Şimdi Ara

Anlam Veremiyorum Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimdeki sistem:
    ntel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Teknoloji
    8,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
    Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-DS2 (Intel Core i5-3340 CPU @ 3.10GHz) anakart
    2048 MBNVIDIA GeForce GTX 950
    465GB Seagate ST500DM002-1BD142 ATA Device (SATA)
    w8 64 bit sistemim var pc 3 yıllık ilk yıllarda sıkıntı yoktu sonradan oyunlarda düşüş yaşamaya başladım aldığım oyunlarda fps düşüşü başladı ilk kartım gtx550 ti dı bu kartı aldım kart aldıgım ilk zamanlarda oyunlarda fps im iyiydi sonradan tüm oyunlarda fps droplar başladı nededinini bilmiyorum sistem bileşenlerinin uyumu mu yok acaba bi fikir verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler .



  • Sisteminizde bir uyumsuzluk yok.

    Tek tek bakmanız lazım, sorun nereden kaynaklanıyor.

    Önce işlemci sıcaklığı ilk olmak üzere, sıcaklıkları kontrol edin, işlemci hız düşürüyor mu ona bakın. Sonra raminizi ve sabit diskinizi çeşitli programlarla kontrol edin, bir sorun var mı diye, yıllar geçince bu parçalarda sorun olursa olur. Hala sorunu bulamadıysanız benchmark testi yapın, tek tek bakın, hangi parçanızda sorun var diye.

    Bunlar donanım olarak kontrol etmek tabii ki. Bunlardan da önce yazılımsal olarak bir sorununuz var mı ona bakın, temiz windows yükleyin, ekran kartı driverını kaldırıp temizce kurun. Bunlardan emin olduktan sonra da donanım olarak tek tek kontrol edin. Ancak bu şekilde test ederek sorunu bulabilirsiniz, uyum sorunu diye bir şey yok yani.
  • hocam donanım sıcaklıkları gayet iyi durumda her gün kontrol ediyorum yazılımsal olarak herşey güncel tek tek baktım farklı bi durum var dediğim gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.