sevileceğim, anlaşabileceğim bir kız arkadaş gerekiyor hayatıma bunu anladım.

    Sıkıntı neresinde derseniz, bunu 17-18 yaşında LYS'ye çalışırken hayatımı yaşanmamış varsayıp güzel bir başarı elde ettim, ama şuan sanki tekrar aynı şeyi yapıp 8 ay kapanıp birşeylere çalışırsam yalnızlıktan ölecekmişim gibi geliyor, öte yandan bir tarafım diyor ki, geçen akşam öyle bir düşünce geldi yani, spora kas vücut yap, body'ciler gibi değil yani fit vücut, ve de kız arkadaş falan yap, okulu da biraz uzat. Ama öte yandan yaşıtlarım zaten çoktan bitirdiler falan stres oluyorum.

    Yani özetle:
    8 ay gibi bir süreyi yaşanmamış varsayıp güzel işler yapmak istiyorum 17-18 yaşımda yaptığım gibi ama yalnızlık da sıkmaya başladı, kız arkadaş edinmek de zor olur o kadar çalışırken.


    Çözüm önerimse: Hayvan gibi çalışmaya abanmak, günlük 1 saati (ekstraları ile 2 saat diyelim) spora ayırmak, ve de kız arkadaş aramak.
    Yani çalışmayı çok da düşürmeden kız arkadaş ve spora bakmak.


    Ama bilemiyorum ya...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.