Şimdi Ara

Biz Üç Kişiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BİZ ÜÇ KİŞİYİZ
    Biz üç kişiyiz denince akla hemen üç arkadaşız gibi bir görüntü geliyor . Hayır öyle değil tabiki bunu söylemekten kasıt tamamen ben keyfim ve kahyası ile ilgili . Bir internet sitesi denince akla ne gelir yada nasıl bir site gelir , aslında bir çok insan artık klişeleşmiş , tamamen saf dışı kalmış haberlerle dolu , hala iki hafta önceki burç yorumlarıyla idare eden , modadan anlamayan sitelerden bıkmış durumdalar . Ama söz tam yerine gelmişken söylemekte fayda var tabi . Artık herkesin hayal ettiği gibi bir site var ve bu sitede aranan herşeyi bulmak tam anlamı ile mümkün . Kaçırdığı haberleri öğrenmek isteyenler , aradığı yemek tariflerini bulamayanlar , hobilerini hiç bir internet sayfasında bulamayanlar bu siteye mutlaka uğramalılar . Hayata dair her şeyi bulmak mümkün . Ayrıca tam tamına beş senedir hayatımızda , kelimenin tam anlamı ile bu site elinizin altında mutlaka olması gerekli .
    Biz Üç Kişiyiz yirmi Ocak ikibinon yılında bir blok olarak hayata geçti aslında , asıl amaç arama motorlarında en önde olan bloğu , yani değerli üyelerinin en çok beğendiği bloğu oluşturmaktı . Amacına öyle bir ulaştı ki onüç Kasım ikibinondört te güzel bir değişiklik ile site haline getirildi ve harika bir şekilde daha çok kitleye tanıtılmaya başlandı . Sadece haber yayınlamak ,günlük burç yorumlarıyla uğraşmak , yemek tarifleri göstermekle uğraşmıyor , bir çok etkinlik aynı anda gözler önüne serilirken , birey her türlü yayına yorum yapabileceği gibi , kendi beğendiği özel içerikleri de bu sitede yayınlayabiliyor . Ana sayfa üç başlık altında ben kısmında güncel haberler mevcut . Her türlü güncel habere buradan ulaşılabilir .Sonra keyfim bölümü var , burada da foto galeri , video galeri , gifler ve testler var . Kişi burada hem eğlenecek hem öğrenecek hem de beyin cimnastiği yapmış olacak . en son kahyası var . En çok etkinlik burada . Her türlü faaliyeti burada bulmak mümkün olmakla birlikte , bilgisayar başında geçirilecek zamanı daha kaliteli bir hale getiriyor .
    Biz üç kişiyiz de din , Biz Üç Kişiyizhem en yeni haberleri bulmak hem de eğlenceli oyunlarla oynamak mümkün . Her daim güncel tutulmaya özen gösterilen sitenin bir büyük özelliği daha var . Siteyi inceleyenler mutlaka görmüşlerdir . Harika bir seyahat , gezi rehberi aynı zamanda . Hangi ülkeye , hangi vakitte gidilmeli , nereleri gezmeli , neresi gezmek için daha ekonomik ve cebe daha iyi hitap ediyor ? Bunları öğrenmek isteyenlere de müthiş bir kolaylık sağlamış oluyor aynı zamanda . Erkeklere de hitap ediyor ama daha çok hanımların işine yarıyor bu site . Ayak Sağlığı bizuckisiyiz.com ile öğrenilir.

    Çünkü aile , ev dekorasyonu , yemek tarifleri hakkında genel bilgiler içeriyor ve her daim modayı takip ederek hakkında her gün yeni haberler veriyor . Aynı zamanda kadın için güzellik , saç bakımı , cilt bakımı , diyet gibi önemli bilgilerde kullanılıyor .Ayak Sağlığı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.